שולחן עם רגליים נשלפות
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
שולחן עם רגליים נשלפותאבקש הצעות לבניית שולחן מעץ שניתן לשלוף ממנו את הרגליים בקלות כדי שיהיה נוח לאחסן אותו.
Re: שולחן עם רגליים נשלפותשלום שלום,
צר לי, אך הדבר היחיד שאני יכול להציע בנושא רגלים לשולחנות זה הלינק הבא http://www.youtube.com/watch?v=WR931mtC3l4
Re: שולחן עם רגליים נשלפותומה עם רגלים מתקפלות? גם זה תקף?
Re: שולחן עם רגליים נשלפותרגליים מתקפלות זה גם טוב כל עוד זה יציב וזול. שולחן זה נועד כהארכה לשולחן קיים כאשר יש הרבה אורחים, אז אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף.
Re: שולחן עם רגליים נשלפותאז אפשר בלי רגליים
שתי הארכות משני צידי השולחן ללא רגליים
Re: שולחן עם רגליים נשלפותאבל אז לא יהיה אפשר לשבת בראש השולחן... ואני רוצה ששני אנשים יוכלו לשבת בראש השולחן.
Re: שולחן עם רגליים נשלפותהדרך הקלה , הפשוטה והטובה ביותר היא, שני חמורים ופלטה מעל. ניתן למקם את החמורים כך שלא יפריעו לרגלי המסובים לשולחן. את החמורים ניתן להשיג במחיר זול ברשתות של הום סנטר/אייס וכו. את הפלטה בכל מחסן עץ או אצל נגר. שיהיה בהצלחה.
Re: שולחן עם רגליים נשלפותאופיר,
תן לי רוחב אורך וגובה ואצייר לך תכנית קלה לביצוע בהצלחה
Re: שולחן עם רגליים נשלפותאם אתה רוצה לחסוך בכסף אל תזמין כל כך הרבה אורחים....
כמובן זה נאמר בבדיחותא לא יכולתי להתאפק...
Re: שולחן עם רגליים נשלפותהי אופיר
אני ראיתי מזמן באיקאה משהו שיכול אולי לעזור לך, אני לא מציעה לקנות שם אלא ללכת לאיזור המטבחים ולראות ולבצע את הרעיון עם חומרים טובים יותר. יש שם שולחן אשר מתקפל לגודל של 80 על 25 או 30 אם אינני טועה , כאשר שני הצדדים שנפתחים לשולחן ,תולים בשתי צידי היחידה עד לרצפה כמעט , הבסיס עומד על ארבע רגליים , כאשר הוא נפתח הוא יכול להגיע לאורך של כשני מטר . במצב סגור הוא יכול לעמוד בצד ולשמש ככוננית נחמדה . אם אינני טועה ביחידה הסגורה היו מגירות, תמיד טוב עוד יחידות אחסון בבית. שווה הסתכלות.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־8 אורחים | |||||