תיבה בסגנון Greene & Greene
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: תיבה בסגנון Greene & Greeneיפייפה, כבוד לפורום..!
Re: תיבה בסגנון Greene & Greeneמרשים היותר שאפו
Re: תיבה בסגנון Greene & Greeneעבודה מדהימה! באמת מלא פרטים.
אם אפשר שאלה אחת, אשמח לדעת איך אתה משתמש הקודח חורים מרובעים באופן ידני?
Re: תיבה בסגנון Greene & Greeneהשקעה רבה עם תוצאה מרשימה!
אגב, לשיטתם, אין צורך בקדחים מרובעים עבור הפינים. יוצרים פינים מרובעים ו"מחדדים" אותם כמו עיפרון למעט הראש. כיוון שחומר הפין קשה בהרבה מחומר הגוף, הפין יוצר לעצמו את המקום והצורה. הייתי סקפטי, נסיתי וזה עובד. דבר נוסף, באחד מספרי Greene & Greene יש פירוט של שיטת הגימור היחודית שמקנה לעץ את הגוון הצהבהב-ירקרק. האם אתה מכיר את השיטה ומה סוג הגימור שישמת? Alex the Cheesepenter
Re: תיבה בסגנון Greene & Greeneתודה רבה לכל המגיבים.
תשובות: דניאל - השימוש במפסלת המרובעת הוא כמו מפסלת רגילה, אני משתמש במקדחה כדי ליצור חור עגול מעט יותר קטן ואז במפסלת המרובעת עם פטיש עץ כדי להביא אותו לצורת ריבוע (אפשר לראות בתמונה השנייה), בהמשך ניקוי עם מפסלת רגילה. אלכס - אני מכיר את השיטה של פינים מרובעים בחור עגול, הבעיה כאן היא שהליטוש של הכיפות בפלאגים (לרמת מראה) נעשה לפני השיבוץ ומכות פטיש אגרסיביות מדי יפגעו בהם, בנוסף - החורים די רדודים כי יש בתוכם ברגים (אפשר לראות את זה באחת התמונות). לגבי גימור - גם הפעם ב-OSMO Polyx Oil (קישור: https://www.osmouk.com), אני מכיר מאמר של Darrell Peart בנושא גימור לעבודות G&G, אבל השיטה שלו מורכבת מדי עבורי ודורשת מספר שלבים וערבוב מדוייק של צבעים, וחוץ מזה - אני אוהב את הגוון של העץ כמו שהוא. (ושוב - תודה על העזרה והארוח).
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־15 אורחים | |||||