על אף שהגדלתי את חלל העבודה שלי באופן ניכר, עדיין הוא זעיר למדי לכן נראה לי שארכוש את הבוש אותה קל להעביר/ לאפסן כשאין בה שימוש.
תודה לעונים
מקדחה שולחנית- המלצות
27 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: מקדחה שולחנית- המלצותעל אף שהגדלתי את חלל העבודה שלי באופן ניכר, עדיין הוא זעיר למדי לכן נראה לי שארכוש את הבוש אותה קל להעביר/ לאפסן כשאין בה שימוש.
תודה לעונים
Re: מקדחה שולחנית- המלצותהיה לי את ה Roher והמקדחה סבירה. מכיוון שאין לי מקום מסודר אלה מחסן היה לי קשה להרים אותה בגלל המשקל. רכשתי את הבוש לפני מספר חודשים והיא מקדחה טובה לחובב כמוני ולגב הרבה יותר סלחנית.
Re: מקדחה שולחנית- המלצות
צהרים טובים אנא ממך, קח בבקשה קובייה במידה של 5/5/5ס"מ. על הפאה העליונה סמן 2 אלכסונים כדי לקבוע את המרכז. סמן אותו הדבר על הפאה התחתונה ( המקבילה ). קח מקדחה ידנית ומקדח בקוטר של 3 מ"מ וקדח מהפאה העליונה לתחתונה. ותספר לנו מה הייתה הסטייה בקידוח. לי בסדנה יש מקדחת עמוד עתיקה אבל היתרון הגדול שלה, שהמקדח יורד פלס. אם יש לך שולחן נכון למקדחה אזי תוכל לבצע בקלות קידוחים לאורך קו. תוכל לקבוע את עומק הקידוח וכו'. קידוח במקדחת עמוד זה עולם אחר.
Re: מקדחה שולחנית- המלצותטוב אני קורא פה לא מעט ונרשמתי סוף סוף כדי להגיב.
נורא תלוי אם אתה מתכוון לקדוח רק בעץ או גם בברזל אם גם בברזל חשוב שהמהירות הנמוכה תהיה בסביבות 200-300 סל"ד. זאת שהעלו פה נראית מצויין המנוע חזק יותר מהמינימום ויש גלגלת לגובה השולחן זה מאוד נוח (היתה לי בלי ועכשיו עם). הבוש נראית צעצוע ויקרה. Sent from my H3123 using Tapatalk
Re: מקדחה שולחנית- המלצותטיפה מאוחר, אבל רציתי לבדוק עוד כמה דברים לפני שאני מגיב.
אז דבר ראשון יש לי את הבוש, אז , כמובן שאני משוחד. אין לי גם יותר מידיי נסיון עם מקדחות אחרות כך שאין לי הרבה נקודות השוואה. קניתי את המקדחה בעיקר כדי לקדוח צירים. היא עושה את זה בקלות ובדיוק (ניסיתי אורן ובוק). כאשר אני משווה אותה לשקר סיני ששיחקתי איתה טיפה, זה עולם אחר. דבר ראשון, הסינית התקשתה אפילו באורן, בהילוך עם הכי הרבה כוח. היא גם כבדה הרבה יותר. אם אין לה מקום קבוע, וצריך לשנע אותה, זה יכול להיות שיקול. אבל הדבר החשוב ביותר, השולחן לא היה ניצב לציר, וזה כבר דיל ברייקר. בדקתי אחרות, ושם לא הייתה את הבעיה הזו. כנראה שתלוי על מה אתה נופל. לצד השלילה, הבסיס הוא גם השולחן. מצד אחד, זה בד"כ מאוד נוח (לי, לפחות). מצד שני, כמו שהזכירו כאן, אין אפשרות יעילה לקדוח באלכסון.
Re: מקדחה שולחנית- המלצותתודה עבור התגובות, הזמנתי את הבוש מחנות בישראל בתחילת שבוע שעבר, רק יכול לספר שהזמנות שהזמנתי מאמזון ארה"ב הגיעו מהר יותר.
כנראה שלמשתמשים כמוני שצריכים את הכלי נייד ונגיש הבוש הינו הפתרון הנכון על אף החסרונות.
Re: מקדחה שולחנית- המלצותתתחדש אדי, ותעדכן בהמשך איך ההתרשמות...
רעיונות עשה זאת בעצמך ונגרות - XDIY with Itzik
ערוץ יוטיוב - https://www.youtube.com/c/itzikdiy בלוג - https://www.itzikdiy.com
Re: מקדחה שולחנית- המלצותכל הכבוד, בחור משקיען.
מאחל לך הרבה הנאה ועבודה נעימה. תתחדש. לא מכיר את הכלי הזה. אבל בסרטים הוא נראה אחלה. מירכוז לייזר, תפסנית מיוחדת לאחיזת החומר הנקדח, שולחן עם גדר. אם המנוע טוב , אזי זו אחלה קנייה. ספר לנו.
Re: מקדחה שולחנית- המלצות
לא הייתי מספיק ברור
Re: מקדחה שולחנית- המלצותכנראה שכדאי לקטר כאן, 5 ד לאחר התגובה הקודמת הגיע שליח, נראית אחלה, ממש לא כמו ליין ירוק של בוש.
27 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים | |||||