את המסור שלי קניתי לפני כשנה , בחנות במפרץ ,זהה לזה שהראת בקישור , באחת המכירות של סוף השנה, התוצרת גרמנית (איכות דומה לסיניות) Schwarzbach , 125W , עלה בסביבות ה-500 ש"ח, לצרכים שלי הוא בסדר גמור , אולי אם הייתה לי אפשרות במחיר דומה הייתי קונה מסור עם זרוע ישרה ולא עגולה , סתם מיותר . לא הייתי בררנית לגבי תוצרת, חיפשתי כמוך משהו זול שישמש אותי לצרכים שלי וכמו שכבר כתבתי לך , יש כאן חברה שעשו דברים נפלאים עם המסורים הפשוטים דוגמאות ישנן בגלריה של אודי (הראל) ותראה איזה פלאים הוא עשה עם מסור נימה סיני פשוט- כולל חיתוך עץ בעוביים שבכלל לא מומלצים ע"י החנויות, גם המסור שלי מסוגל לחתוך עץ אורן בעובי של 4-5 ס"מ, ועוד ניסינו זאת בתצוגה לפני שקניתי אותו.
אני לא יכולה להזמין אותך להתנסות מכיוון שכרגע המסור לא בארץ.
אם אתה שוקל את ההצעה של יוסי, היא טובה , אך קח בחשבון שתהיה הוצאה נוספת על שנאי טוב מ-110 ל-220 (אם אני לא טועה בסביבות ה-500 ש"ח, או שאולי המחיר כולל שנאי).
אם יש לך אורך רוח , חכה למכירות שכבר יתחילו בטח בסוף החודש הקרוב ובדצבר בוודאות יהיו, כל חנויות כלי העבודה יוצאות עם מכירות שקוראים להם תערוכות כלי עבודה. החברה בפורום תמיד מדווחים עליהם כל אחד שמגלה על תערוכות באזור מגוריו , כדאי לך לעקוב , בדרך כלל הכלים במכירה כזו במחירים יותר נמוכים מהמוצעים בשוק .
מקווה שעשיתי קצת סדר בבלאגן ההתלבטויות