חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיות

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיות

הודעהעל ידי vashdi » 06 ספטמבר 2009, 21:35

שלום לכולם,
עד היום לא הייתי רשום כמשתמש באתר אך נעזרתי רבות בנושאים שונים שקראתי בפורום. תודה לכל מי שכתב למרות שלא ידע שנעזרתי בשירותיו.....
לפני כחודשיים בעקבות מחירים שערוריתיים שהוצעו לי על דק איפאה 40 מ"ר החלטתי לבנות בעצמי. סרטונים ביוטיוב והרבה חומר קריאה הביאו אותי לאמונה שהדבר ניתן ואפשרי. הצטיידתי בכלים הדרושים (חלק מההחלטה לסחוך בעלויות ובנוסף להשאר עם מגוון כלים לפרויקטים עתידיים).
כאן נעזרתי בכל מיני המלצות בפורום ולבסוף הלכתי על כלים איכותיים - ואכן היה כיף לעבוד עם רובם.

קצת על הכלים והמלצות ממני אליכם:

משור גרונג פנדל 10" של יונדאי. עושה את העבודה מצוין. הוספתי לו גם להב לאלומיניום לצורך חיתוך האיפאה (96 שיניים). מעט חוסר דיוק בזויות אבל בסה"כ תמורה מצוינת למחיר. עלה 1150 ש"ח. למי שמעוניין יש מבצע עליו ב-999 ש"ח באיזור הקריות לחיסול דגמי 2008 של יונדאי.

מברגה GDR10.8V של BOSCH סדרה כחולה אימפקט. סוס עבודה רציני. אין לי מילה אחת רעה לומר עליה.עזרה לי רבות בשיפוץ של הבית בפירוק מטבח קיים, תיקונים והרכבות. (נקראת הנץ כחלק מזוג עם מקדחה - הנץ וגנץ...). עלתה 400 ש"ח (גוף בלבד) בארץ, 2 סוללות 180 ש"ח (איביי) ומטען 150 ש"ח (איביי אנגליה).

מדקחה PS30 סדרה כחולה של בוש. המשלימה של האימפקט ומשתמשת בסוללות שלה. עלתה 480 ש"ח באיביי. מצוינת וחזקה.לשתיהם תאורת לד (עוזר כשהערב יורד....).

משור עגול יונדאי 1900 וואט. לא הכלי הכי מרשים בעולם אבל ב-240 ש"ח עושה את העבודה. בסה"כ ציון 7.

פטישון חציבה וקידוח של חברת אטלס קופקו. כלי נדיר בארץ, אחד הכלים הכי חזקים ומרשימים שיצא לי לעבוד איתם. מדהים.

וקצת על הדק:

הלכתי על השיטה האמריקאית. יסודות מעץ 10X10 מצופים בזפת קרה וקבורים 50 ס"מ באדמה. עליהם נבנו קורות 10X5 (קורה מכל צד של העמוד). 3 קורות סה"כ. מסבך מאורן 10X5 כל 40 ס"מ וחיפוי עליון איפאה (עדיין לא בוצע, ל השאר כן).
קבצים מצורפים
P9020109.jpg
P9020110.jpg
P9020125.jpg
P9020127.jpg
P9040144.jpg
P9040145.jpg
P9040150.jpg
P9040152.jpg
P9060104.jpg
P9060106.jpg
נערך לאחרונה על ידי vashdi בתאריך 25 ספטמבר 2009, 22:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
vashdi

Re: דק איפאה בבנייה עצמית

הודעהעל ידי vashdi » 06 ספטמבר 2009, 21:52

דבר נוסף ששכחתי לציין - עלויות:
הצעות מחיר שקיבלתי היו באיזור 34-40 אש"ח. הגודל 40 מ"ר + 10 מ"ר שמלה ומדרגה.

