כנראה הגיע הזמן עבורי, לרכוש מסור שולחן נייד (פינוק יותר מצורך אמיתי)
לא מוצא מקום שבפשטות מתאר את ההבדלים בין שלושת הדגמים של דהוולט הזמינים בארץ
745
7491
7492
עזרה על ההבדלים תתקבל בברכה
תודה
משור שולחן נייד
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
משור שולחן ניידכנראה הגיע הזמן עבורי, לרכוש מסור שולחן נייד (פינוק יותר מצורך אמיתי)
לא מוצא מקום שבפשטות מתאר את ההבדלים בין שלושת הדגמים של דהוולט הזמינים בארץ 745 7491 7492 עזרה על ההבדלים תתקבל בברכה תודה
Re: משור שולחן נייד[quote="ניקו"]https://www.protoolzguide.com/power-tools/saws/table-saw/reviews/dewalt-dw745-vs-dwe7480-vs-7490-vs-7491
תודה רבה עכשיו צריך להחליט
Re: משור שולחן ניידקרא את חוו"ד שלי ואת התגובות הנוספות על ה7491 לא יודע מה השוני בינו לבין ה7492 אבל לעומת השאר ההבדל המרכזי הינו הקיבולת מימין.
viewtopic.php?f=1&t=12368&hilit=%D7%97%D7%95%D7%95+%D7%93+%D7%9B%D7%9C%D7%99+%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94
Re: משור שולחן נייד
תודה רבה דיברתי עם מוסרי (דוד) לדבריו ה 942 מחליף את ה 941 (אני מניח שיהיו שינויים קלים ביותר. יש כרגע מחסר בדגם, אז נמתין, ויהיה זמן לחשוב האם באמת נחוץ...כנראה שלא....אבל תחביב מפנק
Re: משור שולחן ניידהאם אתה יכול לפרט מה יהיו השימושים של המסור?
האם הניידות היא הכרחית? מסור נייד הוא פשרה גדולה לנגרים חובבים ואני חושב שהוא גם לא מתאים למגוון הגדול של הניסורים שנגר חובב צריך. אם הניידות היא קריטית אז כנראה אין ברירה אם לא עדיף לרכוש משהו יותר מסיבי נגרים חובבים בתחילת הדרך נוטים לעשות טעויות ברכישת כלים(גם אני) נגר חובב לא בהכרח צריך כלים זולים ו/או לא מקצועיים. יש מידי פעם מסורים טובים ביד 2 במחירים מצויינים. בהצלחה
אני מסכים עם כול מילה, אך אין לי מקום שהוא מוקדש לתחביב. כל יום עבודה חייב לקפל הכול, כאילו לא היה
מושיק, אתה יכול להרחיב יותר, ברור עניין גודל השולחן והנוחות, אבל מה עוד אתה רואה כמגבלה לחובבים כשזה קשור למגוון ניסורים או בכלל?
Re: משור שולחן ניידכל ניסור של חלקים ארוכים ו/או רחבים מאד ו/או עבים
ייתקל בבעיה במסור נייד בגלל שהוא קטן ולא יכול להכיל את הגודל. המחסור בעגלה ארוכה ו/או גדר שיכולה להתרחק מהמסור ל 40-60 ס"מ הוא מגבלה גדולה במסור נייד. בנוסף מדובר בד"כ בקוטר להב קטן יחסית ומנוע בעל עוצמה נמוכה. בדיוק אתמול עזרתי לחבר ל להקטין רוחב של דלת מעץ מלא אני מעריך שמסור נייד יתקשה לבצע את הפעולה הזו. אם יש עניין של מקום וצורך לארוז את הכלים בסוף יום העבודה נראה לי עדיף מסור עגול נייד בצירוף של סרגל חיתוך מותאם כדוגמת festool ודומיו. נותן מענה מצויין לכל סוגי הניסור. https://www.festoolproducts.com/power-t ... .html?SID=
Re: משור שולחן ניידמבחינת ביצועים אני חולק עליך, באספקט של נוחות מסכים איתך לגמרי, לא יודע עם אילו מסורים ניידים היה לך נסיון, אבל ישנם כאלו עם קיבולת של 83 ס"מ מימין ללהב, רובם יכולים לחתוך עובי של 8 ס"מ ללא בעיה וINFEED OUTFEED נדרשים גם במסורים גדולים יותר, אלו נתונים שכל חובב יכול לחיות איתם, לחתוך קורות צרות לאורך עם מסור עגול זה לא פשוט ומדוייק ולמסור נייד יש בהחלט מקום מרכזי בנגריית חובבים אם אין אפשרות למסור שולחני גדול.
החסרון הכי גדול מבחינתי הוא שנדרשות דקות ארוכות לשינוע ופריסת המסור מהמחסן למקום שבו אני חותך, חיבור השואב, העלאת הסרגל למקומו... אני אוגר עבודות בכדי שיהיה הגיוני מבחינתי התהליך הנ"ל בתלות בדחיפות כמובן.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים | |||||