|
|
חובבי נגרות ואומנות העץ
ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל
|
|
זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
-
vashdi
-
על ידי vashdi » 06 ספטמבר 2009, 21:52
דבר נוסף ששכחתי לציין - עלויות:
הצעות מחיר שקיבלתי היו באיזור 34-40 אש"ח. הגודל 40 מ"ר + 10 מ"ר שמלה ומדרגה.
העלות שלי:
22 אש"ח מתוכם 12 אש"ח האיפאה טבקו. 4000 ש"ח הכלים כך שסה"כ החומרים 18000.
חסכון ממוצע 16-22 אש"ח. המון פאן בבנייה (למרות שיש גם רגעים של לירוק דם..... - חפירת בורות, ניסורים קשים עם משור יד וכד') והרבה סיפוק.
אני אעלה תמונות אחרי חיפוי באיפאה.
-
vashdi
-
על ידי zigi » 06 ספטמבר 2009, 22:02
נראה יפה, נראה סופר מקצועי, עושה לי חשק להזמין אותך לעשות אצלי עבודה שכזאת. יישר כח.
-

zigi
- מנהל פורום
-
על ידי elico » 06 ספטמבר 2009, 22:44
ֳ¡ֳ±ֳ₪"ֳ« ֳ₪ֳ©ֳ¥ֳ ֳ¡ֳ¹ֳ¥ֳ· ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ ֳ¬ֳ£ֳ· ֳ ֳ©ֳ´ֳ ֳ₪ ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ¡ֳ±ֳ¡ֳ©ֳ¡ֳ¥ֳ÷ 750 ֳ¹"ֳ§ ֳ¬ֳ®"ֳ¸,
ֳ®ֳ¯ ֳ₪ֳ±ֳ÷ֳ ֳ₪ֳ₪ֳ¶ֳ²ֳ÷ ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ ֳ¹ֳ·ֳ©ֳ¡ֳ¬ֳ÷ ֳ¡40 ֳ ' ֳ¹"ֳ§ ֳ«ֳ¬ֳ¬ֳ₪ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ©ֳ±ֳ¥ֳ£ֳ¥ֳ÷ ֳ¥ֳ₪ֳ²ֳ®ֳ¥ֳ£ֳ©ֳ, ֳ¥ֳ₪ֳ ֳ§ֳ¸ֳ¥ֳ÷ (36 ֳ ' ֳ¹"ֳ§ ) ֳ¬ֳ ֳ«ֳ¬ֳ¬ֳ¥,
ֳ®ֳ¡ֳ§ֳ©ֳ°ֳ÷ ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ ֳ¬ֳ ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ¥ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ³ ֳ´ֳ²ֳ ֳ¬ֳ¡ֳ°ֳ©ֳ₪ ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ÷,
ֳ«ֳ©ֳ¥ֳ¥ֳ¯ ֳ¹ֳ¡ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ²ֳ±ֳ· ֳ®ֳ§ֳ¦ֳ©ֳ· ֳ¡ֳ©ֳ÷ ֳ®ֳ¬ֳ ֳ«ֳ₪, ֳ ֳ¥ ֳ§ֳ°ֳ¥ֳ÷ , ֳ®ֳ¹ֳ¬ֳ ֳ®ֳ©ֳ±ֳ©ֳ ֳ¹ֳ«ֳ©ֳ¸ֳ¥ֳ÷ ֳ¥ֳ ֳ¸ֳ°ֳ¥ֳ°ֳ₪,
ֳ¡ֳ¬ֳ ֳ© ֳ¹ֳ¬ ֳ«ֳ¬ֳ©ֳ, <ֳ«ֳ¹ֳ ֳ¶ֳ¬ֳ× ֳ ֳ ֳ¦ֳ₪ ֳ®ֳ÷ֳ¡ֳ¬ֳ₪ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ¬ֳ ֳ®ֳ§ֳ¹ֳ©ֳ¡ ֳ ֳ÷ ֳ¦ֳ₪ ֳ´ֳ¸ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪>
ֳ®ֳ¬ֳ¡ֳ£ ֳ¦ֳ₪ ֳ¬ֳ ֳ«ֳ¬ֳ¬ֳ÷ ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ°ֳ±ֳ©ֳ²ֳ¥ֳ÷, ֳ²ֳ¥ֳ¡ֳ£ֳ©ֳ ,ֳ¥ֳ ֳ§ֳ¦ֳ·ֳ÷ ֳ¸ֳ«ֳ¡, ֳ¥ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ¥ֳ²ֳ¥ֳ£...
