ישנן צפרדעיםא לעץ, וישנן צפרדעים לפלסטיק
ה"נגרייה" שלי מכוסה בשלט חוצות ענק העשוי משמשונית שזהו למעשה יריעת פיויסי מחוזקת במעין בד ומצאתי יריעה כזו ודומות בצפרדע של דפוס עבודי בפארק תעשייה, איני יודע אם תמצא שם עשרה מטר, אבל ניתן לחבר שתיים וכד'
תזכורת לפסגת חיבורים
25 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: תזכורת לפסגת חיבוריםישנן צפרדעיםא לעץ, וישנן צפרדעים לפלסטיק
ה"נגרייה" שלי מכוסה בשלט חוצות ענק העשוי משמשונית שזהו למעשה יריעת פיויסי מחוזקת במעין בד ומצאתי יריעה כזו ודומות בצפרדע של דפוס עבודי בפארק תעשייה, איני יודע אם תמצא שם עשרה מטר, אבל ניתן לחבר שתיים וכד'
Re: תזכורת לפסגת חיבוריםבאילו שעות?
Re: תזכורת לפסגת חיבורים
כתובת??? מתאים לי גם אם בא בכמה חלקים, זה אמור להוות קירות של סככה קטנה..... בעיקר אם בא בחינם!
Re: תזכורת לפסגת חיבוריםאולי כדי בשעה 10? פשוט נוח יותר למרוחקים.
Re: תזכורת לפסגת חיבוריםבעקבות התערוכה היום בדרור כלי עבודה, ניפגשתי עם גיא מנהל מכירות כלי העבודה של IRWIN, שוחחנו (בדוחק משהו אך יהיה לזה המשך) לגבי הפורום והמפגשים. הוא הביע נכונות להגיע עם המסחרית של IRWIN שמכילה תצוגה ניידת של הכלים הידניים שלהם ולתת לנו מספר הדגמות בתחומים שיעניינו אותנו חובבי העץ והנסורת.
מאחר והוא לא נוהג לעבוד בימי שישי ואנחנו לא נוהגים להפגש בפורמט כה רחב בימי חול, סגרנו כי הוא יעשה מאמץ בהתאם לכמות המשתתפים במפגש הקרוב וכמובן לנכונות של החברים לרעיון. הסברתי לו כי כותרת המפגש חיבורי עץ ואמר שימצא דברים שיכולים לעניין אותנו בנושא. מעוניינים?
Re: תזכורת לפסגת חיבורים
אני אומנם לא קובע את השעות, אבל מבחינת השבת אני לא רואה מניעה שנתחיל קצת יותר מאוחר - במקרה הרע מי שבא מוקדם ישתה קצת יותר קפה/תה. ויוכל להתרווח בחורשה אבל אני משאיר את הקביעה למארגנים/מדגימים - אני סתם מארח
Re: תזכורת לפסגת חיבוריםגם אני מגיע
מה להביא?(כיבוד) כמו כן אם יש לחברים כאן בקשות של ציוד מחשבים(משומש כמובן)אשמח לתרום(ובכלל באופן קבוע ולא רק להפעם) פשוט רשמו את בקשתכם . מריוס
25 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] ו־6 אורחים | |||||