נגר חובב מתחיל
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
סחר חליפיןתלמד אותי סקצ'אפ, אלמד אותך לייצר גלגלים...
Re: נגר חובב מתחילמאיר שלום, אתה ממש בכיוון הנכון ואספת ידע מספיק, אלא שהידע בתיאוריה ולט ניתן לתרגם את הפרקטיקה ומראה העיניים לדף הכתוב.
גם אני התוודעתי לתחום לפני שנתיים בערך, אלא שהייתי ממש בור ולא הבנתי חצי ממה שאתה כבר הספקת לאסוף. פניתי שאלתי נדנדתי ועד שלא ראיתי את הכלים וההבדלים בינהם בעיניים לא הבנתי מה הכל אומר. מציע לך את מה שעשו איתי בשעתו. תבקש שמי מהחברים פה שקרוב אליך יזמין אותך לקפה וסיור מודרך בסדנא שלו, האנשים פה מצויידים לא רק במיטב הכלים והטכניקות אלא גם בידע עצום ולא יעזור לך כלום - אין כמגע ומבט. מאחר ובסה"כ אנחנו חובבים ולא אנשי מקצוע ומאחר והלימוד הוא עצמי שכר הלימוד גבוה. כולנו בנינו ג'יגים וקנינו ציוד שבשלב מאוחר יותר "השתדרגנו" וניתן בהכוונה נכונה למנוע את זה. לעניות דעתי תארגן לעצמך ביקור אצל מי מאיתנו לפני שאתה פותח את הכיס. הדוגמא הטובה ביותר הוא הסטנד למקדחה שדיברת עליו. סטנד טוב זה 400 ש"ח מיותרים לחלוטין כי הסטנד מאד מוגבל ובסכום הזה אתה קונה מקדחת עמוד פשוטה ומדוייקת יותר או שמשקיע יותר וקונה מקדחת עמוד רצינית יותר שאיתה ניתן לבצע גם דברים נוספים ולהרכיב עליה תוספים. אני מר"ג - אתה מוזמן.
Re: נגר חובב מתחילהיי אריה
אתה יכול להסביר במה תורמת הוספת דבק פלסטי לצבעי הגואש ? תודה
Re: נגר חובב מתחילהראל צודק לחלוטין! טוב מראה עיניים... ו"מורה" ישיר טוב מכל!
באשר לגואש ודבק (פלסטי): צבעי גואש מורכבים מפיגמנט ומדבק. כיוון שצבע גואש הוא על בסיס מים - יש להניח שתוספת דבק פלסטי או דבק ערביקום שנוסיף לצבע יוסיפו לצבע "אחיזה" בעץ. רק יש לזכור: הדבק מסיס במים! ואשר לנסיון מצטבר: בכיתה שלי החברה צובעים בצעי גואש ובצבעי מיים כבר כ-15 שנה. שמים על זה סנד סילר ובא לציון גואל.
Re: נגר חובב מתחילתודה לכולם
עזרתם לי מאוד בשלב זה, ויש לי מספיק מידע, ועידוד שאני נמצא במקום הנכון, ודרך החשיבה שלי נכונה. ועכשיו יש לעבור ממילים למעשים. מיום ראשון אני הולך לכבוש מרפסת בבית, ולהלעים אותה לטובת הנגריה שלי. (מענין מה תגיד אישתי על האבק) ושוב תודה לכולם שחלקו נסיון ומידע. מאיר
Re: סחר חליפין
אם תשאלו שאלות אשמח לענות. אני לא אלוף ב-סקצ'אפ, והתמקדתי רק בכלים שיעזרו לי לתאר או לבנות מודל. אני מכיר אותה כחודש, ואחרי עיון בסרטי ההדרכה שיש באינטרנט(ויש המון גם ב- YouTube ), למדתי איך לעשות מה. והכי חשוב. לתרגל אותה, לתרגל אותה, ושוב לתרגל אותה. הנה לינק טוב להתחיל ושוב אשמח לענות לכל שאלה. מאיר http://download.sketchup.com/downloads/ ... rials.html
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים | |||||