העלות שלי:
22 אש"ח מתוכם 12 אש"ח האיפאה טבקו. 4000 ש"ח הכלים כך שסה"כ החומרים 18000.
חסכון ממוצע 16-22 אש"ח. המון פאן בבנייה (למרות שיש גם רגעים של לירוק דם..... - חפירת בורות, ניסורים קשים עם משור יד וכד') והרבה סיפוק.
אני אעלה תמונות אחרי חיפוי באיפאה.
vashdi

הודעהעל ידי zigi » 06 ספטמבר 2009, 22:02

נראה יפה, נראה סופר מקצועי, עושה לי חשק להזמין אותך לעשות אצלי עבודה שכזאת. יישר כח.
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

Re: ֳ£ֳ· ֳ ֳ©ֳ´ֳ ֳ₪ ֳ¡ֳ¡ֳ°ֳ©ֳ©ֳ₪ ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ÷-ֳ÷ֳ®ֳ§ֳ¥ֳ¸???!

הודעהעל ידי elico » 06 ספטמבר 2009, 22:44

ֳ¡ֳ±ֳ₪"ֳ« ֳ₪ֳ©ֳ¥ֳ­ ֳ¡ֳ¹ֳ¥ֳ· ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ ֳ¬ֳ£ֳ· ֳ ֳ©ֳ´ֳ ֳ₪ ֳ₪ֳ¥ֳ  ֳ¡ֳ±ֳ¡ֳ©ֳ¡ֳ¥ֳ÷ 750 ֳ¹"ֳ§ ֳ¬ֳ®"ֳ¸,
ֳ®ֳ¯ ֳ₪ֳ±ֳ÷ֳ­ ֳ₪ֳ₪ֳ¶ֳ²ֳ÷ ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ ֳ¹ֳ·ֳ©ֳ¡ֳ¬ֳ÷ ֳ¡40 ֳ ' ֳ¹"ֳ§ ֳ«ֳ¬ֳ¬ֳ₪ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ©ֳ±ֳ¥ֳ£ֳ¥ֳ÷ ֳ¥ֳ₪ֳ²ֳ®ֳ¥ֳ£ֳ©ֳ­, ֳ¥ֳ₪ֳ ֳ§ֳ¸ֳ¥ֳ÷ (36 ֳ ' ֳ¹"ֳ§ ) ֳ¬ֳ  ֳ«ֳ¬ֳ¬ֳ¥,

