היי
אני רוצה לצבוע אורן בצבע ירקרק שהמראה שלו יהיה קצת דהוי וישן
(DISTRESSING)?
איך עושים את זה
תודה
מראה ישן (אפילו קצת מתקלף
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מראה ישן (אפילו קצת מתקלףהיי
אני רוצה לצבוע אורן בצבע ירקרק שהמראה שלו יהיה קצת דהוי וישן (DISTRESSING)? איך עושים את זה תודה
Re: ֳ®ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ©ֳ¹ֳ¯ (ֳ ֳ´ֳ©ֳ¬ֳ¥ ֳ·ֳ¶ֳ÷ ֳ®ֳ÷ֳ·ֳ¬ֳ³ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ¸ֳ¥ֳ¶ֳ₪ ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ ֳ¨ֳ¥ֳ ֳ ֳ¥ ֳ¹ֳ·ֳ¥ֳ³ ֳ¬ֳ®ֳ§ֳ¶ֳ₪?
Re: מראה ישן (אפילו קצת מתקלףאתה יכול להשתמש בצבע אקרילי של קירות מדולל למידה שתתאים לדרישתך. יש את שיטת הנר או שמן/וזלין. הכוונה למרוח את החומר במקומות שתרצה לשפשף את הצבע העליון. עפ"י נסיוני, זה מיותר, ניתן לשפשף שפות בקלות ע"י ניר גס וכך גם אזורים בפינות, סביב ידיות וחורי מנעול. חדוב לדמיין היכן באמת הרהיט היה מתלכלך בשימוש רגיל. ניתן לשפשף גם לפני תום היבוש המלא.
לקבלת המראה המיושן והמלוכלך, יש "ללכלך" את הרהיט לאחר השיפשופים, עם פאטינה. ניתן להשתמש בלקה מסוג ורניט או מקבילה לה בגוון רצוי (צ"ל ממשפחת החומים). מורחים עם ספוג או מברשת ומנגבים עם ספוג או בד בסיבובים או בקו ישר, בהתאם לתוצאה הרצויה. אני משתמש בגוון על בסיס טרפנטין על הצבע האקרילי על בסיס מים. בסוף, למרוח לקה אקרילית על בסיס מים בדרגת ברק הנמוכה ביותר - 5-10%. לקבלת תוצאה טובה יותר, מומלץ לא ללטש את העץ "עד מוות" לפני הצביעה. חשוב מאד לבצעה דוגמא עד קבלת התוצאה הרצויה.
Re: מראה ישן (אפילו קצת מתקלףתודה אלכס
מריחת הלכה היא על כל הרהיט או רק על ה"תיקון"
Re: מראה ישן (אפילו קצת מתקלףעל כל הרהיט.
אל תשכח להעלות תמונות של התוצאה.
Re: מראה ישן (אפילו קצת מתקלףואלה התוצאה ,אני לא מרוצה ב-100% אבל הלקוחה אהבה את זה כך, אז כולנו מרוצים
Re: מראה ישן (אפילו קצת מתקלףאני חושב שהלקוחה צודקת, אני מאוד אוהב את הבנייה ואת הצביעה, כל הכבוד!
Re: ֳ®ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ©ֳ¹ֳ¯ (ֳ ֳ´ֳ©ֳ¬ֳ¥ ֳ·ֳ¶ֳ÷ ֳ®ֳ÷ֳ·ֳ¬ֳ³ֳ©ֳ´ֳ₪ ֳ®ֳ ֳ¥ֳ£
ֳ¹ֳ ֳ´ֳ¥...
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־12 אורחים | |||||