שלום חברים,
אשמח להתייעץ אתכם.
הבן שלי ממש רוצה שאקנה לו מסור עגול/גרונג/פנדל, ולי זה נראה קצת מוקדם ומסוכן בשבילו (הוא בן 14),
מה דעתכם? מאיזה גיל מומלץ ואיזה הכשרה נדרשת עבורו?
גיל מומלץ לעבודה עם מסור עגול/גרונג
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
גיל מומלץ לעבודה עם מסור עגול/גרונגשלום חברים,
אשמח להתייעץ אתכם. הבן שלי ממש רוצה שאקנה לו מסור עגול/גרונג/פנדל, ולי זה נראה קצת מוקדם ומסוכן בשבילו (הוא בן 14), מה דעתכם? מאיזה גיל מומלץ ואיזה הכשרה נדרשת עבורו?
Re: גיל מומלץ לעבודה עם מסור עגול/גרונגאני חושב שתחת הדרכה והשגחה זה גיל אפשרי לעבודה עם הכלים האלה. לגבי עבודה עצמאית, לחלוטין לא. אני חושב שהגיל שכן אפשר לעבוד לבד עם כלים כאלה הוא איפשהו באזור 17, תלוי באישיות...
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Re: גיל מומלץ לעבודה עם מסור עגול/גרונגלדעתי האישית, גרונג-פנדל מסוכן הרבה פחות ממסור עגול, ואם מקפידים על קיבוע נכון של החומר, ואמצעי הגנה אישיים, העבודה היא למעשה כלי די בטוח. דווקא מסור עגול, שמחזיקים ביד, פתוח הרבה יותר לטעויות.
כמי שעובד עם ילדים (וגם מבוגרים ללא נסיון) לתת תשובה בלי להכיר את הילד זה מאוד תאורטי. יש ילדים שצברו נסיון עם כלים מסוגים שונים, ויש להם הבנה נכונה של בטיחות ועבודה מסודרת, ובגיל 14 סומך עליהם יותר ממבוגרים שעושים שטויות. אם רוצים כלל אצבע, אז הייתי הולך עם ההצעה של יאיר, אבל בנושאים האלו, גיל הוא בפירוש רק מספר, ויש המון בני 17 שבחיים לא הייתי סומך עליהם עם כלים כאלו. מהשאלה שלך אני מבין שאתה בעצמך פחות מכיר את הכלים האלו, ולכן באמת חשוב שיעבור הדרכה מסודרת אצל מישהו שבקיא בעבודה איתם. אם תרצו לבוא אלי, אתם מוזמנים בשמחה (דבר איתי בפרטי)
Re: גיל מומלץ לעבודה עם מסור עגול/גרונג
במקרה הזה, כלל אצבע תרתי משמע.
Re: גיל מומלץ לעבודה עם מסור עגול/גרונגמסורים עם להב עגול לסוגיהם הינם כלי מסוכן מאוד, נכון שבגרות חשובה אך זה מאוד סובייקטיבי, היתרון בילד בן 14 זה שניתן להתנות את השימוש בהדרכה, ההצעה של מיכאל - seven שווה מאוד.
Re: גיל מומלץ לעבודה עם מסור עגול/גרונגבקבוצת גיל זאת יש סקרנות גבוהה מאוד להיות במחיצת כלים חשמליים מהסוג שצוין.
אבל הרתיעה העצומה שלהם, מכילים אלו, גוברת על הרצון להתנסות. (כך על פי ניסיוני) לגבי מסור עגול, לא יצא לי לפגוש ילד בגיל הנזכר, שירצה לעבוד אתו. מה עוד שהידיים שלהם לא מספיק חזקות ויציבות להחזיק כל כזה ולבצע עבודה אתו. בכל מקרה, מיומנות מורכבת לשימוש בכלים הנזכרים, היא כורח נרכש, והכל תלוי במדריך הצמוד הנמצא כל הזמן ליד החניך.
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־9 אורחים | |||||