ֳ ֳ₪!... ֳ§ֳ«ֳ₪ ֳ¹ֳ÷ֳ¢ֳ©ֳ² ֳ¬ֳ¶ֳ¡ֳ²/ֳ¹ֳ®ֳ¯, ֳ¦ֳ₪ ֳ«ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ·ֳ¬ֳ©ֳ ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ£ֳ©ֳ <ֳ¥ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ«ֳ®ֳ₪ ֳ ֳ¢ֳ¥' ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ¡ֳ¸ֳ¢ֳ©ֳ>
ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ«ֳ¯ !
ֳ ֳ©ֳ¯ ֳ±ֳ´ֳ· ֳ¹ֳ₪ֳ±ֳ©ֳ´ֳ¥ֳ· ֳ¡ֳ¡ֳ°ֳ©ֳ₪ ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ÷ ֳ²ֳ¥ֳ¬ֳ₪ ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ«ֳ¬,
ֳ¥ֳ«ֳ®ֳ¥ ֳ¹ֳ¦ֳ©ֳ¢ֳ© ֳ ֳ¥ֳ®ֳ¸, ֳ¦ֳ₪ ֳ¢ֳ ֳ°ֳ¥ֳ÷ֳ¯ ֳ¬ֳ× ֳ«ֳ¸ֳ¨ֳ©ֳ± ֳ¡ֳ©ֳ·ֳ¥ֳ¸ ֳ¬ֳ²ֳ¹ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ¶ֳ¬ ֳ ֳ§ֳ¸ֳ©ֳ...
-

elico
- מנהל פורום
-
על ידי Yair Feldmann » 06 ספטמבר 2009, 23:51
תבורך גם על העבודה המקצועית - וגם על התיעוד והפרטים!
-

Yair Feldmann
- סופר משתמש
-
על ידי vashdi » 08 ספטמבר 2009, 15:46
אהלן אליקו,
מה שמעניין זה שכל ההצעות כללו את העמודים והיציקות שכן אני הגדרתי את המפרט לפרויקט.
לגבי התמחור - הוא כולל הכל - שמן (800) ברגים (800) מחברים (900) וכל שאר המתכלים והלא מתכלים.
הייתי מוכן לקבל הבדל משמעותי במחיר אבל הבדל של 18-20 אלף ש"ח לעבודה של 2 אנשים במשך 2-3 ימים ?
בכל מקרה נהניתי מהעבודה והכי חשוב - היא נתנה לי תאבון והפרויקטים הבאים בעץ בדרך......
-
vashdi
-
על ידי Pini Gold » 08 ספטמבר 2009, 20:15
כבוד
-

Pini Gold
- סופר משתמש
-
על ידי nadin » 13 ספטמבר 2009, 14:41
ממש מרשים ההחלטה לקנות כלים ולעשות את העבודה לבד
אני ממש מתרשמת מכיון שבימים אלה סימתי לבנות שני גרמי מדרגות מעץ כי המחיר שנדרשתי לשלם על מדרגות מתכת נראה לי מופרז אז בניתי את המדרגות שיצאו סבבה למרות שגם אני יכולה לציין שמדי פעם במהלך העבודה נבהלתי מגודל הפרייקט אבל בסך הכול היה תענוג
אז תהנה
-
nadin
-
על ידי elico » 13 ספטמבר 2009, 20:50
ֳ¹ֳ¬ֳ ֳ©ֳ¥ֳ¡ֳ¯ ֳ¬ֳ ֳ°ֳ«ֳ¥ֳ¯
ֳ ֳ°ֳ© ֳ¡ֳ²ֳ£ ֳ¹ֳ®ֳ© ֳ¹ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ¬ ֳ¬ֳ²ֳ¹ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ¬ֳ¡ֳ£ ֳ¹ֳ©ֳ²ֳ¹ֳ₪ ֳ ֳ¥ֳ÷ֳ₪, ֳ¥ֳ¢ֳ ֳ ֳ©ֳ¬ֳ¥ֳ¬ֳ© ֳ¦ֳ₪ ֳ¹ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ§ֳ¥ֳ±ֳ× ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷, ֳ¡ֳ´ֳ¸ֳ¨ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ®ֳ¥ֳ¹ֳ·ֳ²ֳ÷ ֳ¥ֳ®ֳ·ֳ¶ֳ¥ֳ²ֳ©ֳ÷ ֳ«ֳ®ֳ¥ ֳ¹ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ®ֳ÷ֳ ֳ¸ ֳ¥ֳ«ֳ´ֳ© ֳ¹ֳ¦ֳ₪ ֳ°ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ₪ֳ¥ֳ¬ֳ× ֳ¬ֳ₪ֳ©ֳ¥ֳ÷
ֳ¸ֳ· ֳ¹...
