בוודאי שאפשר לפרסם פה קישורים שמקנים הנחות לחברי הפורום!
אם זה קישור שאתה מרוויח ממנו, זה גם מקובל, אבל יש לציין גילוי נאות
מסור שולחני
13 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מסור שולחניבוודאי שאפשר לפרסם פה קישורים שמקנים הנחות לחברי הפורום!
אם זה קישור שאתה מרוויח ממנו, זה גם מקובל, אבל יש לציין גילוי נאות
Re: מסור שולחניאני לא. מישהו אחר מרוויח
אבל היי - בסוף מי שקונה קונה בהנחה, אז מה זה משנה אם מישהו אחר גוזר בדרך משהו בכל מקרה - הלינק לרכישה הוא דרך פה אם זה לא פעיל, אפשר לשגר בקבוצת פייסבוק (יש שם קישור בדף) איזו הודעה או להקפיץ את השירשור שמדבר על המסור והם יוצרים קשר עם החנות ומארגנים מלאי נוסף ואם כבר - אנדב את שאר פיסות המידע שברשותי, את הדיוולט 7492 ניתן לקבל ב3,600 דרך חנות בטירה שהדף פייסבוק שלה נקרא "מטר חברים לנצח", יוצרים איתם קשר בטלפון\הודעות\וואטסאפ. דרכם תיכננתי לרכוש מלכתחילה (עוד לפני חודשיים), והם לדעתי כן מוכרים ביבוא ישיר מהיבואן, אם כי לא ביררתי ממש לעומק בנושא הזה שכן אמרתי לעצמי שאעשה זאת במעמד הרכישה בפועל. הם לא מצליחים להשיג מלאי, בהתחלה דובר על תחילת אמצע חודש נובמבר, ולפני כשבועיים יצרתי איתם קשר ואמרו סוף החודש (כלומר, לכאורה, אוטוטו) יש מצב שעם מיקוח מתקדם יותר, והשוואה להצעה של הקבוצת רכישה, אולי יזרמו על 3,500, אינני יודע...את ה 3,600 הם נותנים די מהר.
Re: מסור שולחניערב טוב
קראתי בעיון את דברי המשתתפים בפורום בעניין קניית משור שולחני. מה לומר לכם? אני לא מתבייש לומר שאני מקנא במי שיכול מהיום למחר להחליט שהוא קונה מרצדס. במשך תקופה לא קצרה וגם ניסיונות לא מוצלחים, הצלחתי להשמיש משור תוצרת "ישראל" . המשור השולחני שלי כבר בן שלוש והוא העוזר הכי נאמן שלי בסדנה. במשך שלוש השנים הללו השחזתי להב, החלפתי את מנוע המשור ( ממש לפני כמה שבועות ), ושדרגתי את המעלית של המשור. בקיצור, ב"ה, לא היו בעיות מיוחדות. אבל 3 בעיות עומדות כל הזמן מול עיני, אני מוגבל בגובה הרמת הלהב. והשיטה בה ייצרתי את המשור לא מאפשרת לי להטות את הלהב. כמו כן סנפיר הבטיחות אינו עולה ויורד עם הלהב. התובנה שלי אומרת לקנות משור עד 1500 ש"ח, להשליך את כל האביזרים הנלווים, להשאיר רק את המשור וחלק מהשולחן שהבית של המשור מחובר אליו, ואז לייצר שולחן חדש המתאים לצרכים האישיים , וגדר חדשה. אני מאד מקווה כי איני טועה.
13 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־11 אורחים | |||||