חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

גב מיטה

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: גב מיטה

הודעהעל ידי Se7eN » 27 אוגוסט 2020, 08:03

Israelgrn4 כתב:כשחבר מבקש תשובה מחברי הפורום ולא נותן את כל הפרטים, ואז אנשים נותנים עצות, ולא בהכרח על מה שנתבקשו.זה בדיוק כמו לתפור חליפה ליתום.כמו אחד הכותבים בשרשור שכותב , ש"הוא חושב", מה זה ? כאן זה לא דיון פילוסופי. אם יש לך ניסיון פיזי במשהו דומה, אז תביע דעתך. זה שראית סרט ביוטיוב לא עושה אותך מומחה.

אני לא מבין על מה המהומה. הוא שאל איך להכין גב מיטה, העלה אפשרות וביקש לקבל חוות דעת, וזה בדיוק מה שענו לו, כולל הרחבה לכוון חדש ומעניין של הפרקט. בדיוק בדיוק תשובות לעניין המקורי. ברור שזה לא דיון פילוסופי, וברור שלכל אחד זכות להביע את דעתו. זו מהות הפורום. לא דיון מי המומחה ומי לא המומחה, אלא עזרה הדדית. וצר לי על תגובות מתלהמות כמו זו שהבעת, שמעידות גם על בורות וגם על רוח שמנוגדת לדיון, שיתוף והפריה הדדית, שהיא בסיס ההתנהלות של הפורום.
Se7eN
מנהל פורום

הודעהעל ידי הנגר הערום » 27 אוגוסט 2020, 14:28

שלום ישראל,

אני כבר לא לבד!Wellcome to the Ckub
צורפת לליגת הנקראים לחינוך מחדש, כך ככל הידוע לי מכנים את זה אצל הקומוניסטים.
מצד אחד חבל שחלק מן המשתתפים מעדיפים להשקיע את מרצם בלחנך ולהוכיח אחרים במקום לחנך את עצמם להבליג ולהתרכז בתחום בגינו התכנסנו כאן.
הכל על שום מה? הבעת ביקורת ודעה אישית שונה מן האחר. האמן לי, בחירת המילים, הסיגנון והטון אינם הבעיה, התוכן, התוכן...הפרת את מנהג הכלל, הסכמה עיוורת והתלקקות ללא תנאי.
מצד שני מוזר משהו לקרוא שפה גסת רוח מאחד שרק תמול-שילשום קבל על כך ואף ביצע סקר לאפשרות סילוקו של "המיטרד".
מסכים איתך שתגובות המתחילות בהגדרה עצמית של חוסר ידע, חוסר נסיון או חוסר הבנה בתחום בו הם מגיבים, כנראה שתשוקת הפגנת הנוכחות עזה מכל.
סמל אישי של המשתמש
הנגר הערום
סופר משתמש

הודעהעל ידי ofir1977 » 27 אוגוסט 2020, 14:41

נגר תבין שהסגנון כן חשוב, כי אם הסגנון תוקפני זה גורם לאנשים להימנע מלכתוב כי אולי הם ירשמו משהו לא נכון.
הרעיון בפורום זה שאנשים ישתפו כל אחד ברמת הידע והנסיון שלו ואם מישהו טועה זה גם בסדר.
כי פה זה חובבנים ולא אנשי מקצוע.
לומדים גם מהטעויות.

דרך אגב אני אישית לפני כמה ימים רשמתי משהו לא מדוייק לגבי קוטר של דיבל ג'מבו ואתה רשמת תיקון לדבריי באופן ענייני ובלי לתקוף ובלי להעכיר את האווירה.
האמן לי שקיבלתי את התיקון ברוח טובה.
הסגנון כן חשוב.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
ofir1977
סופר משתמש

הודעהעל ידי הנגר הערום » 27 אוגוסט 2020, 17:16

שלום ofir1977,

עזוב, באמת, תתנתק מענין הסיגנון.
לא מצאתי כל קשר בין סיגנון לאמירה נכונה או לא נכונה. סיגנון לא משנה עובדות.
בעיות אישיות ונפשיות לדעתי לא כאן המקום לטפל.
אם מישהוא טועה זה בהחלט בסדר ואם מישהוא בעל ידע מורחב מתקן זה לא רק בסדר, זה חובה! שוב, אנא אל תתפס לסיגנון, תתרכז בעיקר. אם מישהוא מלכתחילה טוען שהוא לא יודע, לא מנוסה וכד' ובכל זאת משחיל "תשובה", זה מיותר, זה רעש במערכת.
אם התרשמותך שכאן זה פורום חובבנים, זה רע מאד. התרשמותי היא כי זה פורום חובבים ולכן אני כאן. כבר הזכרתי שאני חובב, כמוני כמוכם אך עם לא מעט נסיון מעשי שנרכש בהרבה זיעה בנגריות מיקצועיות.
הלואי שהיו כאן בעלי מיקצוע ולא היו מערבבים את החומר התאורטי שקוראים באינטרנט ולא תמיד מפרשים אותו נכון.
אני שמח שהתיקון התקבל בברכה!
סמל אישי של המשתמש
הנגר הערום
סופר משתמש

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־4 אורחים