ראשית תודה רבה למשה על האירוח הלבבי
תודה לכולם על קבלת הפנים הנעימה!
פיני, אם תוכל תכתוב באיזו חנות קנית את הערכה הקטנה והמדליקה שלך!
תודה, רן.
תודות לסיכום פסגת החיבורים
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: תודות לסיכום פסגת החיבוריםראשית תודה רבה למשה על האירוח הלבבי
תודה לכולם על קבלת הפנים הנעימה! פיני, אם תוכל תכתוב באיזו חנות קנית את הערכה הקטנה והמדליקה שלך! תודה, רן.
Re: תודות לסיכום פסגת החיבוריםלמשה ומשפחתו תודה רבה על הארוח.
למציגים על ההשקעה. לכל מי שבא והביא מטעמיו,ורצה להיות שותף למפגש. העלתי אלבום תמונות. הפעם אני חייב התנצלות, שגיתי בתפעול המצלמה ולכן התמונות לא משהו. סליחה. למשה אשל , שלח לי את כתובת המייל שלך... יש באמתחתי עודכמה תמונות משפחתיות. להתראות במפגשים הבאים.
Re: תודות לסיכום פסגת החיבוריםמצטרף לתודות. כרגיל, היה על הכיפאק!
Re: תודות לסיכום פסגת החיבוריםתודה למשה ולרעיתו על האירוח ותודה לכל אלה שהדגימו ,מיקי
Re: אתה צלם מעולה - זה רשת הצל הכחולה...תודות למשה אשל ומשפחתו על האירוח הלבבי , אמנם סבלתי קלות מהחום (הכנה למה שהולך להיות בדרבן) אך נהנתי מאד מהחברותה.
איציק, הכחול העמוק מוסיף הרבה אמנות ויצירתיות לתמונות (נכון זו רשת הצל , אך יש כאלו שיאמצו את הרעיון ליצירת אמנות חדשה). תודה לכולם - כולכם על החברותה , אתגעגע למפגשים אלו.
Re: תודות לסיכום פסגת החיבוריםתודה למארחים. היה כיף.
Re: תודות לסיכום פסגת החיבורים יש לי טענות !!!!משה אשל ! המנהל בפעם הבאה אתה מפעיל את המזגן בחצר !!! אי אפשר לעבור כך לסדר היום.
הנה דגנית בגלל החום בורחת מהארץ והכל באשמתך. איציק הצלם בפעם הבאה תוריד את הפילטר הכחול מהמצלמה ותביא לנו את הצילומים בנורמל. עם דניאל רון אני לא עושה יותר עסקים, הוא מביא את הפיתות אחרי שגמרו את החומוס. חוץ מזה מרקיז הכל בסדר, תודה למארחים , למציגים ולמי שהביא את האבטיח הקר.
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־6 אורחים | |||||