שלום לכולם,
רציתי בבקשה לקבל הצעה. אני רוצה לשקם מקצוע ישן וקניתי בשביל זה LAPPING PAPER של 3M. בשביל להשתמש אני צריך להדביק אותו לשמשטח שטוח לחלוטין. יש למשהו המלצה למשטח כזה?
תודה
משטח שטוח בREFERENCE
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
משטח שטוח בREFERENCEשלום לכולם,
רציתי בבקשה לקבל הצעה. אני רוצה לשקם מקצוע ישן וקניתי בשביל זה LAPPING PAPER של 3M. בשביל להשתמש אני צריך להדביק אותו לשמשטח שטוח לחלוטין. יש למשהו המלצה למשטח כזה? תודה
Re: משטח שטוח בREFERENCEאתה מתכוון להחזיק ביד את המשטח עם הנייר כדי ליישר את פני השטח?
Re: משטח שטוח בREFERENCE
ממה שאני קראתי משתמשים במשטח זכוכית בעובי 4 ממ
Re: משטח שטוח בREFERENCEנכון השיטה היא לשים את זה על משטח זכוכית.
רצוי אפילו יותר מ-4 מ"מ.
Re: משטח שטוח בREFERENCEשלום,
לעבוד על הנייר כשהוא מונח על לוח זכוכית, או למצוא אריח-שיש ישר ולעבוד עליו, או להניח את הנייר על השיש במטבח שהוא בדרך-כלל משטח ישר (ולהשחיז בזהירות) בהצלחה, איזי.
Re: משטח שטוח בREFERENCEאפשר למצוא שאריות לוח שיש אצל בוני מטבחים, או להבדיל, סתתי מצבות.
לדעתי יש לי חתיכה אצלי בראשלצ, אם אתה רוצה אתה מוזמן לבוא ולקחת.
Re: משטח שטוח בREFERENCEמשטחים לכיול פלסים בונים משיש למטבחים. אז אני משער שזה יהיה מספיק טוב גם למטרה שלך.
אבל כל זגג ימכור לך חתיכת זכוכית. בתור ילד, הייתי מרכיב פזלים גדולים, הולך לזגג, קונה זכוכית 4ממ בגודל של הפזל ודיקט ומדביק. האמת שהיום בעלי המקצוע נהיו עצלנים, אז יכול להיות שלא כל זגג ירצה להזיז את עצמו מהכיסא בשביל חתיכת זכוכית קטנה.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־5 אורחים | |||||