ליאיר המארח, תודות על ארגון למופת..לדביר על ההרצאה המאלפת ,ולכם חברים על נוכחותכם הנעימה.. היה כיף לפגוש אתכם וגם להכיר את החברים החדשים שהצטרפו אלינו.. שמחנו לראותכם ומקווים שנהנתם.
שבת שלום וחג שמח, לכם ולבני משפחותיכם..!
מפגש הפורום..תודות..!
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מפגש הפורום..תודות..!ליאיר המארח, תודות על ארגון למופת..לדביר על ההרצאה המאלפת ,ולכם חברים על נוכחותכם הנעימה.. היה כיף לפגוש אתכם וגם להכיר את החברים החדשים שהצטרפו אלינו.. שמחנו לראותכם ומקווים שנהנתם.
שבת שלום וחג שמח, לכם ולבני משפחותיכם..!
Re: מפגש הפורום..תודות..!גם אני מודה ליאיר על שאיפשר ואירגן מפגש כזה נעים , הרגשתי כמו בבית, נהנתי מההרצאה של לביא דביר ומהעבודה של איסמן.
תודה (מצפה למיפגש הבא) אומי
Re: הדי המפגש המרתק הגיעו עד לכאן ...... כי זה לא חוכמה, כאן בהרי הרוקי יש קליטה טובה מאוד והראות מעולה עכשיו למרות שירד כבר שלג ראשון. קשה, המרחק מקשה מאוד, למשל לרוקלר הכי קרוב צריך לסוע איזה 30 מייל ולעומת זאת ל woodcraft 20 מייל וכך גם לכל שאר הרשתות המכובדות.
צר לי שלא יכולתי להשתתף הפעם במפגש אצל יאיר אך אני בטוח שנהניתם מהאירוח הבלתי מתפשר ומהמקצועיות של המרצים. שנה טובה לכולם ולהתראות בקרוב.
Re: מפגש הפורום..תודות..!ליאיר ולבעל הרכב...
Re: מפגש הפורום..תודות..!תודה ליאיר על האירוח, תודה לדביר על ההרצאה המאלפת, תודה לחברים החדשים שזה עתה הצטרפו אלינו, תודה לותיקים שמתמידים בהשתתפותם, תודה על התקרובת העשירה שהיתה על השולחן, ושנה טובה לחברי הפורום ולמשפחותיהם. שירבו מפגשים נעימים שכאלה.
Re: מפגש הפורום..תודות..!תודה ליאיר ואשתו על האירוח המושלם
ותודה לדביר על ההרצאה המרגשת (דביר בדקתי אצלי במנוע ורשום 1450 סל"ד ונראה לי שסידרו אותי כי מכרו לי חצי מנוע)
Re: מפגש הפורום..תודות..!גם לארח היה כיף, ולי היה גם קרוב לבית...
הנמרצות של דביר (תודה. החכמתי גם אם לא הבנתי הכל) והחיוכים על פניהם של המשתתפים, מלמדים הכל. (זיגי חסר בצילומים כי בעצמו היה עסוק בצילום, ובהשלמות משולחן המטעמים)
Re: מפגש הפורום..תודות..!תודה רבה ליאיר על האירוח הנהדר,
תודה רבה לדביר על ההרצאה המעניינת, ותודה רבה לכם חברי הפורום על קבלת הפנים החמה לחברים החדשים, שמחתי להכיר מקרוב את האנשים מאחורי השורות כאן . היה מפגש מהנה ומעניין. שנה טובה לכולם. שרון
Re: מפגש הפורום..תודות..!תודה ליאיר ובני ביתו על שהעמידו את ביתם לרשותנו לקיום המפגש המהנה.
תודה לדביר על שהחכים אותנו במה שנוגע למנועים חשמליים. ברוכים המצטרפים החדשים והמשתתפים המתמידים.
Re: מפגש הפורום..תודות..!ליאיר ובני משפחתו תודה על האירוח המוצלח ,ותודה לדביר על ההרצאה על סוגי מנועים ,וחודשו לי מעט ,תודה לכל המשתתפים החדשים ,מורגש שהינו בבית חם,
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים | |||||