שלום, מחפש נגר שביחד איתו אפשר לתכנן וגם לקחת חלק בביצוע של יחידת מזנון עם ספרייה לסלון
באיזור המרכז, במחירים שפויים
תודה
חיפוש נגר
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: חיפוש נגרמכר שלי השתמש בעבר בשירותיה של נגריית וילדי:
http://viladi.co.il/ אני לא יכול להעיד במדויק על רמת המחירים, אבל כמובן שזה יהיה משמעותית יקר יותר מבנייה עצמית.
Re: חיפוש נגראני לא מתפרנס מנגרות, ומקווה שתוכל למצוא מישהו שיתאים לצרכיך.
אבל רק אציין, שאם הייתי עובד בזה, ולקוח היה מבקש להיות שותף בתהליך הביצוע (תכנון זה כמובן מקובל) הייתי גובה תשלום גבוה יותר מאשר אם הייתי בונה לבד - להכניס עוד מישהו, לתאם זמנים איתו, ללמד אותו להשתמש בכלים מסוימים, לקחת אחריות על בטיחות עבורו - נשמע לי כמו משהו שבעלי מקצוע פחות ירצו, ואם כן, כנראה שזה יוסיף למחיר ולא יפחית אותו. אפשרות אחרת שקיימת לשילוב, היא שאתה מתכנן עם הנגר, והוא מכין לך חלקים חתוכים ומגומרים, ואז את ההרכבות אתה עושה בעצמך. פגשתי כמה מקרים שאנשים עבדו בשיטה הזו
Re: חיפוש נגראולי הייתי צריך להבהיר בתגובה הראשונה שלי - בנגריית וילדי אתה יכול להחליט כמה מהעבודה אתה רוצה לבצע, וכמה הם. המחיר בהתאם - ככל שתעשה יותר, תשלם פחות.
החבר, למשל, עשה את התכנון איתם, והרכיב עצמאית בסוף הפרויקט. תוכל לעשות יותר, אבל לא אצלם. למשל, לקבל לוחות לא מוגמרים ולהדביק קנטים לבד, או לבצע את המחברים בעצמך...
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־8 אורחים | |||||