ֳ®ֳ¡ֳ§ֳ©ֳ°ֳ÷ ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ ֳ¬ֳ  ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ¥ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ³ ֳ´ֳ²ֳ­ ֳ¬ֳ¡ֳ°ֳ©ֳ₪ ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ÷,
ֳ«ֳ©ֳ¥ֳ¥ֳ¯ ֳ¹ֳ¡ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ²ֳ±ֳ· ֳ®ֳ§ֳ¦ֳ©ֳ· ֳ¡ֳ©ֳ÷ ֳ®ֳ¬ֳ ֳ«ֳ₪, ֳ ֳ¥ ֳ§ֳ°ֳ¥ֳ÷ , ֳ®ֳ¹ֳ¬ֳ­ ֳ®ֳ©ֳ±ֳ©ֳ­ ֳ¹ֳ«ֳ©ֳ¸ֳ¥ֳ÷ ֳ¥ֳ ֳ¸ֳ°ֳ¥ֳ°ֳ₪,
ֳ¡ֳ¬ֳ ֳ© ֳ¹ֳ¬ ֳ«ֳ¬ֳ©ֳ­, <ֳ«ֳ¹ֳ ֳ¶ֳ¬ֳ× ֳ ֳ­ ֳ¦ֳ₪ ֳ®ֳ÷ֳ¡ֳ¬ֳ₪ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ¬ֳ  ֳ®ֳ§ֳ¹ֳ©ֳ¡ ֳ ֳ÷ ֳ¦ֳ₪ ֳ´ֳ¸ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪>
ֳ®ֳ¬ֳ¡ֳ£ ֳ¦ֳ₪ ֳ¬ֳ  ֳ«ֳ¬ֳ¬ֳ÷ ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ°ֳ±ֳ©ֳ²ֳ¥ֳ÷, ֳ²ֳ¥ֳ¡ֳ£ֳ©ֳ­ ,ֳ¥ֳ ֳ§ֳ¦ֳ·ֳ÷ ֳ¸ֳ«ֳ¡, ֳ¥ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ¥ֳ²ֳ¥ֳ£...
ֳ ֳ₪!... ֳ§ֳ«ֳ₪ ֳ¹ֳ÷ֳ¢ֳ©ֳ² ֳ¬ֳ¶ֳ¡ֳ²/ֳ¹ֳ®ֳ¯, ֳ¦ֳ₪ ֳ«ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ·ֳ¬ֳ©ֳ­ ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ£ֳ©ֳ­ <ֳ¥ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ«ֳ®ֳ₪ ֳ ֳ¢ֳ¥' ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ¡ֳ¸ֳ¢ֳ©ֳ­>
ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ«ֳ¯ !
ֳ ֳ©ֳ¯ ֳ±ֳ´ֳ· ֳ¹ֳ₪ֳ±ֳ©ֳ´ֳ¥ֳ· ֳ¡ֳ¡ֳ°ֳ©ֳ₪ ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ÷ ֳ²ֳ¥ֳ¬ֳ₪ ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ«ֳ¬,
ֳ¥ֳ«ֳ®ֳ¥ ֳ¹ֳ¦ֳ©ֳ¢ֳ© ֳ ֳ¥ֳ®ֳ¸, ֳ¦ֳ₪ ֳ¢ֳ­ ֳ°ֳ¥ֳ÷ֳ¯ ֳ¬ֳ× ֳ«ֳ¸ֳ¨ֳ©ֳ± ֳ¡ֳ©ֳ·ֳ¥ֳ¸ ֳ¬ֳ²ֳ¹ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ¶ֳ¬ ֳ ֳ§ֳ¸ֳ©ֳ­...
סמל אישי של המשתמש
elico
מנהל פורום

תבורך!

הודעהעל ידי Yair Feldmann » 06 ספטמבר 2009, 23:51

תבורך גם על העבודה המקצועית - וגם על התיעוד והפרטים!
סמל אישי של המשתמש
Yair Feldmann
סופר משתמש

Re: דק איפאה בבנייה עצמית-תמחור???!

הודעהעל ידי vashdi » 08 ספטמבר 2009, 15:46

אהלן אליקו,
מה שמעניין זה שכל ההצעות כללו את העמודים והיציקות שכן אני הגדרתי את המפרט לפרויקט.
לגבי התמחור - הוא כולל הכל - שמן (800) ברגים (800) מחברים (900) וכל שאר המתכלים והלא מתכלים.
הייתי מוכן לקבל הבדל משמעותי במחיר אבל הבדל של 18-20 אלף ש"ח לעבודה של 2 אנשים במשך 2-3 ימים ?

בכל מקרה נהניתי מהעבודה והכי חשוב - היא נתנה לי תאבון והפרויקטים הבאים בעץ בדרך......
vashdi

קפדני, מקצועי ומעורר

הודעהעל ידי Pini Gold » 08 ספטמבר 2009, 20:15

כבוד
סמל אישי של המשתמש
Pini Gold
סופר משתמש

הודעהעל ידי nadin » 13 ספטמבר 2009, 14:41

ממש מרשים ההחלטה לקנות כלים ולעשות את העבודה לבד
אני ממש מתרשמת מכיון שבימים אלה סימתי לבנות שני גרמי מדרגות מעץ כי המחיר שנדרשתי לשלם על מדרגות מתכת נראה לי מופרז אז בניתי את המדרגות שיצאו סבבה למרות שגם אני יכולה לציין שמדי פעם במהלך העבודה נבהלתי מגודל הפרייקט אבל בסך הכול היה תענוג
אז תהנה
nadin

