הבחור בקש סיוע, מה ההתנפלות הזאת עליו????? שכחתם את הנימוסים ??? כך מקבלים אדם שמבקש סיוע, אני מתבייש בחלק מהתגובות שנאמרו פה. מי שיודע ויכול לענות שיעשה זאת ומי שלא, אל יכתוב דבר .חג שמח לכולם
ומפגש פורה לכם.
מתכנן לבנות מזחלת שלג - זקוק לעזרה בסיסית
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מתכנן לבנות מזחלת שלג - -קצת אורך רוחהבחור בקש סיוע, מה ההתנפלות הזאת עליו????? שכחתם את הנימוסים ??? כך מקבלים אדם שמבקש סיוע, אני מתבייש בחלק מהתגובות שנאמרו פה. מי שיודע ויכול לענות שיעשה זאת ומי שלא, אל יכתוב דבר .חג שמח לכולם
ומפגש פורה לכם.
קצת אורך רוח???זיגי בוקר טוב, לו היית טורח לקרא הכל היית מבין ש"ההתלהמות" פשוטה ובהחלט במקום. אם לתשובה עניינית שנתן לו אביחי שהביע פליאה איך בלי נסיון וכלים מתאימים ניגשים למשימה כזו בחר הבחור להגיב ב: "...הודעות תבוסתניות\
מטיפות\ מתנשאות\ שנובאות מתוך גישה של "בלתי אפשרי" - מעקבות ומשעממות אותי..." (שגיאות הכתיב במקור). אין לו אלא לבוא לעצמו בטענות ולעשות חשבון נפש למה איש לא הרים את הכפפה וניסה לעזור לו. אז אם אתה מבין שמי שצריך להתבייש ולהתנצל על היחס המבזה והמתנשא זה הפונה.. סבבה. אם עוד לא הבנת - אני מתבייש חג שמח לכולנו.
Re: קצת אורך רוח???אינני מתבייש בשמירה על כבוד כל אחד מחברי הפורים שנרמס בחוצפה ע"י כל תרנגול הודי שבמקרה עובר בסביבה.
Re: קצת אורך רוח???- אתה ממשיך בשלךאתה ממשיך בשלך ואני עדיין חושב שאנחנו צריכים לשמור על שפה יפה, גם אם האחר לא עושה זאת !!!!!!
שאלה פשוטההאם אופן דיבורו לאביחי זה אורך רוח ושפה יפה?
Re: קצת אורך רוח???- אתה ממשיך בשלךחברים מספיק! זה לא חיובי, לא לעניין ולא ראוי שיימשך...
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־11 אורחים | |||||