קניתי מהם ראוטר בוש 1617 תוך 6 ימים הגיע ל- USHOPS. היו זריזים. אתר אמין ורציני. הדגם שרכשתי נמכר במחיר זהה בAMAZON אלא שאני קיבלתי עוד אביזרים שAMAZON לא סיפקו עם המכשיר בשווי עשרות דולרים. הבדל משמעותי. בהחלט הייתי חוזר לקנות.
המלטשת הנוספת כבונוס זה מבצע שרץ כבר כמה שבועות בכל מיני אתרים ברשת. קח בחשבון שה"בונוס" הזה כמעט יכפיל לך את מחיר המשלוח ואם אתה לא באמת צריך את המלטשת... תבדוק את העלויות של המכשיר לבד אפילו אם יהיה יקר יותר ב- 10-20$ בקניה באתר אחר... יצא לך יותר זול בלי המלטשת מתנה.
לגבי המכשיר עצמו הוא נחשב למכשיר טוב ואמין. אני התלבטתי בינו לבין הPORTER CABLE 557 שנחשב (לפי מבחנים השוואתיים) לאיכותי מעט יותר ובחרתי בו (גם כי מצאתי אותו במבצע ב-160$ במקום המחיר הרגיל שלו 220$).
מהניסיון שלי ושל חברים אחרים פה עם מוצרי ה- Factory Reconditioned אין מקום לבהלה מדובר בד"כ במכשירים שחזרו ליצרן בעקבות ביטול עסקה והחזרת המכשיר לחנות ולא נעשה בהם שימוש (אצל האמריקאים זה מאד מקובל לקנות בעיניים ולהתחרט). המוצרים מגיעים באריזה מקורית עם אחריות מלאה ולאחר בדיקה (מה שלעיתים קרובות עדיף ממכשיר שיצא מפס ייצור סדרתי ונארז בלי בדיקה).
לגבי שנאי, יש לנו ניסיון טוב מאד (טפו-טפו-טפו) עם השנאי הזה:
http://www.amazon.com/THG3000-WATTS-TRA ... 21&sr=1-17
בארץ שנאי מקביל עולה כ-1000 ש"ח.
קניה מהנה.