Re: ֳ£ֳ· ֳ ֳ©ֳ´ֳ ֳ₪ ֳ¡ֳ¡ֳ°ֳ©ֳ©ֳ₪ ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ÷

הודעהעל ידי elico » 13 ספטמבר 2009, 20:50

ֳ¹ֳ¬ֳ  ֳ©ֳ¥ֳ¡ֳ¯ ֳ¬ֳ  ֳ°ֳ«ֳ¥ֳ¯
ֳ ֳ°ֳ© ֳ¡ֳ²ֳ£ ֳ¹ֳ®ֳ© ֳ¹ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ¬ ֳ¬ֳ²ֳ¹ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ¬ֳ¡ֳ£ ֳ¹ֳ©ֳ²ֳ¹ֳ₪ ֳ ֳ¥ֳ÷ֳ₪, ֳ¥ֳ¢ֳ­ ֳ ֳ©ֳ¬ֳ¥ֳ¬ֳ© ֳ¦ֳ₪ ֳ¹ֳ₪ֳ¥ֳ  ֳ§ֳ¥ֳ±ֳ× ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷, ֳ¡ֳ´ֳ¸ֳ¨ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ®ֳ¥ֳ¹ֳ·ֳ²ֳ÷ ֳ¥ֳ®ֳ·ֳ¶ֳ¥ֳ²ֳ©ֳ÷ ֳ«ֳ®ֳ¥ ֳ¹ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ®ֳ÷ֳ ֳ¸ ֳ¥ֳ«ֳ´ֳ© ֳ¹ֳ¦ֳ₪ ֳ°ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ₪ֳ¥ֳ¬ֳ× ֳ¬ֳ₪ֳ©ֳ¥ֳ÷

ֳ¸ֳ· ֳ¹...
ֳ ֳ°ֳ© ֳ¬ֳ  ֳ§ֳ¥ֳ¹ֳ¡ ֳ¹ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ֳ©ֳ­ ֳ₪ֳ®ֳ¥ֳ¶ֳ²ֳ©ֳ­ ֳ¡ֳ¹ֳ¥ֳ· ֳ₪ֳ­ ֳ®ֳ´ֳ¥ֳ¬ֳ´ֳ¬ֳ©ֳ­ ֳ¥ֳ§ֳ±ֳ¸ֳ© ֳ´ֳ¸ֳ¥ֳ´ֳ¥ֳ¸ֳ¶ֳ©ֳ₪, ֳ ֳ÷ ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ©ֳ¥ֳ¥ֳ«ֳ§ ֳ¹ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ֳ©ֳ­ ֳ ֳ¶ֳ¬ ֳ«ֳ¥ֳ¬ֳ­ ֳ°ֳ²ֳ¥ ֳ¡ֳ ֳ¥ֳ÷ֳ₪ ֳ±ֳ¡ֳ©ֳ¡ֳ₪,

