שלום לכולם,
מעונין לקנות מסור עגול לפרויקטים של רהיטים בעיקר.
יש המלצות למסור מסוים?
איזה קוטר מסור מומלץ לקחת?
תודה!
המלצה למסור עגול
18 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
המלצה למסור עגולשלום לכולם,
מעונין לקנות מסור עגול לפרויקטים של רהיטים בעיקר. יש המלצות למסור מסוים? איזה קוטר מסור מומלץ לקחת? תודה!
Re: המלצה למסור עגולהאם הכוונה למשור שולחני עגול?
Re: המלצה למסור עגולשלילי, הכוונה ל-Circular Saw
מסור ידני עם להב עגול... השאלה העיקרית שלי היא לגבי הרוחב של המסור - מה מומלץ, בנוסף אם יש המלצות לדגמים טובים זה יעזור. תודה וחג שמח!
Re: המלצה למסור עגולקישור לסוג המסור המדובר:
http://www.mnmltd.co.il/filter-cat.asp?c=12&f13=28 אשמח לקבל המלצה למשהו שישמש אותי להכנת רהיטים - שידות/מיטות וכו'. מה המידה המומלצת של הלהב והאם ממליצים על חשמלי/סוללה. תודה!
Re: המלצה למסור עגולאני חושב שאתה יכול להבין לבד את השיקולים (הבסיסיים):
כבל מול סוללה - עוצמה מול נוחות. אין מה לעשות, הנטענים לא מגיעים לעוצמות של אלו עם הכבל. אם זאת העוצמה לא רעה לטעמי. גם העלות שלהם גדולה בהרבה. מידה מומלצת של להב - זה תלוי כמובן בעובי החומר שתרצה לחתוך... וקח בחשבון שבחיתוכי זווית אתה מפסיד עוד עומק. מניסיוני 7+ הם סבבה, אבל ברור לך שאם מוכרים גדולים יותר זה כי לפעמים תרצה עומק גדול יותר. מסור 7" ורבע יתן לך עומק חיתוך של בערך 6 ס"מ. מה שאומר שתוכל לחתוך עד העובי הזה במעבר בודד. דעתי האישית שבכלי שאתה לא מכיר בכלל עדיף להתחיל עם משהו בטווח הנמוך-בינוני, ואז בעתיד לשדרג אם יש צורך, כאשר יש הבנה טובה הרבה יותר של הצרכים וההעדפות.
Re: המלצה למסור עגולבסדר גמור, לוקח את עצתך.
אני כנראה אלך על 7 ורבע / 7 וחצי ואקח אחד עם כבל חשמל ולא נטען. בהמשך אשדרג לפי הצרכים.
Re: המלצה למסור עגולמצטרף להמלצה מסור מסילה יפתור לך הרבה בעיות וישדרג אותך מלכתחילה
Re: המלצה למסור עגולמייקר כמעט פי שניים את העלות...
האם אתם ממליצים ללכת על הכלי הזה בתור התחלה? אני מתכנן לקנות 3 כלים בשביל להתחיל לעשות עבודות: מסור עגול מלטשת רוטר
Re: המלצה למסור עגולאם "בתור התחלה" זה שיקול אז לדעתי הוא בצד של ה"כן" מכיוון שכלי כזה יכול לפצות על חוסר מיומנות.
עוד שיקולים - מה אתה מתכנן לנסר - עובי חומר, אורך ניסור - תקציב - רמת דיוק נדרשת
18 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים | |||||