ֳ ֳ°ֳ© ֳ¬ֳ ֳ§ֳ¥ֳ¹ֳ¡ ֳ¹ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ֳ©ֳ ֳ₪ֳ®ֳ¥ֳ¶ֳ²ֳ©ֳ ֳ¡ֳ¹ֳ¥ֳ· ֳ₪ֳ ֳ®ֳ´ֳ¥ֳ¬ֳ´ֳ¬ֳ©ֳ ֳ¥ֳ§ֳ±ֳ¸ֳ© ֳ´ֳ¸ֳ¥ֳ´ֳ¥ֳ¸ֳ¶ֳ©ֳ₪, ֳ ֳ÷ ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ©ֳ¥ֳ¥ֳ«ֳ§ ֳ¹ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ֳ©ֳ ֳ ֳ¶ֳ¬ ֳ«ֳ¥ֳ¬ֳ ֳ°ֳ²ֳ¥ ֳ¡ֳ ֳ¥ֳ÷ֳ₪ ֳ±ֳ¡ֳ©ֳ¡ֳ₪,
ֳ«ֳ ֳ§ֳ£ ֳ¹ֳ²ֳ¥ֳ¹ֳ₪ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ¸ ֳ ֳ§ֳ¸ֳ©ֳ, ֳ¥ֳ®ֳ₪ֳ°ֳ±ֳ©ֳ¥ֳ¯ ֳ¹ֳ¬ֳ© ֳ¡ֳ¬ֳ©ֳ¥ֳ¥ֳ© ֳ´ֳ©ֳ°ֳ°ֳ±ֳ© ֳ¬ֳ²ֳ±ֳ·ֳ©ֳ, ֳ ֳ°ֳ© ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ¬ ֳ¬ֳ¥ֳ®ֳ¸ ֳ¬ֳ×, ֳ¹ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ֳ©ֳ ֳ₪ֳ ֳ¬ֳ ֳ÷ֳ®ֳ©ֳ£ "ֳ®ֳ¥ֳ´ֳ¸ֳ¦ֳ©ֳ" ֳ«ֳ₪ֳ¢ֳ£ֳ¸ֳ÷ nadin ֳ ֳ¥ ֳ«ֳ₪ֳ¢ֳ£ֳ¸ֳ÷ֳ× "ֳ¬ֳ¹ֳ¬ֳ 18-20 ֳ ' ֳ¹"ֳ§ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ¸ ֳ©ֳ¥ֳ®ֳ©ֳ©ֳ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ +2-3 ֳ²ֳ¥ֳ¡ֳ£ֳ©ֳ" ֳ¬ֳ ֳ¡ֳ¦ֳ₪ ֳ°ֳ¢ֳ®ֳ¸ֳ©ֳ ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ§ֳ¦ֳ·ֳ÷ ֳ₪ֳ²ֳ±ֳ·,
ֳ¹ֳ÷ֳ¡ֳ©ֳ¯, 40000 ֳ¹"ֳ§ - ֳ₪ֳ®ֳ²"ֳ®, =33400,
ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ§ֳ¦ֳ·ֳ÷ ֳ²ֳ±ֳ· ֳ¡ֳ₪ֳ¥ֳ¶ֳ ֳ¥ֳ÷ ֳ₪ֳ°ֳ₪ֳ¬ֳ₪ ֳ¥ֳ«ֳ¬ֳ¬ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ²ֳ±ֳ· ֳ¡ֳ¢ֳ¥ֳ£ֳ¬ ֳ¦ֳ²ֳ©ֳ¸ ֳ²ֳ£ ֳ¡ֳ©ֳ°ֳ¥ֳ°ֳ©, ֳ¡ֳ₪ֳ°ֳ§ֳ₪ ֳ¹ֳ₪ֳ²ֳ±ֳ· ֳ®ֳ§ֳ¦ֳ©ֳ· 2-3 ֳ²ֳ¥ֳ¡ֳ£ֳ©ֳ ֳ₪ֳ©ֳ°ֳ₪ ֳ¡ֳ±ֳ¡ֳ©ֳ¡ֳ¥ֳ÷ 70-80 ֳ ' ֳ¹"ֳ§ ֳ¬ֳ§ֳ¥ֳ£ֳ¹,
ֳ¢ֳ ֳ¬ֳ´ֳ© ֳ₪ֳ§ֳ©ֳ¹ֳ¥ֳ¡ ֳ¹ֳ¬ֳ× ֳ¹ֳ®ֳ®ֳ¥ֳ¶ֳ² ֳ₪ֳ¸ֳ¥ֳ¥ֳ§ ֳ₪ֳ¢ֳ¥ֳ¬ֳ®ֳ© ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ«40 % ֳ₪ֳ²ֳ±ֳ· ֳ¶ֳ¸ֳ©ֳ× ֳ¬ֳ¢ֳ¬ֳ¢ֳ¬ ֳ«180 ֳ ' ֳ¹"ֳ§ ֳ¸ֳ· ֳ¡ֳ«ֳ£ֳ© ֳ¬ֳ«ֳ±ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ¥ֳ®ֳ¹ֳ«ֳ¥ֳ¸ֳ¥ֳ÷, ֳ¥ֳ¦ֳ₪ ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ¬ֳ´ֳ°ֳ© ֳ₪ֳ¹ֳ·ֳ²ֳ¥ֳ÷ ֳ¡ֳ²ֳ±ֳ· ֳ¥ֳ¸ֳ«ֳ©ֳ¹ֳ÷ ֳ«ֳ¬ֳ©ֳ ֳ¥ֳ¶ֳ©ֳ¥ֳ£ ֳ¥ֳ«ֳ£ֳ¥'
