חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

קניית קומפרסור - עזרה למישהו שאין לו מושג

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: קניית קומפרסור - עזרה למישהו שאין לו מושג

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 07 דצמבר 2008, 18:11

yehuda levy כתב:מאחר שאין לך הרבה מושג לגבי מדחסים, כדאי שתיצור קשר עם עסק המתמחה בכך תסביר מה צרכיך ויציעו מלך בהתאם, תיצור קשר עם" אסולין מדחסים" בתל אביב יש להם מבחר מייבוא ומייצור מקומי,במידה ומתאים לך צור עימי קשר ואתן לך שם של איש קשר במקום כדי שיעזור לך מעבר לעזרה ללקוח רגיל

יהודה, למה שלא תעלה כרטיס עסק בשבילם? וכן אני מעוניין (עוד לא קונה רק בודק - אין לי מקום לשים אפילו מיכל של 25 ליטר כרגע).

מה שכן, כנראה אקנה את הדבר הזה בינתיים - לא בתור מדחס אלא כמשאבת ואקום למחרטה ( http://tinyurl.com/5dho3p ) הומלץ על ידי מספר אנשים (במקומות אחרים) ומאפשר בתקציב רגוע יחסית להגיע ליכולות טובות בתחום - רעש אבל שווה.
נערך לאחרונה על ידי Moshe Eshel בתאריך 07 דצמבר 2008, 19:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי harel » 07 דצמבר 2008, 19:05

גם אני עומד ערב רכישת קומפרסור קטן 6 גלון עם אקדח סיכות והפור נפל על המוצר הזה:
http://www.cpoworkshop.com/combo_kits/cfbn125br.html

מאחר ונמכר כקיט אין לי ספק שהקומפרסור והאקדח מתואמים לעבודה רצופה יחד ומעבר לכך אין לי כוונה לעבור לכלים נוספים פנאומטיים.

בכמות שאני צובע אני מאמין שגם אפשר יהיה להתיז איתו מעט, אבל המטרה העיקרית היא אקדח מסמרים ולחץ אויר לניקוי וניפוח ציוד ביתי.
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

הודעהעל ידי dar71 » 07 דצמבר 2008, 22:30

בהחלט דיל כדאי ,רק קח בחשבון "שהצעצוע" שוקל כמעט 20 קילו ועלויות המשלוח בהתאם....
בהצלחה
dar71
משתמש ותיק

הודעהעל ידי avi » 10 דצמבר 2008, 00:43

תבדוג גם בלוירון נמצאים האזור התעשיה סגולה פ"ת הם יבואנים של fini מדחסים איטלקיים.
avi

Re: מה שחשוב זה ה- CFM

הודעהעל ידי ranshara » 11 דצמבר 2008, 23:25

ron כתב:לאחר בדיקה, הנתון החשוב בקןמפרסןר הוא נפח האויר שמזרים ליחידת זמן. אתה צריך לבדוק מה הצריכה של המכשירים שאתה רוצה לחבר ולהשוות עם הקומפרסור. יש יחס בין ה- CFM (cubic feet per minute לכח ב- HP של המנוע של הקומפרסור.
לי יש קומפרסור של 50 ליטר עם שני ראשים, 2.5 כ"ס. אני צובע בהצלחה עד שהיד נופל לי ב- HVLP. מפעם לפעם הוא ממלא את עצמו. ידוע לי (לא ניסיתי) שהוא לא מספיק להפעלת כלים פנאומטים כמו מלטשת. גם, ממה שקראתי, מלטשת פנאומטית היא לא אפקטיבית כמו חשמלית. מברגה, נראה לי מסורבל להשתמש עם הצינור. אקדח מסמרים עובד עם כל קומפרסור: הוא ילד טוב, אין לו דרישות.

אני נוטה לחלוק עליך בנושא המלטשות הפנאומטיות הן מצוינות מקצועיות והצינור הוא בדיוק כמו כבל החשמל.
באקדח סיכות יש מיכל פנימי ולכן הוא ילד טוב. 8)
ranshara
מנהל פורום

הודעהעל ידי ranshara » 11 דצמבר 2008, 23:29

משה שים לב למה שגם אלכס הזכיר, כלים פאומטיים עולים הרבה כסף.
אני הייתי ממליץ לקנות קומפרסור לצרכי צביעה, סיכות וניקיון בלבד.
ranshara
מנהל פורום

הודעהעל ידי Alex Milch » 12 דצמבר 2008, 09:27

כלים פנאומטיים לא רק יקרים מאד (מה גם שחייבים להקפיד על איכות מינימלית), יש צורך במייבש (מייבש הוא למעשה מקרר קטן) שעלותו 3000-5000 ש"ח.
ללא מייבש הכלים נהרסים ומגיעים מהר מאד לשיפוץ. הלחות (מים) מן האויר + השמן על הקו או ישירות לכלי, יוצרים תערובת קטלנית לטורבינה שבתוך הכלי עצמו.
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

הודעהעל ידי ron » 12 דצמבר 2008, 19:44

מסכים עם מכובדיי, רן ו SANDOR. אצלי הקומפרוסור משמש לצבע, ניקיון, סיכות ומסמרים ומצדיק את אצמו.
רן: הצינור התכוונתי רק על המברגה.
ron
משתמש ותיק

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים