שלום חברים בניתי ג'יג לניסור לוחות בזוית, אינני יודע אם היה כזה בעבר , אך אם כן אני מקווה שיעזור לחלק מהחברים בפורום.
חג שמח,
שמעון.
https://www.youtube.com/watch?v=biPf0G5DbeY
ג'יג לניסור אלכסוני של לוחות
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
ג'יג לניסור אלכסוני של לוחותשלום חברים בניתי ג'יג לניסור לוחות בזוית, אינני יודע אם היה כזה בעבר , אך אם כן אני מקווה שיעזור לחלק מהחברים בפורום.
חג שמח, שמעון. https://www.youtube.com/watch?v=biPf0G5DbeY
Re: ג'יג לניסור אלכסוני של לוחותלא מצליח לצפות
Video unavailable This video is private.
לא מצליח למחוקאולי ה admin יכול ?
נערך לאחרונה על ידי oferyuval בתאריך 18 אוקטובר 2019, 07:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: ג'יג לניסור אלכסוני של לוחותמצטער הגדרתי אותו כפרטי בטעות.
עכשיו ניתן לצפות.
Re: ג'יג לניסור אלכסוני של לוחותshimonc, אל תיתן לשני דברים הקשורים בפורום להפיל את רוחך: 1. מיעוט (שלא לומר היעדר) תגובות. אם אתה טיפוס אופטימי, יַחֵס את זה לכך שאנשים מבלים בחול המועד... 2. לכך שג'יג או מתקן שבנית נבנה והוצג כבר עשרות פעמים ברשת. הכיף הגדול הוא ביצירה, בפתרון הבעיות, בעשייה - ומה זה כבר משנה אם קדמו לך אחרים, או אם אפשר לקנות את המוצר בחנות/ברשת/באיקאה, ואולי גם יותר בזול??
Re: ג'יג לניסור אלכסוני של לוחותיפה שמעון.
אני מכיר גרסאות שונות של ג'יגים דומים, אבל כזה בדיוק לא ראיתי. יישר כח.
Re: ג'יג לניסור אלכסוני של לוחותתודה על השיתוף, שמעון.
לפי דעתי, חשוב מאוד להציג ג'יגים כאלה, אפילו הג'יג הפשוט והטריוויאלי ביותר. לפעמים אנשים מפספסים את הג'יגים הפשוטים, והולכים בעקבות ג'יגים מסובכים. כל ג'יג כזה או אחר נותן רעיונות, ומעלה השראות לבניית ג'יגים אחרים, שעוזרים בפיתרון אתגרים שונים. למשל, אני לא הכרתי את קליבות השולחן שהצגת בסרטון, נתת לי רעיון אדיר לקיבוע פלטות עץ על שולחן הנגרות. חן חן, רוב תודות.
Re: ג'יג לניסור אלכסוני של לוחותרעיון יפה, יישום מצוין
Re: ג'יג לניסור אלכסוני של לוחותשמעון,
אני רוחש כבוד ומעריך חברים שמעלים עבודות בפורום. זה מייצג את הרצון להשקיע לשתף ולתרום נושאים לדיון וגם סוג של פתיחות לביקורת. הג'יג בנוי יפה, הוא מספיק ג'נרי והושקעו בו אביזרים טובים (מסילת T, ברגים תואמים, קליבות לחץ). אין לי מסור שולחן אבל יש לי שתי שאלות. 1. לא בטוח שהבנתי את השלב עם הזוויתן הקטן ( 1:00-1:29). למה נניח לא לסמן את הנקודות על הפינה ולחתוך כשהקו של האלכסון למטה (במגע עם המזחלת). 2. אין תמיכה לחלק שמשמאל ללהב והוא נופל בסוף החיתוך. האם זה לא בעייתי? בד"כ כשמנסרים אלכסון הקו הוא או חיבור בין שתי נקודות נתונות או זווית שדרושה מנקודה מסויימת. הג'יג שבנית הוא טוב לשני הצרכים. אבל אולי לצורך השני אם יהיה לך מד זווית מהסוג הזה יהיה לך קל למדוד זווית בין הלוח שאתה חותך למסילה/קצה המזחלת.
Re: ג'יג לניסור אלכסוני של לוחותהי דודי,
ותודה על התגובה. לשאלותיך: 1. זה עניין של נוחות, לכל דבר יש הרבה אופציות לפתרון וכל אחד עושה ע"פ דרכו. גם השיטה שהצעת טובה. 2. אני לא רואה בעיה שאין תמיכה העיקר שהצד שבו אתה משתמש ייתמך כראוי.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים | |||||