בדקתי באתר שלהם, אם הבנתי נכון מדובר על משטחי סיבית מצופים מלמין או בפורניר. האמת שהמחירים די זולים אבל זה לא מתאים למה שאני מחפש.
תודה בכל זאת
עץ איפאה
22 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: עץ איפאהבדקתי באתר שלהם, אם הבנתי נכון מדובר על משטחי סיבית מצופים מלמין או בפורניר. האמת שהמחירים די זולים אבל זה לא מתאים למה שאני מחפש.
תודה בכל זאת
Re: עץ איפאהיש כאלו, אבל יש להם גם פלטות מעץ מלא. לא יודע אם נמכר כמוצר עצמאי, אולי דרך מחלקת המטבחים
Re: עץ איפאהבדקתי עכשיו באתר שלהם ובאמת לא ראיתי פלטות מעץ מלא, למרות שיש לי זיכרון שיש שם כאלה.
אם העניין הוא המראה של העץ המלא לעומת פורניר, ויש לך עניין להתנסות וללמוד, למה שלא תיצור לעצמך פלטה מעץ אורן? מנסיון שלי (מדביק פלטות של אורן ממוחזר, וגם לא ממוחזר) עם הגנה נכונה (לכה) יוצא משטח מספיק עמיד לשימוש רגיל (אמרת שידה) לא יודע איזה כלים יש לך, אבל אם תלך למחסן עצים, תקנה קצת אורן מהוקצע ותבקש ניסור להורדת ההקצעה, תוכל להדביק בעזרת קליבות ודבק בלבד. כמובן שאם יש לך יותר כלים תוכל לחסוך יותר ולבצע לבד את השלבים
Re: עץ איפאהזה מעניין איך הכותרת בנושא מתגובה לתגובה הופכת ללא רלוונטית, התחלנו לדבר על איפאה וכעת על אורן. תודה על כל התגובות ולמגיבים.
לעצם שאלתך, אני לא נגר ולא בן של... אלא חובב שידו מעט משגת ואוסף כלים שיהיה מה לעשות בפנסיה, אז יש לי שולחן מסור, מקצוע תחתון, גורינג ועוד. רוב הכלים של מקיטה ובוש. אורן זאת הייתה המחשבה הראשונה, אבל יש לי חשש מעצם העובדה שזה עץ רך כל מכה קטנה תראה + שריטות וכו'. כעיקרון המשטח יהיה רק לצורכי נוי בלבד ולא משטח עבודה ובכל זאת זה השיקול. אלון זאת אופציה מועדפת מפני שאין לי ניסיון איתו ומאד הייתי רוצה להתנסות עם עץ שונה מאורן (זאת הסיבה שפתחתי עם האיפאה) מה גם שהמראה שלו מאד מרשים ויוקרתי. סתם מחשבה, האם מעשי לנצל משטח משולחן יד 2 ? ראיתי ביד 2 שאנשים מוכרים שולחנות אלון לסלון/מטבח בטווח מחירים סביר. האם מעשי לקחת כזה שולחן ולהשתמש בפלטה לאחר ליטוש וצביעה כמשטח ? וברשותכם אשאל שוב, היכן באזור המרכז ניתן לרכוש קורות אלון (עדיף מוקצעות) במחיר שפוי ? שוב, תודה על התגובות ושבת שלום לכולם
Re: עץ איפאהלקחת מיד2 זה רעיון מצוין. רק צריך לוודא שאכן מדובר בעץ מלא ולא חיקוי כלשהו, וישנם המון המון כאלו (פורניר/פורמייקה/פלסטיק ועוד)
Re: עץ איפאהאני ממליץ לך ללכת למי השרון (פתח תקוה) או עץ איתן (רמלה). יש להם עצים מכל הסוגים (קורות, משטחים וגם שאריות) ובשני המקומות היו לי חוויות קניה מוצלחות (תבוא עם סבלנות).
Re: עץ איפאהאם יש לך מקצוע תחתון, למה לא לחפש קורות לא מוקצעות, אלון זה העץ האוטימטיבי, יפה, קשה במידה וניתן לגימור מעולה.
Re: עץ איפאהלאחרונה, יצא לי לעבוד עם עץ שיטה.
ידיד הביא לי פרופילי עץ שיטה על מנת לנסות לחתוך, ולהדביק, על מנת ליצור משטחים עד עובי 32 מ"מ. בנסיונות אלו התחלתי להבין מה זו עבודה עם עץ קשה. ( שוקל יותר, עביד יותר) היה פשוט תענוג לעבוד עם עץ שהוא לא מסוג העץ הפופולרי ביותר שעלה על שולחני. גם החיתוכים היו נהדרים. ההדבקות היו מעולות, והשיוף הסופי היה נהדר. ( אין לי מקצוע תחתון ) והכי מעניין הייתה הטקסטורה של העץ, זה עץ יפה ברמות. קל לעיבוד. עץ כבד, ובעל נוכחות. מאחר והעץ הובא אלי, אין לי מושג של עלויות, ומאיפה נקנה.
Re: עץ איפאהתודה על התגובות, כנראה שאתן קפיצה למי השרון ואבדוק לגבי האלון.
מעניין מה שנכתב לגבי השיטה, מקווה שיש שם גם מסוג זה, אשמח לראות שוב תודה לכולם, מכל תשובה ליקטתי עוד קצת מידע. שבוע טוב לכולם.
Re: עץ איפאהישראל, ההודעה שלך גרמה לי לתהות למה לא יצא לי לשמוע על שימוש באקליפטוס לנגרות, בפורום או בכלל.
עץ נפוץ בארץ, שלא פעם נתקלתי בענפים עבים שלו זרוקים אחרי שנגזמו, כך שהוא זמין. זוכר ששמעתי פעם שהוא עמיד יחסית בפני רקב. אז מה החסרון?
22 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים | |||||