שלום רב , אני מכיר את הביסקווטים הרגילים - הנפוצים בגודל 20 .
ראיתי שקיימים עוד סוגים של ביסקווטים - כוונתי לא בגודל אחר מ- 20 , אלא מפלסטיק או מתכת .
אם מישהו יוכל להסביר מה השימושים ? .
תודה מראש .
שאלה לגבי סוגי ביסקווטים - למכשיר למלות .
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
שאלה לגבי סוגי ביסקווטים - למכשיר למלות .שלום רב , אני מכיר את הביסקווטים הרגילים - הנפוצים בגודל 20 .
ראיתי שקיימים עוד סוגים של ביסקווטים - כוונתי לא בגודל אחר מ- 20 , אלא מפלסטיק או מתכת . אם מישהו יוכל להסביר מה השימושים ? . תודה מראש .
Re: שאלה לגבי סוגי ביסקווטים - למכשיר למלות .זה לא ביסקוויטים זה צירים לדלתות
Re: שאלה לגבי סוגי ביסקווטים - למכשיר למלות .תודה על התשובה .
Re: שאלה לגבי סוגי ביסקווטים - למכשיר למלות .כן , רן התכוונתי ללינקים שנתת .
Re: שאלה לגבי סוגי ביסקווטים - למכשיר למלות .אלה אביזרים לחיבור ניסתר של חלקים ב-90 מע' כמו אביזרים אחרים של 1/4 סיבוב. מן הסתם הם בהחלט יותר יקרים.
Re: שאלה לגבי סוגי ביסקווטים - למכשיר למלות .לא עדיף להשתמש בקרג לחיבורים?
Re: שאלה לגבי סוגי ביסקווטים - למכשיר למלות .אם הקרג היה כל כך טוב ויעיל, נגריות מיקצועיות היו מאמצות אותו מזמן.
חיבורי הקרג לא מספיק חזקים. יש נטיה להשתמש בהם באופן לא נכון במקומות שסוג החיבור לא מתאים רק בגלל שיש את הערכה. אני לא רוצה להרחיב את דעתי על הקרג כי כולם צריכים פרנסה.
Re: שאלה לגבי סוגי ביסקווטים - למכשיר למלות .החברה האלו באים ב-2 תצורות,
1 עם מכשיר למלות רגיל עושים חריץ רגיל ומחברים למלות ע"י ברגים, אח"כ בעזרת שבלונה מיוחדת עושים חור בצד למפתח אלן ומחברים. 2 עם מכשיר למלו מיוחד נעשה חריץ עם תוספת של תעלה קטנה בפנים ואת המחבר נכנס בהשחלה ללא צורך בברגים. ניתן לראות תצוגה של זה בתערוכה אצל "מחם טכניקס". רן.
Re: שאלה לגבי סוגי ביסקווטים - למכשיר למלות .שלום חבר'ה
מה זה קרג?
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־10 אורחים | |||||