שלום,
רכשתי היום משטח עץ אגוז אמריקאי ואני רוצה להגיע לרמת צבע/גוון כפי שקיים היום אצלי במטבח (קיים אצלי היום משטח אגוז לאמי). מצ"ב תמונות.
כיצד ניתן לעשות זאת? סוגי צבע, מברשות וכד'
תודה,
יוסי
צביעת משטח עץ אגוז אמריקאי
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
צביעת משטח עץ אגוז אמריקאישלום,
רכשתי היום משטח עץ אגוז אמריקאי ואני רוצה להגיע לרמת צבע/גוון כפי שקיים היום אצלי במטבח (קיים אצלי היום משטח אגוז לאמי). מצ"ב תמונות. כיצד ניתן לעשות זאת? סוגי צבע, מברשות וכד' תודה, יוסי
Re: צביעת משטח עץ אגוז אמריקאימציע לך לבדוק עם מי שקנית ממנו את המשטח מה החומר שהוא שם עליו ואם אין דרך אז תעשה ניסויים על הצד האחורי או בשאריות.. כנראה שזה לכה כלשהי כי שמן לא מספיק עמיד בשביל משטח שעובדים עליו.
לגבי היישום, אני תמיד ממליץ על ספוג כי זה ממש נוח לעבודה ולא משאיר סימנים. רק תקפיד למרוח בכיוון הסיבים של העץ ואם אתה עושה עם ספוג אז תיקח בחשבון שזה שכבות דקות ותשים לפחות 4-5 שכבות.
Re: צביעת משטח עץ אגוז אמריקאיבס"ד
לא שמו על המשטח שום חומר. המשטח הוא עץ טבעי שמעולם לא נצבע.
Re: צביעת משטח עץ אגוז אמריקאינראה מאד כמו לכה פוליאורטנית דו רכיבית, עם יסוד מקדים.
Re: צביעת משטח עץ אגוז אמריקאיכדאי לשאול את בספק שסיפק את המישטח הצבוע באיזה צבע הוא צבע והמספר שלו.
זה יקרב אותך לפיתרון
Re: צביעת משטח עץ אגוז אמריקאישלום
תהליך צביעת משטח שכזה: 1. איזולציה 2. יסוד שקוף 3. גמר אקרילי שקוף עם דרגת ברק בהתאם (קשה לראות מהתמונה) בהצלחה
Re: צביעת משטח עץ אגוז אמריקאי
יוסי, יש לך כמה טעויות בהגדרת המשטח הקיים. זה לא "לאמי" ואפילו לא קרוב לזה. זה גם לא עץ גושני/מלא. זהו משטח בנוי ממצע כלשהו מחופה בפורניר. רואים את זה בבירור כאשר מתמקדים בחיפוי של העיבוי. גימור? כן, בוודאות! לדעתי, העצות הכי טובות שקבלת עד עכשיו הן בכיוון של לברר מה בכל זאת הגימור שבוצע על פני המשטח הקיים. Alex the Cheesepenter
Re: צביעת משטח עץ אגוז אמריקאיאלכס לצערי אתה טועה.
המשטח שקיים אצלי היום הוא עץ אגוז אמריקאי מלא. לא מילוי ולא שום דבר אחר. לאמי הרי זה כמה פסים המחוברים זה לזה בכדי ליצור את המשטח כפי שמופיע בתמונה. מה שרכשתי הוא בעצם פס אחד של עץ אגוז אמריקאי ואותו אני רוצה לגוון. מה שהמליצו לי בסופו של דבר זה שימוש בבייץ ולאחר מכן לכה.
Re: צביעת משטח עץ אגוז אמריקאי
יוסי, אני אשמח בשבילך שאני טועה. כדי לוודא, האם תוכל לצרף צילום מלמטה של אותו קטע שצרפת בתמונה. שוב, שים לב ל"עובי" הלוח, הדוגמא כמעט מתאימה, לרוב לא לסיבי המשטח העליון. עשיתי את ה"טריק" הזה לא פעם כאשר נדרשתי למוצר בעלות נמוכה ככל האפשר (במקום עץ מלא). לידיעתך, על מנת ליישר קו בינינו, LAMY = בקרב בעלי מיקצוע וסוחרי חומרי גלם זהו לוח בעל מידות סטנדרטיות לרוב מודבק מפסים של 44 מ"מ או 24 מ"מ במספר עוביים. Alex the Cheesepenter
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||