חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

חצי התנצלות.

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

חצי התנצלות.

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 04 דצמבר 2008, 13:15

שלום לכולם,

אתמול בלילה, הועלו לפורום מספר הודעות על ידי חבר מסוים - ונשארו קצת יותר מדי זמן... מה שהפריע (ובצדק) לכמה חברים. באיחור מסוים ההודעות נמחקו.

ההודעות הועלו לא לפי רשותי - אני הגדרתי לחבר בדיוק איזה סוג של הודעות הוא יכול להעלות (אותן הגדרות שתופסות לכולם ושאני אחזור עליהם שוב למטה)- והוא לא עמד בסיכום הנ"ל.

אני אחזור על הכללים, אין לפרסם פרסום ישיר בפורומים (יש פורום מיוחד לכך), מה שמותר זה מה שנקרא פרסום סמוי - למשל אם אתה בעל חנות - מותר לך לכתוב כמה פרטים על כך בחתימה שלך, מתחת להודעה לגיטימית (למשל תשובה לשאלה שנשאלה, או תמונה של גילוף שיצרת אתמול בלילה). הודעות בסגנון - "ניתן למצוא כלי גילוף כאן..." כשכאן היא חנות של הכותב - וכשאין אינפורמציה רלוונטית - ימחקו (במהירות שאני או מנהל/ת הפורום הרלונטי יצליחו). 

גלישה נעימה, והרבה שבבים!
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

קח את ההתנצלות שלך בחזרה

הודעהעל ידי harel » 04 דצמבר 2008, 14:46

אתה יותר מצודק ובפני איש כזה אין בכלל צורך להתנצל.

אין לי מושג על מי מדובר ומי הוא המפרסם ולא ראיתי את ההודעות המדוברות אלא רק את השורות הללו שכתבת, אך חשוב לי לחזק את ידך.

דווקא אדם שיש לו חנות או עסק בתחום היה עושה לעצמו שיווק הרבה יותר אפקטיבי אם היה לוקח חלק פעיל בפורום ומשתף מהידע שצבר, מחווה דעתו ונותן הע/ארותיו ולא רק משתמש בפורום כבמה פרסומית בחינם.

מי שלא נוהג כך, קרוב לוודאי שגם העסק שלו מתנהל באותו האופן וגם אם ארצה לקנות אצלו משהו תמיד יקונן בי החשש כי הוא "דוחף" לי את מה שהוא רוצה למכור ולא את מה שאני באמת צריך.

אחד כזה איבד אותי כלקוח.
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

Re: קח את ההתנצלות שלך בחזרה

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 04 דצמבר 2008, 14:59

harel כתב:אתה יותר מצודק ובפני איש כזה אין בכלל צורך להתנצל.

אין לי מושג על מי מדובר ומי הוא המפרסם ולא ראיתי את ההודעות המדוברות אלא רק את השורות הללו שכתבת, אך חשוב לי לחזק את ידך.

דווקא אדם שיש לו חנות או עסק בתחום היה עושה לעצמו שיווק הרבה יותר אפקטיבי אם היה לוקח חלק פעיל בפורום ומשתף מהידע שצבר, מחווה דעתו ונותן הע/ארותיו ולא רק משתמש בפורום כבמה פרסומית בחינם.

מי שלא נוהג כך, קרוב לוודאי שגם העסק שלו מתנהל באותו האופן וגם אם ארצה לקנות אצלו משהו תמיד יקונן בי החשש כי הוא "דוחף" לי את מה שהוא רוצה למכור ולא את מה שאני באמת צריך.

אחד כזה איבד אותי כלקוח.

לא התכוונתי כלל להתנצל בפני ההוא שפירסם (אני כמובן לא כותב מי האיש, למרות שוותיקי הפורום נתקלו בו בעבר בדיוק על אותן נקודות), אלא בפני אלה שנחשפו לפרסומת - שהייתה כביכול תחת חסותי.

מה שאתה כותב לגבי ההשתתפות בפורום הוא כל כך נכון, בפורומים אחרים שאני מכיר הדבר הזה עובד כל כך טוב לטובת אלה שמוכרים - וגם משתפים, כל עוד שהאינטרסים ברורים והכל שקוף זה עובד ממש טוב - ברמה שאנשים שמחים לשלם את המחיר ולקנות אצלו - כי הוא באמת עוזר ותומך. זה בדיוק מה שניסיתי להעביר למפרסם הזה - והוא פשוט מסרב (באופן עקבי) להבין את זה - וחבל (בשבילו).

תודה על התמיכה, זה חשוב לי.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: חצי התנצלות.

הודעהעל ידי ranshara » 04 דצמבר 2008, 22:34

חזק ואמץ
ranshara
מנהל פורום

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־5 אורחים