ֳ¡ֳ¬ ֳ°ֳ¬ֳ©ֳ¯ ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ֳ©ֳ ֳ«ֳ¬ ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ₪ֳ ֳ²ֳ¥ֳ®ֳ£ֳ©ֳ ֳ¡ֳ®ֳ¡ֳ§ֳ¯ ֳ₪ֳ®ֳ®ֳ¥ֳ¶ֳ² ֳ¡ֳ¹ֳ¥ֳ·,
ֳ¥ֳ«ֳ«ֳ¬ ֳ¹ֳ₪ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸ ֳ®ֳ·ֳ¶ֳ¥ֳ²ֳ©ֳ÷ ֳ ֳ¥ ֳ°ֳ£ֳ©ֳ¸ֳ₪ <ֳ ֳ¥ֳ®ֳ°ֳ¥ֳ÷ֳ©ֳ÷> ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ ֳ¹ֳ¬ֳ₪ ֳ©ֳ²ֳ¬ֳ₪ ֳ¡ֳ₪ֳ÷ֳ ֳ, ֳ₪ֳ¯ ֳ®ֳ¶ֳ£ ֳ¹ֳ¥ֳ· ֳ₪ֳ¬ֳ·ֳ¥ֳ§ֳ¥ֳ÷, ֳ¡ֳ©ֳ·ֳ¥ֳ¹ ֳ°ֳ®ֳ¥ֳ×, ֳ¥ֳ₪ֳ¹ֳ·ֳ²ֳ₪ ֳ¡ֳ¦ֳ®ֳ¯ ֳ¥ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ÷ ֳ©ֳ©ֳ¶ֳ¥ֳ¸, ֳ¥ֳ«ֳ£ֳ¥'
ֳ¥ֳ¹ֳ¥ֳ¡ ֳ ֳ°ֳ© ֳ®ֳ®ֳ¹ ֳ¡ֳ²ֳ£ ֳ²ֳ¹ֳ©ֳ©ֳ₪ ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ÷,
ֳ¢ֳ ֳ¬ֳ·ֳ¥ֳ§ֳ¥ֳ÷ ֳ´ֳ¥ֳ¨ֳ°ֳ¶ֳ©ֳ©ֳ ֳ¬ֳ©ֳ ֳ¹ֳ´ֳ¥ֳ°ֳ©ֳ ֳ ֳ¬ֳ© ֳ¬ֳ©ֳ©ֳ²ֳ¥ֳµ ֳ¬ֳ¡ֳ°ֳ©ֳ₪ ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ÷ ֳ ֳ°ֳ© ֳ¡ֳ¹ֳ®ֳ§ֳ₪ ֳ°ֳ¥ֳ÷ֳ¯ ֳ¬ֳ₪ֳ ֳ«ֳ«ֳ¬ ֳ¹ֳ©ֳ÷ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ ֳ¬ֳ©
ֳ°ֳ¥, ֳ®ֳ§ֳ«ֳ©ֳ ֳ¬ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ ֳ₪ֳ÷ֳ¥ֳ¶ֳ ֳ¥ֳ÷...
-

elico
- מנהל פורום
-
על ידי vashdi » 13 ספטמבר 2009, 22:23
במחשבה שנייה...... יש צדק בדבריך. בטוח שלגבי עבודות אומנותיות ומיוחדות אבל גם עבור עבודות רגילות ושגרתיות.
בכל מקרה לגביי - זה היה הרבה בשביל הכיף שבבנייה (למרות שבדרך ירקתי לא מעט דם.....) ובשביל הסיפוק שבלסמן יעד מורכב ולעמוד בו בצורה הכי טובה.
לגבי התמונות - כמעט גמור - יקח עד סוף השבוע הזה (כל יום 2-3 עבודה בלבד ורוב הזמן לבד....). יגיעו גם יגיעו התמונות בהמשך.
-
vashdi
-
חזור אל נגרות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים
|