שלום
אני מתעתד לרכוש מסור פנדל גורינג 8" או 10" ומתלבט בין מקיטה לבוש, ראיתי הרבה סירטוני השוואה בין הדגמים אבל מעניין אותי לשמוע מנסיון של מי שרכש אחד מהמותגים הנ"ל, יתרונות וחסרונות.
מסור פנדל
16 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: מסור פנדללי יש מטאבו.
עולה פחות ומדוייק אותו דבר. Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Re: מסור פנדלהייתי עובד עם מקיטה, מסור סבבה, אבל קרתה לנו תקלה מוזרה שנגרם שבר בגוף המסור, אז קצת קשה לי להמליץ עליהם אחרי זה.
יש לי עכשיו מטאבו והוא בהחלט בהחלט נהדר. ראיתי עכשיו שיש מבצעים על היטאצ'י מחו"ל, גם חברה מצוינת.
Re: מסור פנדלסבן, יכול לתת עוד פרטים? מה הכוונה שבר בגוף המשור?
ומה אמר היבואן לגבי זה (או שזה לא נקנה בארץ)?
Re: מסור פנדלחלק בגוף של המסור פשוט נשבר, זה גרם ללהב ליפול תוך כדי עבודה ולנסר קצת את הבסיס. קצת קשה להסביר בלי לראות.
מה שמדהים זה שמדובר בכלי שאמור לצאת לשטח, ודווקא אצלנו יושב קבוע בסדנא, לא מקבל מכות ולא כלום. היבואן כמובן ניסה להתחמק מאחריות (הכלי נרכש בארץ), "ברור" שזה לא אשמתו ו"ברור" שאנחנו נתנו למסור מכה כזו שגרמה לשבר. רק אחרי הרבה מאמץ והפעלת קשרים הם הואילו בטובם לקחת אחריות, ואז ביצעו תיקון שנראה טוב אבל חיצוני לגמרי (ברגים שמקבעים חלק, במקום חלק היציקה שנשבר). אני לא אומר שבגלל המקרה הזה החברה או המסורים לא טובים, פשוט זו החוויה שלי ולכן רציתי לשתף אותה. בכללי יש לי הרבה כלים של מקיטה ואני מאוד מרוצה מהם, במכונות יש לי ניסיון לא טוב איתם - גם הסיפור הזה, וגם מסור השולחן שלהם שאני מאוד לא ממליץ עליו. אבל זה נושא אחר
Re: מסור פנדלאיזה METABO יש לכם ? יש לפחות 10 דגמים שונים שנמכרים כאן ?
ובכל זאת אם מישהו משתמש במקיטה או בוש אשמח לקבל תגובות. Se7eN , האם תוכל להעלות תמונה של החלק שנשבר ותוקן ? מאד מעניין מה שרשמת.
Re: מסור פנדליש לי מקיטה ואני מרוצה - חותך נקי ומדויק. אני לא יכול להשוות לאחרים.
Re: מסור פנדלזה יהיה מועיל מאד אם תרשמו ליד המותג שברשותכם את מספר הדגם, זה מאד יעזור שהרי מקיטה יש כ- 5 דגמים ומטבו עוד יותר מכך.
Re: מסור פנדל
הערה במקום. מקיטה LS0815FL
16 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים | |||||