שלום רב...
להלן תמונות שולחן שבניתי לאחרונה משאריות עץ אורן.
קושרות מחוברות לרגליים בחיבור סין וגרז והפלטה מחוברת בהדבקה + זויות מתכת (שנתגלו כמיותרות).
הערות / הארות והצעות ליעול יתקבלו בברכה שכן אני כאן כדי ללמוד...
יניב.
שולחן 70X50
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שולחן 70X50שלום רב...
להלן תמונות שולחן שבניתי לאחרונה משאריות עץ אורן. קושרות מחוברות לרגליים בחיבור סין וגרז והפלטה מחוברת בהדבקה + זויות מתכת (שנתגלו כמיותרות). הערות / הארות והצעות ליעול יתקבלו בברכה שכן אני כאן כדי ללמוד... יניב.
Re: שולחן 70X50בס"ד
יפה מאוד איך הכנת את הסין והגרז?
Re: שולחן 70X50תודה.
החיבורים בוצעו באמצעות רוטר (ללא שולחן רוטר) כאשר הקושרות/רגליים נתונות ב- "כלוב" מאולתר המשמש גם כגובל לרוטר. הכלוב מקבע את הקושרות כאשר רק החלק המכורסם בולט ומאפשר כירסום מדוייק של ארבעת הקושרות יחד.
Re: שולחן 70X50יפה מאוד!!
צבע?
Re: שולחן 70X50מקסים.
לא נראה לי שצריך הערות לשיפור...
Re: שולחן 70X50תודה.
הצביעה הינה 3 שכבות לכה מגוונת וונגה של יעקבי, מיושם במברשת, ליטוש באמצעות צמר פלדה בין השכבות. סיום בשתי שכבות יאכט וורניש מט, מדולל 30% מיושם ב- "ספוג פלא", שוב צמר פלדה בין השכבות. ספוג פלא הינו ספוג צפוף (לבן) שמצאתי שנותן שכבה דיי אחידה, יותר מספוג רגיל.
Re: שולחן 70X50עבודה יפה מאוד!
אני רוצה לבדוק אם הבנתי... ברגליים יש כרסום בולט ובפלטה עצמה מגרעת ? ואז עם דבק הכנסת את הרגליים למגרעות בפלטה ?
Re: שולחן 70X50לא בדיוק, הרגליים מחוברות לקושרות בסין וגרז (מגרעת).
ואז, כל המסגרת חוברה לפלטה בהדבקה פשוטה והידוק - ללא מגרעות. הוספתי פרופילי זווית 90 מעלות קטנות מברזל בין הקושרות לפלטה לחוזק נוסף.
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||