שלום,
ברשותי ראוטר של מקיטה נדמה לי מספר דגם RT0700 עם SHANK של 1/4"
האם יש מתאם שיאפשר הרכבת ביט עם ציר 8 מ"מ או (וגם) של 1/2 " ?
התסכלתי באליאקספרס ופשוט נראה שיש יותר מבחר דווקא בגדלים הללו למשהו שאני צריך.
תודה
התאמת ביט לראוטר
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
התאמת ביט לראוטרשלום,
ברשותי ראוטר של מקיטה נדמה לי מספר דגם RT0700 עם SHANK של 1/4" האם יש מתאם שיאפשר הרכבת ביט עם ציר 8 מ"מ או (וגם) של 1/2 " ? התסכלתי באליאקספרס ופשוט נראה שיש יותר מבחר דווקא בגדלים הללו למשהו שאני צריך. תודה
Re: התאמת ביט לראוטרהמתאם הרלוונטי נקרא קולט או COLLET באנגלית
ישנה הלימה בין גודל ובעיקר עוצמת הכלי לקוטר הקנה של הסכינים שהוא מיועד לעבוד איתם. במקרה שלך, בטוח ש-1/2" לא יתאים, 8 מ"מ אולי - צריך לבדוק. בכל מקרה, חייב לקנות קולט שמתאים בדיוק לכלי שלך, בעדיפות למקורי, כי מצב שסכין יוצא מהכלי בזמן עבודה הוא לא מצב שמישהו רוצה להיות בו.
Re: התאמת ביט לראוטרתודה על ההכוונה, אכן מצאתי לפי התאור את המוצר.
יחד עם הכלי שרכשתי באים לא מעט אביזרים שעד היום לא יצא לי להשתמש בהם, מי יודע אולי אחד מהם הוא המתאם.
Re: התאמת ביט לראוטרעם הכלי הנ"ל אמור להגיע קולט ל6 וקולט ל1/4" ניתן לרכוש קולט ל8 ואף ל3/8 " - 9.5 מ"מ.
אין כלל אפשרות להשתמש בביטים עם מוביל של 1/2" כפי שמיכאל כתב, רכוש קולט מקורי בלבד של היצרן
Re: התאמת ביט לראוטראם אני לא טועה 6 מ"מ ו- 1/4" זה לא אותה התייחסות (הבדל של 0.35 מ"מ) ?
Re: התאמת ביט לראוטר
טעות נפוצה. בכל דבר כמעט באמת לא יהיה הבדל, בנושא הזה יש בהחלט - ביט של 1/4" לא ייכנס לקולט של 6 מ"מ, ולהפך אי אפשר להדק. כך שחייבים קולט שתואם לקוטר בסיס הסכין.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים | |||||