חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

עדכון על מצב השיפורים באתר

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

עדכון על מצב השיפורים באתר

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 30 נובמבר 2008, 18:19

סוף סוף השגתי איחסון בארץ הקודש, דבר האמור לשפר את מהירות העלייה של האתר בצורה משמעותית וגם לפתור כמה מהבעיות הטכניות שקורות פה מדי פעם.

במקביל גם גייסתי מעצב שינסה לעזור לי לשפר את חזות האתר, וגם את השימושיות שלו (usability בלעז) שזה אומר שהכפתורים ימוקמו במקומות רלוונטיים ויהיה עליהם טקסט שמסביר מה הם עושים, ואולי גם שחלק מהפרוצדורות יופשט מעט (בנוסף הוא גם עובד על עיצוב עמוד ראשי חדש, ולוגו לאתר, וצבעים טובים יותר) וכו וכו וכו - ככל שיספיק הזמן, המאמץ והתקציב.

אני בינתיים עובד על שדרוג לגרסה חדשה יותר של תוכנה. כשהכל יתחבר (ואולי לפני. אני אודיע פה באתר על ירידה לצורך עלייה - האתר יכובה למשך יום או יומיים כדי שנוכל להעביר את הכל לבית החדש ולדא שהכל עובד. ואז נרים את המתג - והאתר יעלה מחדש - נקווה שמהר יותר וטוב יותר.

כל זה תודות לטוב ליבם של האנשים הנוגעים בדבר, שלא מבקשים פרסום ולא מקבלים דבר תמורת ההשקעה הרבה - מפאת רצונם אני גם לא כותב מי הם כאן, אבל מדובר באדם נחמד (המעצב), ובחברת הייטק נחמדה מאוד שתורמים את השרת (לא אין לאף אחד מהם שום קשר לענף הנגרות, הם סתם נחמדים...).

אני מקווה שבשבועות הקרובים נרים אתר נסיוני להראות לחברים את המהירות, וקצת שיפורים.

תודה לכולם על הסובלנות!
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר
 
הודעות: 2596
הצטרף: 12 אוגוסט 2007, 14:53
מיקום: מושב גמזו

Re: עדכון על מצב השיפורים באתר

הודעהעל ידי ranshara » 30 נובמבר 2008, 19:54

כל הכבוד על ההשקעה והמאמץ
גם ככה האתר עובד טוב (אני בטוח שיהיה יותר טוב)
ויש הרגשה (שלי לפחות) שבימים האחרונים יש הרבה תוכן!
יישר כח לכל השואלים והעונים!!
ranshara
מנהל פורום
 
הודעות: 766
הצטרף: 01 מאי 2008, 10:36
מיקום: שדה אילן

Re: עדכון על מצב השיפורים באתר

הודעהעל ידי zigi » 30 נובמבר 2008, 23:27

משה , מורנו ורבנו בתחום המחשב,
יישר כח על ההשתדלות שלך להעלאת הפורום בדרגה, קרי שדרוג נוסף.
כל זאת ללא לאות מצידך, כל הכבוד !!!!!
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום
 
הודעות: 1849
הצטרף: 12 אוגוסט 2007, 23:59
מיקום: סלעית


חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים