Se7eN כתב:בבקשה אלכס, תוכל למצוא כאן המון חומר ומענה לכל שאלותיך:
https://lmgtfy.app/?q=how+to+cut+alumin ... saw+safely
לא התשובה שהייתי מצפה מחבר בפורום כל שכן ממנהל בפורום.
כרסום אלומיניום עם ביט לרוטר
25 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: כרסום אלומיניום עם ביט לרוטר
לא התשובה שהייתי מצפה מחבר בפורום כל שכן ממנהל בפורום.
Re: כרסום אלומיניום עם ביט לרוטרשלם
טרם התייבשה הדיו מהשרשור של חברנו בעניין העין הרעה שבעץ. ואנחנו לא הפנמנו כי אנחנו בסך הכול חובבי עץ. חובבי עבודות בעץ. אני הייתי מציע לך לקחת את הפלח המדובר למפעל אלומיניום ולבקש מהם לבצע עבורך את העבודה הזו. או לבקש מהם למכור לך פס אלומיניום במידות הנדרשות.
גם לחברי פורום - ותאמין או לא - גם מנהלי פורום - יש זמן מוגבל ולא תמיד מספיק להעביר כל רעיון ומסר, במיוחד בנושא כזה שהוא קצת יותר מורכב. לכן, היות שהופנתה אלי שאלה אישית, נתתי את התשובה הטובה ביותר במסגרת הזמן שלי, והפניה למקורות מידע רחבים, בדיוק אלו שאני נעזרתי בהם ומהם למדתי על הסוגיה (וגם יישמתי אגב) ובכנות - אם היה לי יותר זמן הפעם, מה שהייתי עושה זה לחפש בעצמי באותן תוצאות את אלו שמסבירות בצורה הטובה ביותר את הידע שלי (ואף מעבר) ומקשר, כי לכתוב בעצמי תשובת הסבר כזו, בלי תמונות ווידאו, היה יכול לקחת עמוד שלם.
אתה חמוד אתה...מזל שלא אני זקוק למידע...אני שולט היטב בתחום המתכת... מנהל פורום חייב שיהיה לו את הזמן לתת תשובה ענינית ולא לקונית סתמית. במידה ולא, יכול לא להגיב ולהסתפק בפעולות שיטור. עקבתי אחרי פעילות הפורום אף שלא הפגנתי נוכחות ונוכחתי שאתה וחבריך המנהלים החדשים עשיתם עבודת שיטור לא רעה ופתאום נדמתם. Alex the Cheesepenter
Re: כרסום אלומיניום עם ביט לרוטרלגבי כרסום אלומיניום עם ראוטר - מנסיון זה אפשרי, אבל כנראה לא הדבר הכי חכם לעשות.
הרקע - מי שעשה את הרשתות אצלי בבית כנראה לא היה הבחור הכי מקצועי, ולא דייק במידות, כך שכל הוצאה של יחידת הרשת מהחלונות, ובעיקר ההחזרה, הפכה למאבק אלים. אחרי כמה שנים נמאס לי, והחלטתי לגלח בערך 2 מ"מ משולי המסגרת. עשיתי זאת עם ביט ישר וראוטר ישן של AEG. זה עבד לא רע בהתחלה, למרות שהעיף שבבים חדים לכל עבר, שבבים שלקח לי הרבה זמן לנקות את הגינה מהם. אבל אחרי מסגרת אחת או שתיים גיליתי שאלומיניום פשוט נדבק לשיניים של הביט, מה שדרש ניקוי עם מברג כדי להמשיך בעבודה. בדיעבד, כנראה הייתי צריך לבחור מהירות נמוכה יותר. ועוד יותר בדיעבד, כנראה היה עדיף למצוא דרך אחרת לעשות זאת.
Re: כרסום אלומיניום עם ביט לרוטרמאיזה איזור אתה?
איזה עובי/פרופיל אלומיניום אתה צריך לחתוך? אתה מוזמן לבוא ונחתוך על המסור שולחן (יש להב למתכת). אני מחדרה. עופר
Re: כרסום אלומיניום עם ביט לרוטרתודה, אני מירושלים.
החומר הוא פלח באורך מטר וחצי רוחב 3 ס"מ עובי 3 מ"מ
Re: כרסום אלומיניום עם ביט לרוטרבעיקרון כל כלי עם להב קרבייד יחתוך 3ממ אלומיניום. רק כמו שאמרו פה לפניי, לנקוט בזהירות יתרה!
גם בכרסום/חיתוך עצמו, וגם בציוד מגן.
אם מדובר על אלומיניום צבוע אז יתכן שמה שנדבק לביט זה הצבע ולא האלומיניום ואז זה יהיה שונה באלומיניום טבעי.
אתה חושב שמקצוע חשמלי עם להב TCT זה יהיה בסדר או שאני הורס את הלהב?
25 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], dk169, Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים | |||||