מילוי סדקים עם אפוקסי
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מילוי סדקים עם אפוקסידבק שיש לא יכתים את העץ, עפ"י נסיוני, גם הרבה יותר קל לדייק איתו.
Alex the Cheesepenter
Re: מילוי סדקים עם אפוקסילשאלתך עופר, לא עבדתי עם אפוקסי מגוון רק עם שקוף.
אגב אלכס, לדעתי דווקא מי שאוהב עץ אמיתי סדוק, בעל עיניים ומלא אופי, השימוש באפוקסי למילוי מינורי הינו אמצעי שמנגיש את האפשרויות הנ״ל, לא כל רהיט או אביזר בבית יכולים להישאר סדוקים.
Re: מילוי סדקים עם אפוקסי
...וזו הסיבה לבחור בסוג עץ לסוגיו בהתאם למטרתו של הרהיט. Alex the Cheesepenter
Re: מילוי סדקים עם אפוקסייכול להיות שבארה״ב אולי ניתן לגשת להום דיפו המקומי ולבחור מה שאתה רוצה במחירים סבירים, אצלנו המבחר קטן בהרבה והגמישות מועטה.
בלי קשר אני מאוד אוהב אלון מבוקע ולעיתים קורות ומקטעים שהיו עלולים להיות useless הושמשו אמנם עם עבודה נוספת והשתלבו נהדר בפרויקט.
Re: מילוי סדקים עם אפוקסי
כן השתמשתי בטייפ 3M 3381 מאמזון , אני רואה שעכשו הוא לא זמין אבל עלה 8 דולר. https://www.amazon.com/gp/product/B00A7 ... UTF8&psc=1 לא השתמשתי בפיגמנט עדיין, למרות שראיתי כמה שולחנות עם מילוי שחור ובא לי לנסות.
Re: מילוי סדקים עם אפוקסיאלכס
איך משתילים פרפרים כאלו כפי שעשית
Re: מילוי סדקים עם אפוקסילעופר-
מקווה שזה עונה לשאלתך. פשוט נכנסתי לגוגל ותרגמתי לאנגלית... https://www.amazon.com/s?k=3M+3381+-+4. ... nb_sb_noss
Re: מילוי סדקים עם אפוקסיתודה לעונים!
אז קצת תובנות.... הספקתי כבר לעשות כמה יציקות של האפוקסי לפלטת עץ הזית. * אחרי שראיתי כמה סרטונים ביו-טיוב בהם מזהירים שפיגמנט נוזלי עשוי לחלחל לתוך העץ וליצור כתמים החלטתי לנסות להוסיף במקום פיגמנט נוזלי שחור קצת רובה שחורה (אבקה דקה). בהתחלה ממש חששתי שלא יצא טוב, אך להפתעתי יצא מדהים! * מצאתי בבורג המפרץ טייפ אלומיניום של M3. בהחלט טייפ איכותי שעושה את העבודה. עלה לי 40 ש"ח. מבאס קצת שהוא נדבק מאוד חזק לעץ ולוקח קצת זמן להסירו. בינתיים אני ממש מרוצה מהתוצאה. הצבע השחור משתלב מאוד יפה בעץ ולא פוגע ביופיו (לטעמי). מבטיח לשלוח תמונות של התוצר הסופי (:
Re: מילוי סדקים עם אפוקסיסופו של הפרוייקט הראשון עם אפוקסי. סה"כ מרוצה.
גימור פלטות הזית עם שמן טאנגט טהור. את הרגליים בניתי משאריות עצים, שפכטל עץ, וגימור עם פוליאור על בסיס מים.
Re: מילוי סדקים עם אפוקסייצא יפה מאוד לטעמי.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||