הכנתי לא מתנה לסדנא הביתית שלו, לא בדיוק כסא, יותר נכון מקום לשים את התחת במקום לעמוד.
בעל יכולת כיוונון מפחות מכסא ישיבה רגיל עד מעבר לכסא בר.
חבר יוצא לגימלאות...
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חבר יוצא לגימלאות...הכנתי לא מתנה לסדנא הביתית שלו, לא בדיוק כסא, יותר נכון מקום לשים את התחת במקום לעמוד.
בעל יכולת כיוונון מפחות מכסא ישיבה רגיל עד מעבר לכסא בר. Alex the Cheesepenter
Re: חבר יוצא לגימלאות...אהבתי. יפה מאוד! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk רעיונות עשה זאת בעצמך ונגרות - XDIY with Itzik
ערוץ יוטיוב - https://www.youtube.com/c/itzikdiy בלוג - https://www.itzikdiy.com
Re: חבר יוצא לגימלאות...איזה כיף לחבר שלך. גם מקבל מתנה ובנוסף היא יחודית. יפה מאד!
Re: חבר יוצא לגימלאות...יפה ומתוחכם. עבודה נקיה ומקצועית.
רציתי לשאול בבקשה, איך אתה מכין את גלגלי השיניים?
Re: חבר יוצא לגימלאות...אני אוהב כאלו. עם כונונים וצירים וכו'.
נראה טוב כל הקשתות מסביב לצירים, הידיות... האם זה בנוי כך שבזמן השימוש הרגל פתוחה למקסימום וכשלא משתמשים - מצב מקופל? (בתמונה זה נראה פתוח 2/3)
Re: חבר יוצא לגימלאות...
אלה לא גלגלי שיניים אלא ידית מחורצת של בורג הידוק. מציירים עיגול בקוטר של כוס קידוח לפי המידה הרצויה, מחלקים את המעיגול למספר חלקים שרוצים, קודחים על הקו הזה עעם מקדח מותאם לפי העין ובסוף מחלצים עם כוס הקידוח. עד כאן היה קל, עכשיו המון עבודת ליטוש. את הידית המשולשת קדחתי עם כוס ואחר כך נסרתי לפי העין עם משור נימה וכמובן ליטוש. בכל הידיות מושתל אום. נ.ב. גלגלי שיניים לשימוש במערכות לא מאד מדויקות מכינים באופן כמעט זהה. Alex the Cheesepenter
כיוון שבניתי אחד גם בשבילי, מנסיון בשימוש ובמתכוון, שני הכיוונונים מתפקדים במשולב להשגת גובה ויציבות רצויים. קיפול? כמובן אפשרי, לי עוד לא היה צורך בזה כיוון שאני מרבה להשתמש ב"כסא", קשה לי לעמוד מכופף לאורך זמן... Alex the Cheesepenter
אז לא הבנתי. זה נראה שהזוית בין הזרוע של המושב והרגל היא קבועה. אם מצמצמים את הזווית בין שתי הרגליים (נניח לאמצע הקשת) אז זווית הרגל ביחס לריצפה משתנה והנושב לא יהיה אופקי. מה פיספסתי?
Re: חבר יוצא לגימלאות...לא פספסת כלום.
המצב המצולם הוא אופטימאלי לגובה של שולחן/משטח עבודה מרובל. מעבר לזה, נכון, המושב לא תמיד 100% מקביל לרצפה. זה לא מפריע כלל כיוון שכפי שהגדרתי זה לא כסא אלא לשים את התחת. Alex the Cheesepenter
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־10 אורחים | |||||