avian כתב:יש לידית הפלסטיק יתרון פרקטי על ידית עץ?
ורסטיליות, זמינות
רענון בטיחות - Push Stick
22 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: רענון בטיחות - Push Stick
ורסטיליות, זמינות
Re: רענון בטיחות - Push Stickזמינות אני יכול להבין, בהינתן שיש לך גישה למדפסת 3D ולחומר.
אבל למה וורסטיליות?
למה לא? מתחכם? מצידי תשתמש בפלדה. מה דעתך על הכוונה העיקרית בשמירה על הבטיחות?
Re: רענון בטיחות - Push Stickלא מתחכם, ואפשר לוותר על העוינות.
בסך הכל מנסה להבין אם יתרון פרקטי לבחירה שלך, או שידית הפלסטיק נכנסת להגדרה של "למה לא", כפי שניסחת זאת.
להלן גירסת ה״עויין״: אני מאמין שיש יתרון בטכנולוגיה זו להגיע באמצעותה לפתרונות מהירים, נוחים, זמינים, חומרים בדרגות חוזק/קושי/גמישות שמתאימים לצרכים ובעיקר, על פי הצורך, מוצרים חזרתיים. יתרונות נוספים טמונים באפשרויות העיצוב המגוונות והכל במחיר אפסי כמעט (למעט השקעה ראשונית). ולכן, ורסטיליים ולפיכך למה לא?
Re: רענון בטיחות - Push Stickנפלאות הדפסת 3D מוכרים - אכן טכנולוגיה מגניבה, שהולכת ומשתפרת.
מניח שזה באמת מאפשר לקבל ידית גמישה מעט להתמודדות עם ויברציות. פרויקט מעניין, וכמובן מוצר חיוני.
Re: רענון בטיחות - Push Stickאני עשיתי לי כאילה, פשוטים ומאוד יעילים. העבה וארוך יחסית הוא לחתיכות עץ רחבות, הכלי נותן לי כוח להחזיק את העץ . הדקים יותר לחתיכות עץ דקות יותר. כאשר נשחק הבסיס מהחיתוכים, אני מאשר ומדביק פס עץ חדש בדרך כלל לביד
Re: רענון בטיחות - Push Stickתודה ל umi
אם הנושא הוא בטיחות, אז מה שהראה לנו umi בתמונה הוא ה א-ב של הרעיון. ואם הנושא הוא כיצד אפשר לייצר מכשיר בטיחותי, אזי המכשיר שהוצג בפנינו הוא מרצדס. זו העברת מידע בצורה הפשוטה והנפלאה והטבעית שאפשר לקבל בפורום הזה. הלוואי עלינו שיהיה כך בהמשך.
אני חושב שהשאלות דווקא קולעות, התשובות ממש לא. המוצר שיצרת פיני מעוצב יפה ברמת מגניב, אבל ורסטיליות ובעיקר זמינות הן תשובות בלבל ציני פרופר, לזה התכוונת?
תודה אדי, מניח שלא קראת את תשובתי המפורטת. אולי כן. בכל אופן אני שמח שהנושא החשוב מעורר עניין.
22 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||