ֳ«ֳ ֳ§ֳ£ ֳ¹ֳ²ֳ¥ֳ¹ֳ₪ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ¸ ֳ ֳ§ֳ¸ֳ©ֳ­, ֳ¥ֳ®ֳ₪ֳ°ֳ±ֳ©ֳ¥ֳ¯ ֳ¹ֳ¬ֳ© ֳ¡ֳ¬ֳ©ֳ¥ֳ¥ֳ© ֳ´ֳ©ֳ°ֳ°ֳ±ֳ© ֳ¬ֳ²ֳ±ֳ·ֳ©ֳ­, ֳ ֳ°ֳ© ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ¬ ֳ¬ֳ¥ֳ®ֳ¸ ֳ¬ֳ×, ֳ¹ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ֳ©ֳ­ ֳ₪ֳ­ ֳ¬ֳ  ֳ÷ֳ®ֳ©ֳ£ "ֳ®ֳ¥ֳ´ֳ¸ֳ¦ֳ©ֳ­" ֳ«ֳ₪ֳ¢ֳ£ֳ¸ֳ÷ nadin ֳ ֳ¥ ֳ«ֳ₪ֳ¢ֳ£ֳ¸ֳ÷ֳ× "ֳ¬ֳ¹ֳ¬ֳ­ 18-20 ֳ ' ֳ¹"ֳ§ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ¸ ֳ©ֳ¥ֳ®ֳ©ֳ©ֳ­ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ +2-3 ֳ²ֳ¥ֳ¡ֳ£ֳ©ֳ­" ֳ¬ֳ  ֳ¡ֳ¦ֳ₪ ֳ°ֳ¢ֳ®ֳ¸ֳ©ֳ­ ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ§ֳ¦ֳ·ֳ÷ ֳ₪ֳ²ֳ±ֳ·,
ֳ¹ֳ÷ֳ¡ֳ©ֳ¯, 40000 ֳ¹"ֳ§ - ֳ₪ֳ®ֳ²"ֳ®, =33400,
ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ§ֳ¦ֳ·ֳ÷ ֳ²ֳ±ֳ· ֳ¡ֳ₪ֳ¥ֳ¶ֳ ֳ¥ֳ÷ ֳ₪ֳ°ֳ₪ֳ¬ֳ₪ ֳ¥ֳ«ֳ¬ֳ¬ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ²ֳ±ֳ· ֳ¡ֳ¢ֳ¥ֳ£ֳ¬ ֳ¦ֳ²ֳ©ֳ¸ ֳ²ֳ£ ֳ¡ֳ©ֳ°ֳ¥ֳ°ֳ©, ֳ¡ֳ₪ֳ°ֳ§ֳ₪ ֳ¹ֳ₪ֳ²ֳ±ֳ· ֳ®ֳ§ֳ¦ֳ©ֳ· 2-3 ֳ²ֳ¥ֳ¡ֳ£ֳ©ֳ­ ֳ₪ֳ©ֳ°ֳ₪ ֳ¡ֳ±ֳ¡ֳ©ֳ¡ֳ¥ֳ÷ 70-80 ֳ ' ֳ¹"ֳ§ ֳ¬ֳ§ֳ¥ֳ£ֳ¹,
ֳ¢ֳ­ ֳ¬ֳ´ֳ© ֳ₪ֳ§ֳ©ֳ¹ֳ¥ֳ¡ ֳ¹ֳ¬ֳ× ֳ¹ֳ®ֳ®ֳ¥ֳ¶ֳ² ֳ₪ֳ¸ֳ¥ֳ¥ֳ§ ֳ₪ֳ¢ֳ¥ֳ¬ֳ®ֳ© ֳ₪ֳ¥ֳ  ֳ«40 % ֳ₪ֳ²ֳ±ֳ· ֳ¶ֳ¸ֳ©ֳ× ֳ¬ֳ¢ֳ¬ֳ¢ֳ¬ ֳ«180 ֳ ' ֳ¹"ֳ§ ֳ¸ֳ· ֳ¡ֳ«ֳ£ֳ© ֳ¬ֳ«ֳ±ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ¥ֳ®ֳ¹ֳ«ֳ¥ֳ¸ֳ¥ֳ÷, ֳ¥ֳ¦ֳ₪ ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ¬ֳ´ֳ°ֳ© ֳ₪ֳ¹ֳ·ֳ²ֳ¥ֳ÷ ֳ¡ֳ²ֳ±ֳ· ֳ¥ֳ¸ֳ«ֳ©ֳ¹ֳ÷ ֳ«ֳ¬ֳ©ֳ­ ֳ¥ֳ¶ֳ©ֳ¥ֳ£ ֳ¥ֳ«ֳ£ֳ¥'

