ארון מ mdf
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: ארון מ mdfתודה רבה אולי תוכל לצרף לינק מה זה CAR-KIT
Re: ארון מ mdfמרק פחחי רכב.
ערבב כמויות קטנות כי הוא מתקשה מאד מהר. אצלנו אומרים שצריך לעבוד איתו במיומנות של קוף ומהירות של ברק... בהצלחה! Alex the Cheesepenter
Re: ארון מ mdfהערה קטנה על car kit, רעיל מאוד וחשוד כמסרטן, חשוב לעבוד במקום מאוורר ועם מסכה איכותית.
Sent from my HUAWEI RIO-L02 using Tapatalk
Re: ארון מ mdf
אין צורך לזרות פאניקה מיותרת. רעיל מאד? לא מיועד למאכל או מריחה על הגוף. חשוד כמסרטן? לא שמענו על תחלואה המונית מעוררת דאגה בקרב צבעי רכב, עובדי פיברגלאס וצבעים תעשייתיים בכלל... Alex the Cheesepenter
Re: ארון מ mdfמדובר בפוליאסטר, הקטליסט הינו methyl ethyl ketone peroxide, חומר רעיל, נקודה.
בנוסף, אחד המרכיבים הנוספים הוא סטירן, חומר חשוד כמסרטן. תהליך העבודה עם החומר הוא כזה ש-1 שואפים אדים בזמן ההקשיה ו-2 לרוב משייפים אותו ועלולים לשאוף את החלקיקים. וכן, יש מחקרים שמעידים על תחלואה בקרב משתמשים. לא מנסה להלחיץ, גם אני משתמש בחומר, רק מציע לפתוח חלון ולשים מסכה, כמו שאני עושה, לא יכול להזיק. Sent from my HUAWEI RIO-L02 using Tapatalk
Re: ארון מ mdfאפשרות אחרת זה להתייחס למבנה שבנית כקונסטרוקציית גבס ולהבריג אליו את פלטות הגבס. זה כמובן מעבה את כל הקירות (או לשנות את הקונסטרוקציה ) וגם הפיניש של דבר כזה בגבס זה הרבה יותר עבודה ( פינות , סרטים , שפכטל וכו').
אם אתה נשאר אם הMDF אז בנוגע לחיבור בין MDF לקיר בתוך הארון. נראה לי שיהיה קשה להגיע לתוצאה שהיא טובה ויזואלית בחיבור בין ה MDF לקיר לכן הייתי מוותר על הניסיון והולך על האפשרות הפשוטה ביותר שנותנת תוצאה סבירה . יש זוויות אלומיניום בצורת האות L , הן באות בהרבה מידות אפשר לקבל אותן באיזה צבע שאתה רוצה. אחרי שהכל גמור הייתי מדביק את זה לMDF כדי לחסות את הרווח. אם יש לך זמן אתה יכול לנסות להביא את החיבורים בין ה MDF לקיר לתוצאה מספקת בדרכים אחרות ובמידה ולא תצליח אז תשתמש בזויות אלומיניום. מאחורי המשפט התמים " אצלנו אומרים שצריך לעבוד איתו במיומנות של קוף ומהירות של ברק" מסתתרת העובדה ששפכטל פחחים זה לא חומר שקל לעבוד. אם אתה לא יודע מה זה ולא יצא לך להשתמש בזה אז כדי למצוא ביוטיוב איזה סרטון או שנים שמסביר איך .בסוף כל אחד אחראי על הבריאות של עצמו, באופן אישי גם אני משתמש במסכה טובה שאני מלטש את זה.
Re: ארון מ mdfאשמח לקישור לאבקת מקשה בלבד למרק פחחים, את החומר יש לי והרבה, רק אני לא מוצא לזה מקשה.
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים | |||||