שלום לכולם!
אשמח לדעת חוות דעת על המסור MS305S ובכללי על TARGET
תודה רבה!
חוות דעת על מסור פנדל
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חוות דעת על מסור פנדלשלום לכולם!
אשמח לדעת חוות דעת על המסור MS305S ובכללי על TARGET תודה רבה!
Re: חוות דעת על מסור פנדלאז ככה, בעניין פנדל/ גרונג היו כאן דיונים רבים שעסקו בעיקר באיכות הכלי הרצוי למשתמש, אישית תמיד הבעתי דעה שפנדל לא צריך להיות כלי מחברה איכותית, הפרספקטיבה שלי נשענה על נסיוני האישי שבו השימוש בפנדל תמיד היה לצרכי עבודות חוץ- דקים, פרגולות, מחסנים.. הפנדל שהה שעות רבות בחצר חשופה לשמש במהלך העבודה ונפתח על סטנד רק לצורך הזמני, הקורות שחתכתי היו ארוכות ובהכרח לא ישרות במיוחד , אמנם השקעתי בלהב איכותי לטובת חיתוך נקי - לא חובה, לצרכים הללו מסורים פשוטים ( יונדאי, טרגט,האנטר וכו׳ ) מעולים ובאספקטים מסוימים עדיפים.
סרגל עץ פשוט יכול להביא את החיתוכים לדיוק גבוה אף על פי שתמיד העדפתי את מסור השולחן לצורך זה. לעומת סגנון השימוש שהצגתי למעלה ישנם אלו שהמסור פתוח בסדנה שלהם באופן קבוע והם חותכים גם חלקים קטנים ומדויקים, להם עדיף מסור איכותי ומדויק יותר, שקט יחסית עם softstart, בלימת להב ואיסוף אבק יעיל יותר. השאלה לאיזה סוג משתמש אתה משתייך. נערך לאחרונה על ידי Edi בתאריך 18 ינואר 2021, 13:59, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Re: חוות דעת על מסור פנדלאין לי משהו ספציפי..אני רוצה לקנות שיהיה לי לפעמים שאני צריך..השימוש לא יומיומי
לא חושב שאני צריך דיוק מטורף. בסך הכל משהו שיעשה את העבודה ולא שיהיה לי איתו בעיות, שיחתוך סבבה ושלא ירעד כמו מסורים אחרים שקראתי עליהם תגובות..
Re: חוות דעת על מסור פנדלהמסור שלי - יונדאי 12" מאותו ז'אנר של הטרגט עושה עבודה מעולה לצרכים שציינתי למעלה ללא שום רעידות.
Re: חוות דעת על מסור פנדלאני בדעה קצת שונה מזו של אדי, בחנתי טרגט בחנות (אני לא זוכר את הדגם) וזה לא כלי ששווה את מחירו לדעתי. אפילו שהמחיר זול.
אני חושב שאם אתה ממש חנוק בתקציב אפשר לקנות מסור גרונג לא פנדל ממש זול באיזור 400 ש"ח, וכשתבין למה עדיף לעבוד עם כלי מדויק, אז תוכל לקנות משהו סביר באיזור 1,500 ש"ח. או שתגלה שזה כן מספיק לצרכים שלך. ואגב, ראיתי אותם נמכרים לא מעט גם כמשומשים.
Re: חוות דעת על מסור פנדלאני הייתי מציע לך קודם להגדיר את הדרישות. מה אתה רוצה מהכלי.
לדוגמה, האים השימוש הלא יומיומי שלך הוא לבנות מגרות או דק? שאלה נוספת שכדאי לחשוב עליה היא, איזה עוד כלים יש לך. אם יש לך, לדוגמה, מסור שולחן, אתה יכול אולי להסתפק בגרונג, בלי פנדל. אם אין לך, אולי כדאי כן להשקיע בפנדל (או, לקנות מסור שולחן, אבל זו לא הייתה השאלה).
Re: חוות דעת על מסור פנדלהיה לי את שניהם (היום בגלל הדיוק יש לי מקיטה), לדעתי היונדאי 12 יותר טוב בהרבה, מספיק לצרכים בסיסיים, הרבה כח ויחסית מדויק.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Re: חוות דעת על מסור פנדל
מוזר, תמיד נראו לי ( לפחות בתמונות )אפילו מאותו פס יצור, אולי זה מסביר את ההסתייגות של מיכאל מהטארגט , מקווה שפות״ש ראה את ההודעה של מני לפני הרכישה.
Re: חוות דעת על מסור פנדלהיי.
פחות לגבי גרונג או פנדל אבל יונדאי במידה והשרות הוא של עשינו עסק לא לקחת בחינם.
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־14 אורחים | |||||