אורגנייזר לניירות מלטשת אקסנטרית
16 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: אורגנייזר לניירות מלטשת אקסנטריתרעיון יפה מאוד
Re: צעצוע נחמדאני רואה שאתה משתמש במלטשת של בוש.
איך אתה מסתדר עם ידית האחיזה שלה? נוח? מומלץ?
Re: צעצוע נחמדהיי פיני
האמת שאין לי למה להשוות, זו הראשונה שלי.... חלק מהזמן אני אוחז בראש שלה בנוסף או במקום בידית, תלוי במיקום של הלוח ושלי או בזוית הגישה. לאורך זמן ולעבודה מאומצת נראה לי שהיא אידיאלית כי אפשר להחזיק בשתי הנקודות (ראש וידית) ולא רק בראש כמו בבוקסר או באקסנטריות אחרות שאין ידית. בכל מקרה אתה מוזמן לבוא ולבחון בעצמך, נוחיות זה דבר מאד אינדיבידואלי.
תודה על הפרגון... לא מגיע ליהתוכנית פורסמה בSHOPNOTES
Re: תודה על הפרגון... לא מגיע ליהי אודי,
אפילו שהרעיון לא שלך, הביצוע שלך - גם למצוא רעיונות ולבצע אותם זו יכולת . כל הכבוד. רעיון מקסים, אהבתי . טוב במיוחד לבלגניסטים כמוני.
Re: צעצוע נחמדסליחה על ההתפרצות ,פשוט במקרה אני בדיוק בסיומו של סקר שווקים מקיף לפני רכישת אקסנטרית 5 " חדשה .לסיכום יש למקיטה שני דגמי 5 " אחד מהם (החזק והיקר יותר ) מגיע גם עם ידית עושה רושם ככלי רציני הגיע עם המלצה של נגר (חבר) ומיוצר בארה"ב ולא מלזיה כמו הבוש.
בבוש יצא לי להתנסות בארוע סוף השנה ברוזנפלד כולל הורדת צבע ויישור משטחים עשתה את העבודה מצוין ,קצת גדולה מידי לטעמי אבל כמו שהראל אמר על טעם וריח....מחירים בין 600 ל 700 ש"ח .
Re: צעצוע נחמדהבוש שלי מיוצרת בהונגריה
מנסיוני השירות של לדיקו (גם לאחר תום האחריות) במילה אחת - מעולה והמחיר... 500 ש"ח כולל מע"מ.
Re: צעצוע נחמדאשמח אם תשלח לי את שם (מספר) הדגם
16 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים | |||||