גודל הכיתוב - הא ניתן לשפר?
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: גודל הכיתוב - ועתה הושפע ה encodingועתה, לאחר שינוי גודל האותיות, בכל פעם שאני עובר מדף לדף / או מהודעה להודעה - אני חייב לשנות ידנית את ה encoding בכדי לקבל עברית על המסך. האם זוהי תקלה מקומית? הצעות לתיקון יתקבלו בברכה. ראו קובץ מצורף.
Re: גודל הכיתוב - ועתה הושפע ה encoding
סגור בבקשה את הדפדפן, ותתחיל מחדש, סידרתי בפרופיל המשתמש שלך ששפת הפורום תהיה עברית.
iavihay מה זאת אומרתהגודל לא קובע...
סחתן על העידכונים והשיפוריםסחתן על העידכונים והשיפורים
Re: גודל הכיתוב - הא ניתן לשפר? צרור ברכות על השיפור
אז בבקשה תחזיר את הגודל למה שהיה, או לפחות תשאיר אופציה כזו במסגרת סגנונות הפורום. הפורום נראה כמו הספרים שסבא שלי קורא - ישר מאגף כבדי הראיה. עם אותיות בגודל הזה כבר עדיף לעבור לברייל.
Re: גודל הכיתוב - הא ניתן לשפר? צרור ברכות על השיפורפפפפפשששששששששששששששששששש,
איזה אתר יפהההההההההההה, איזה כותרת יפההההההההההההה, איזה צבעים מתאימיםםםםםםםםםםםםםםםםםם, משה, כל הכבוד, עבודה יפה. אם תחליט לרוץ לראשות הממשלה, אז יש כבר בוחר אחד על בטוח. רק מבקשים וכבר מתקיים. עוד לא סיימתי להגיד ג'ק רובינסו..........ן וכבר דברים השתנו. ברכות, שנתחדש כולנו. "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
Re: גודל הכיתוב - הא ניתן לשפר? צרור ברכות על השיפוראם אתם שואפים להכניס אותי למוסד סגור בגילי הצעיר תמשיכו כך...
למה אתם לא יכולים להגיע לקונצנסוז ולהשאר בו? האם לנצח תאכל חרב? עד מתי נוב' 5 וכיו"צב וגומר. ובקיצור, לצערי, אין אפשרות לשתי האופציות במקביל - לא בפורמט הנוכחי בכל מקרה, ונראה שהרוב מרוצה מהמצב הנוכחי - ואני חייב להודות, שלמרות שגם אני כמוך רגיל לפונטים קטנים הרבה יותר, אני מוצא את הגודל הזה נוח יותר, יש מצב שלהודעות ארוכות זה יראה קצת מצחיק - אבל עד שתעשו הצבעה מסודרת ותחליטו בעצמכם אני לא משנה יותר. בשביל הרפרנט, הפונט הקודם הקטן היה בגודל 10, ועכשיו הוא בגודל 14
Re: גודל הכיתוב - הא ניתן לשפר? צרור ברכות על השיפור1. אולי תתפשרו על גודל 12. חשוב מכך
2. אני חושב שהבעייה היא שהכיתוב מופיע באותיות מודגשות ובגלל זה המראה הקצת יותר מידאיי. זה אכן יותר נוח , זה אכן מידי קקפוני - בקיצור כולם צודקים: "שביל באמצע..."
Re: גודל הכיתוב - הא ניתן לשפר? צרור ברכות על השיפורשטויות מה שכתבתי בסע' 2 - לא נכון , זה לא מודגשות
Re: גודל הכיתוב - הא ניתן לשפר? צרור ברכות על השיפור
ננסה 12 ונראה מה התגובות, אני מקווה שזה ירגיע את כולם וגם יעזור למי שצריך לראות וגם לא יפריע מדי למי שרואה היטב
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד | |||||