ֳ¡ֳ¬ ֳ°ֳ¬ֳ©ֳ¯ ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ֳ©ֳ­ ֳ«ֳ¬ ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ₪ֳ­ ֳ²ֳ¥ֳ®ֳ£ֳ©ֳ­ ֳ¡ֳ®ֳ¡ֳ§ֳ¯ ֳ₪ֳ®ֳ®ֳ¥ֳ¶ֳ² ֳ¡ֳ¹ֳ¥ֳ·,
ֳ¥ֳ«ֳ«ֳ¬ ֳ¹ֳ₪ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸ ֳ®ֳ·ֳ¶ֳ¥ֳ²ֳ©ֳ÷ ֳ ֳ¥ ֳ°ֳ£ֳ©ֳ¸ֳ₪ <ֳ ֳ¥ֳ®ֳ°ֳ¥ֳ÷ֳ©ֳ÷> ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ ֳ¹ֳ¬ֳ₪ ֳ©ֳ²ֳ¬ֳ₪ ֳ¡ֳ₪ֳ÷ֳ ֳ­, ֳ₪ֳ¯ ֳ®ֳ¶ֳ£ ֳ¹ֳ¥ֳ· ֳ₪ֳ¬ֳ·ֳ¥ֳ§ֳ¥ֳ÷, ֳ¡ֳ©ֳ·ֳ¥ֳ¹ ֳ°ֳ®ֳ¥ֳ×, ֳ¥ֳ₪ֳ¹ֳ·ֳ²ֳ₪ ֳ¡ֳ¦ֳ®ֳ¯ ֳ¥ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ÷ ֳ©ֳ©ֳ¶ֳ¥ֳ¸, ֳ¥ֳ«ֳ£ֳ¥'

ֳ¥ֳ¹ֳ¥ֳ¡ ֳ ֳ°ֳ© ֳ®ֳ®ֳ¹ ֳ¡ֳ²ֳ£ ֳ²ֳ¹ֳ©ֳ©ֳ₪ ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ÷,
ֳ¢ֳ­ ֳ¬ֳ·ֳ¥ֳ§ֳ¥ֳ÷ ֳ´ֳ¥ֳ¨ֳ°ֳ¶ֳ©ֳ©ֳ ֳ¬ֳ©ֳ­ ֳ¹ֳ´ֳ¥ֳ°ֳ©ֳ­ ֳ ֳ¬ֳ© ֳ¬ֳ©ֳ©ֳ²ֳ¥ֳµ ֳ¬ֳ¡ֳ°ֳ©ֳ₪ ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ÷ ֳ ֳ°ֳ© ֳ¡ֳ¹ֳ®ֳ§ֳ₪ ֳ°ֳ¥ֳ÷ֳ¯ ֳ¬ֳ₪ֳ­ ֳ«ֳ«ֳ¬ ֳ¹ֳ©ֳ÷ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ ֳ¬ֳ©

ֳ°ֳ¥, ֳ®ֳ§ֳ«ֳ©ֳ­ ֳ¬ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ­ ֳ₪ֳ÷ֳ¥ֳ¶ֳ ֳ¥ֳ÷...
סמל אישי של המשתמש
elico
מנהל פורום

הודעהעל ידי vashdi » 13 ספטמבר 2009, 22:23

במחשבה שנייה...... יש צדק בדבריך. בטוח שלגבי עבודות אומנותיות ומיוחדות אבל גם עבור עבודות רגילות ושגרתיות.
בכל מקרה לגביי - זה היה הרבה בשביל הכיף שבבנייה (למרות שבדרך ירקתי לא מעט דם.....) ובשביל הסיפוק שבלסמן יעד מורכב ולעמוד בו בצורה הכי טובה.

לגבי התמונות - כמעט גמור - יקח עד סוף השבוע הזה (כל יום 2-3 עבודה בלבד ורוב הזמן לבד....). יגיעו גם יגיעו התמונות בהמשך.
vashdi

הבא

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים