spiderman כתב:"השפיצים" של הצריח...וואו, זו לא עבודה של מסור השולחן..נכון?
מרשים מאד והתנסות יוצאת מן הכלל.
הכתר של המלך אולי?
אבי, תסביר בבקשה איך עשית אותו
סיום פרויקט לוח השח מט - תמונות ולקחים..
29 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: סיום פרויקט לוח השח מט - תמונות ולקחים..
הכתר של המלך אולי? אבי, תסביר בבקשה איך עשית אותו
Re: סיום פרויקט לוח השח מט - תמונות ולקחים..עבודה נהדרת.
אהבתי את כל ההתעסקות בפרטים הקטנים. וגם את העברת המידע לפורום. כל הכבוד.
Re: סיום פרויקט לוח השח מט - תמונות ולקחים..הכתר של המלך ובעצם גם הראש של המלכה נעשו עם זוית 45 במסור שולחן ומעבר עם הג'יג המדובר של ה cross cut.
ההבדל בינהם הוא האם העץ בא מצד ימין ללהב או משמאל. (כלומר האם המסור חורץ את העץ או מסיר חתיכה) 4 מעברים לכל חלק מייצרים פעם אחת כתר למלך ופעם למלכה. בשביל המלך דאגתי שגובה הלהב לא יגיע עד לאמצע החלק וכך באמצע הכתר נוצרה מעין כיפה.
Re: סיום פרויקט לוח השח מט - תמונות ולקחים..עבודה יפה ומדויקת, כל הכבוד!
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk רעיונות עשה זאת בעצמך ונגרות - XDIY with Itzik
ערוץ יוטיוב - https://www.youtube.com/c/itzikdiy בלוג - https://www.itzikdiy.com
Re: סיום פרויקט לוח השח מט - תמונות ולקחים..מדהים!!
טונות של סבלנות ויכולת. כל הכבוד Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Re: סיום פרויקט לוח השח מט - תמונות ולקחים..פשוט יפייפה, אין מילים
ונהדר שיש אפשרות ללמוד ולהתנסות אשמח אם תספר לנו על מחסן העצים בו רכשת
Re: סיום פרויקט לוח השח מט - תמונות ולקחים..האמת שמחסן העצים הוא סיפור בפני עצמו.
מסתבר שלא קל למצוא עצים לא סטנדרטיים באזור חיפה והקריות (ואשמח אם מישהו יאיר את עיני) הגעתי למחסן עצים שנקרא אגוז בבוסתן הגליל כדי לקנות את העצים, והבנתי שאין לו את מה שאני מחפש. יש שם או פלטות גדולות, או עצים לא מוקצעים. למזלי, הבחור היה נחמד ושלח אותי ללקוח שלו שמקציע עצים באזור התעשיה צור שלום. אחרי הסתובבות קלה בין העובדים שם (עסק גדול מאוד), הבנתי שהגעתי לעסק שמייצר מוצרי עץ ולא למחסן עצים, אבל המנהל היה חביב ופשוט נתן לי לבחור מהמלאי שלו מה שאני רואה. מצד אחד אין מחירון ואין סדר בבלאגן, אתה בוחר והוא בסוף זורק מחיר, מצד שני יש המון מבחר והמחיר היה ממש זול. הוא גם נתן לי הרבה שאריות ואתה יכול לתאר ששאריות של מפעל זה אוצר של חובב', בקיצור נהניתי מאוד מממנו אבל אני מאוד אשמח למצוא מישהו מסודר עם קטלוג ומחירים טובים שאפשר להזמין ממנו עצים לא סטנדרטיים. לגבי ענין הסבלנות, באופן מפתיע דווקא העבודה על החלקים היתה כל כך מהנה שהזמן טס בה. זה פשוט מדהים להרגיש שאתה מייצר משהו שמקבל חיים בעזרת עצים, מסור ומחשבה.. דווקא העבודה על הלוח דרשה יותר סבלנות והתמדה.
Re: סיום פרויקט לוח השח מט - תמונות ולקחים..יפיפה.
סבלנות לשחקן שח כנראה לא חסרה!!!
Re: סיום פרויקט לוח השח מט - תמונות ולקחים..נראה מצויין!
אתה יכול לפרט קצת איך צילמת את המוצר ואיך ערכת?
Re: סיום פרויקט לוח השח מט - תמונות ולקחים..קל מאוד.. לאשתי יש סטודיו לצילום , ביקשתי שתצלם וקיבלתי למייל
לצלם מוצרים זה מומחיות ציוד וכשרון (כמו נגרות) - מצלמות, עדשות, רקעים, זויות וכו' וכו'.
29 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים | |||||