נושא שכבר עלה פה בעבר, אך יש לי שאלה
האם השנאי חייב להיות במתח המדויק של 9.6 V או שגם שנאי שמוציא 12V יכול להתאים
מה עוד אני צריך לבדוק לפני שאני מבצע את החיבור?
ברשותי מברגת היטאצי אימפקט 9.6 V
תודה
אבי
חיבור מברגה לחשמל
40 הודעות
• עמוד 1 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
חיבור מברגה לחשמלנושא שכבר עלה פה בעבר, אך יש לי שאלה
האם השנאי חייב להיות במתח המדויק של 9.6 V או שגם שנאי שמוציא 12V יכול להתאים מה עוד אני צריך לבדוק לפני שאני מבצע את החיבור? ברשותי מברגת היטאצי אימפקט 9.6 V תודה אבי
Re: חיבור מברגה לחשמלפחות זה בסדר יותר זה יגרום נזק למברגה (יזרום יותר זרם מהרצוי)
תנסה שנאי 9 וולט . אני מחבר מברגה 14V לשנאי 12V זה לא רע.
Re: חיבור מברגה לחשמלברור שצריך גם מיישר זרם שכן היא עובדת על מתח ישר.
כללית חיבור של שנאי לעומס מוריד את מתח היציאה עקב מפל המתח על ההתנגדות הפנימית של השנאי. ככל שהעומס גדול יותר כך נופל יותר המתח ז"א ששנאי של 9.6 וולט בעומס מלא כאשר המברגה מתאמצת יכול להגיע למתח יציאה של5-6 וולט , תלוי באיכות השנאי. חיבור קבל של 1000 מיקרו ביציאת המיישר יעלה את המתח משמעותית
Re: חיבור מברגה לחשמלאם כתוב על השנאי: מתח יציאה 12VDC
האם זה לא אומר שזה כבר לוקח בחשבון את ההתנגדות הפנימית של השנאי בעומס? אם כתוב 12 אז זה 12 ? לא? מדדתי את השנאי שלי בעומס (מחובר לצרכן עובד) מתח היציאה היה זהה (-)למה שכתוב על השנאי. בוודאי לא 30% פחות.
Re: חיבור מברגה לחשמלמושיק, יוסי צודק. אתה השתמשת במטען, השנאי והמיישר כבר כלולים בו כיחידה אחת ולכן המתח שמדדת הוא ישר 12 וולט DC ויציב.
המונח שנאי כמטען הוא מונח נפוץ אבל שגוי. שנאי לבדו איננו יכול להטעין מברגות והוא משמש להוריד את מתח הרשת למתח נמוך יותר (במתח חילופין 50 הרץ) כל זאת בכדי שהמיישר יוכל לטפל ביעילות וללא הפסדים מיותרים בהמרת מתח החילופין למתח ישר לטובת הטעינה.
Re: חיבור מברגה לחשמלנכון
כשאמרתי שנאי התכוונתי לשנאי/מטען גם מוריד מתח וגם מיישר. אני משתמש בשנאי 12V (ברור שהוא גם מטען) הייתי צריך להשתמש במינוח "מטען".
Re: חיבור מברגה לחשמלתודה לכל המשיבים
בנתיים מצאתי מטען נוסף של היטאצי שיחליף את המטען שהתקלקל. אם יהיו בעיות בעתיד אני מבין שאני צריך למצוא שנאי (לדוגמה של מחשב ישן) שמוציא 9V DC האם אני צודק?
Re: חיבור מברגה לחשמלכדאי לוודא שהספק מסוגל להוציא לפחות 5 אמפר,אחרת לא יחזיק מעמד
Re: חיבור מברגה לחשמלשאלת תם: בעקבות כל המידע הזה, מה הספציפיקציות של השנאי שאני צריך להפעלת מברגה של 18V, מה צריך לחבר אחרי השנאי, ובאיזה סדר (תרשים יתקבל ברצון). בקיצור: מה אני מבקש בחנות, ומה אני מחבר למה.
Re: חיבור מברגה לחשמלאתה צריך לבקש ספק 18V מתח ישר (ניקרא גם DC) עם זרם ביציאה של כ-5אמפר או ניתן למדוד גם ב-מיליאמפר לכן זה צריך להיות Am 5000
צריך לשים לב לקוטביות המתח
40 הודעות
• עמוד 1 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־13 אורחים | |||||