קבלתי הודעת דוא"ל, לא ברור לי ממי וזו לשונה:
אני רוצה להבהיר.
אל תתעסק איתי.
מישהו כמוך מקומו באזורים אחרים לגמרי.
אני לא אסבול יותר התנהלות כשלך כלפי או כלפי אף אחד בפורום.
כי בגילך, כשהתחלת לצנוח, זהו, אי אפשר לעצור.
מאיימים עלי!
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מאיימים עלי!קבלתי הודעת דוא"ל, לא ברור לי ממי וזו לשונה:
אני רוצה להבהיר. אל תתעסק איתי. מישהו כמוך מקומו באזורים אחרים לגמרי. אני לא אסבול יותר התנהלות כשלך כלפי או כלפי אף אחד בפורום. כי בגילך, כשהתחלת לצנוח, זהו, אי אפשר לעצור. Alex the Cheesepenter
Re: מאיימים עלי!לא ייאומן!!
מצער לדעת שיש אנשים כאלה אצלנו בפורום.
Re: מאיימים עלי!מי הגבר ששלח הודעה כזו
מפחד להחשף: בוא להתעמת בנועם
Re: מאיימים עלי!מוזר, פניה מרמזת על חשש להיחשף.
Re: מאיימים עלי!איזו רהיטות! פרוזה עילית!
מזכיר את הסגנון של מעריץ הביבי שאיים על השופטת. להתרגש משכאלו רק נותן להם סיפוק.
מאיימים עלי!חמור מאד.
המייל הפרטי שלך מפורסם כאן בפורום ? המייל שממנו זה נשלח לא מרמז על שם השולח ? בכל מקרה איומים זה עניין למשטרה.
Re: מאיימים עלי!
הגיע דרך דואר הפורום ביום ו' אחה"צ. אחרי שאתיעץ עם הבעלים של הפורום אפנה למשטרה. Alex the Cheesepenter
Re: מאיימים עלי!שלום לחברי הפורום
שמי ישראל ושמי מתנוסס על המייל שנשלח לאלכס, וגם גוגל כותב לו שמחכה לו מייל ממני. המצחיק בעניין הוא שהשרשור שלו מתחיל שהוא לא יודע מי השולח, וזה שקר ראשון. ומכאן המניפולציה מאיימים עלי ההופכת למפלצתית היא שקר שני. במצגת הזו יש לו עניין לנפח עניין עם הצהרות בומבסטיות שחוסר תום לב מסתתר מאחוריהן. מזה זמן רב אני מבליג על ניסוחים והישתלחויות שלו על חברי פורום, ולא עוד. מאחר והוא פתח לי את הדלת, אני מרשה לעצמי לומר כאן, מעתה, אני אחזיר לך באותו מטבע ועוד יותר על כל השתלחות שלך בחברי הפורום. מה שעשית בשרשור זה הוא מניפולציה והשתלחות רעה, שלידתה בהסתרת האמת, והמשכה בשקר. תתבייש לך.
מאיימים עלי!אם אלכס יודע או לא יודע זה עניין משני בעיני.
התוכן והסגנון של מה שאלכס העלה נראה מטריד מאד. אם יש לך איזו תלונה לגבי ההתנהלות של אלכס אני מציע לפנות למנהלי הפורום שכבר התמודדו בהצלחה עם תלונות בעבר. אני לא יודע מה הרקע ומה קרה ולא קרה, והאמת גם לא מאד רוצה לדעת. אני כאן, כמו רוב המשתמשים אני מניח, להנות מדיאלוג פורה ונעים ולא הייתי רוצה לראות את הפורום הופך לזירת התגוששות או במה לפתרון סכסוכים בין אישיים.
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], אמיר ח. ו־2 אורחים | |||||