חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

ברלינגו SHINE

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: ברלינגו SHINE

הודעהעל ידי atzmonster » 23 נובמבר 2019, 21:33

תודה למשיבים

כמובן שאבצע נסיעת מבחן קודם לרכישה
סמל אישי של המשתמש
atzmonster
סופר משתמש

הודעהעל ידי Andrewz » 23 נובמבר 2019, 22:33

atzmonster כתב:
avian כתב::lol: אפילו רנו לא טוענים שהקנגו עושה 28 ק"מ לליטר lol ומגאן II שלא ראתה מוסך נדירה כמו רגע של צלילות אצל שרה נתניהו...
לפותח השרשור - מדובר בדגם חדש לחלוטין ומנוע חדש למדי. אין איתם מספיק נסיון בשביל להגיד משהו בעל משמעות על האמינות

אכן יש אמת בדבריך.

הברלינגו נושא מסורת של רכב אמין, ומוליך את הקטגוריה בארץ.

המנוע החדש משותף לכול דגמי פגו' ורנו הרלוונטים.

זה לא יהיה ממש רכב עבודה - ובא לי לנסות דבר שלא היה לי מעולם - רכב מסחרי.

תודה לכול המשיבים

לגיסי יש ברלינגו, והוא עצמו אמר לי שהקונגו חזקה יותר ועם נפח איכסון גדול יותר
גם בדקנו את זה, וזה באמת נכון. לברלינגו יש פלסטיק טיפשי בדפנות מאחורה, בקונגו לא, וזה מוסיף עוד 15 סנטים בכל צד (סה"כ 30 סנטימטר וזה משמעותי מאוד)
בנוסף הקונגו ארוכה יותר, שזה עוד משהו כמו 15 סנטים לאורך בתא המטען (כולל תא נוסעים עם מושבים למעטה)
רק היום קניתי פלטה עץ 180, הכנסתי אותה לרכב בשכיבה בלי למצמץ, לא בהלכסון, לא עם הצד, פשוט הנחתי אותה וזהו - בברלינגו זה בלתי אפשרי
ובגלל שהיא ארוכה יותר, הנסיעה בכביש חלקה יותר
בנוסף, אני גר באזור פרברי ולכל תושב שני כאן יש עסק, על כל ברלינגו אחת, אני רואה 5 או יותר קונגו בכבישים

אז, תגידו מה שתגידו, קונגו לוקח בלי להתעמץ (גם לפי מספרים יבשים בשטח ולא רק)

נ.ב
רנו יצרו את הטנקים של הצרפתים במלמת העולם השניה - בזמנו הם היו הטנקים המתקדמים בעולם
אז ללא ספק אין לי שום סיבה שלא ללכת על מותג בעל היסטוריה מוצלחת כמו רנו, שעומדת איתנה לצד מוטגים מובילים אחרים ששרדו מתקופה המלחמה, מיצובישי שבנו את מטוסי הזירו המפורסמים, וולץ-ווגן שייצרו רכבי שטח לצבא הגרמני בזמן המלחמה, מרצדס, בי-אם-דבליו ועוד
Andrewz
משתמש ותיק

הודעהעל ידי atzmonster » 23 נובמבר 2019, 23:57

ושוב תודה
לעולם לא אסיע פלטה שלמה ברכב, בעשרים שקל יחתכו אותה למידות "הגדולות" שאזדקק.

מבחינת יחסים בין ברלינגו לשאר הנה הנתונים המדוייקים
==========================================================
הקנגו הנוכחי יושב על אותה פלטפורמה מאז שנת 2007 וזכה למתיחות פנים טכנולוגיות-קוסמטיות על פני מדרגות שונות בעשור וקצת האחרונים. הוא מתוכנן על פלטפורמה של מכונית נוסעים רגילה ולכן זוכה לביקוש בצד הפרטי והמוסדי כאחד. הוא אחד מכלי הרכב המסחריים הנמכרים ביותר באירופה בשנה הקודמת ומדורג שלישי אחרי סיטרואן ברלינגו ופיג'ו פרטנר עם היקף מכירות 73 אלף עותקים. בישראל נמסרו אשתקד 1,636 דגמי קנגו לעומת 2,633 יחידות של הברלינגו - המסחרי הקומפקטי הפופולרי ביותר בארץ.
סמל אישי של המשתמש
atzmonster
סופר משתמש

הודעהעל ידי Yair Feldmann » 24 נובמבר 2019, 00:12

חברים, זהו פורום לענייני נגרות. אם הנושא חשוב לכם - נא המשיכו בשיחה אישית. הנושא יינעל.
סמל אישי של המשתמש
Yair Feldmann
סופר משתמש

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־10 אורחים