דרגש שעשיתי אתמול וצבעתי עכשיו
חידה קלה :
בקצוות הרגליים - כמה ניסורים צריך ואיך מנסרים
דרגש מאלון - משחק בזויות
18 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
דרגש מאלון - משחק בזויותדרגש שעשיתי אתמול וצבעתי עכשיו
חידה קלה : בקצוות הרגליים - כמה ניסורים צריך ואיך מנסרים
Re: דרגש מאלון - משחק בזויותקודם כל נראה יפה פשוט וחזק.
הזוויות הם זויות מורכבות (compound angles) למשל עשר מעלות לכוון X ועשר מעלות לכוון Y. מבוצע בחיתוך יחיד. אני מקווה שהפרס זה לא סוף שבוע בג'נין...
Re: דרגש מאלון - משחק בזויותתשובה מהירה ונכונה
לא סוף שבוע בגנין אבל אפשר לארגן לך סוף שבוע עם יאיר לפיד.
Re: דרגש מאלון - משחק בזויותאכן חיתוך אחד לכל רגל. שיטה מומלצת היא להניח את הדרגש \ שרפרף על הרצפה, לפלס ואז לבנות התקן פשוט שמחזיק עפרון בגובה של הפינה הגבוהה ביותר ובמקביל לרצפה. משרטטים קו סביב כל רגל וניגשים למשור.
תתחדש על הרהיט החינני!
Re: דרגש מאלון - משחק בזויותאני חושב שלא הבנתי את השאלה, אחרת למה צריך יותר מחיתוך אחד בכל רגל - זה לא פלטה ישרה? משהו שמסור גרונג או ג'יג מעניין על משור שולחן יכול לעשות?
Re: דרגש מאלון - משחק בזויותבלי קשר למספר החיתוכים, שרפרף חריג בצורתו, ביצוע מדויק ואני מת על העץ הזה...
Re: דרגש מאלון - משחק בזויות
האמת שבדיוק קניתי כמה לוחות של אלון אירופאי לא גזום, אוטוטו כמה תמונות ואולי גם איזה שולחן או שתיים...
Re: דרגש מאלון - משחק בזויותלאחר הרכבת השרפרף, מטים את שולחן משור הסרט לזווית המתאימה, ומנסרים כל 2 רגליים יחד.הופכים את השרפרף ומנסרים את שתי הרגליים האחרות..
אם ניחשתי נכון, אני אבחר את הפרס עבורי..
Re: דרגש מאלון - משחק בזויותרעיון מעניין אבל לא
גולי כבר פתר את זה בגדר של העגלה שמים נניח 8 מעלות ומטים את הלהב ב 8 מעלות ומנסרים
Re: דרגש מאלון - משחק בזויותהנה עוד שימוש לטכניקה הזאת בבנייה של אגרטל קוני. כדי להשיג שהאגרטל יהיה קוני כלפי מטה (ז"א, המרכיבים שלו רחבים יותר בחלק העליון מאשר בחלק התחתון), כל יחידה צריך מנסרים ב- compund mitre. כמו ברגלי השולחן של מושיק, נעשה בחיתוך אחד (אלכסוני לאורך taper ונטוי mitre). לכל יחידה יש להקדיש שני חיתוכים כאלה, וכיוון שבחיתוך השני הצלע שמול הגדר המובילה כבר tapered צריך לקחת את זה בחשבון הזווית.
בעבר כבר העליתי את כל שלבי הבנייה של האגרטל כאן http://www.nagaroot.com/forum1/viewtopi ... 9cc97453cd אל תדאגו, זה עדיין לא צבוע...
18 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||