חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

עגלת בקבוקים לגן

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: עגלת בקבוקים לגן

הודעהעל ידי rondadon » 28 אוקטובר 2020, 21:21

lyuv כתב:כל הכבוד על היוזמה שלך. הלואי שהייתי זוכה שינצלו אותי ככה. אני בטוח שזו הרגשה ממש טובה.
נקודה למחשבה (ולא בטוח שאני צודק) - נראה שאם המדף לא מלא בבקבוקים, הם יכולים ליפול על הצד, ולהתבלגן. אולי היה כדאי ליצור כוורת של תאים, כך שלכל בקבוק יהיה מקום ותמיכה "אישית". גם לטובת היציבות, וגם עבור הילד - שיש לו מקום קבוע.

מצד שני - זו בניה יותר מסובכת, ועגלה גדולה וכבדה יותר. התלבטות.
בגדול אתה צודק, גם בחלק שהבקבוקים עשויים ליפול, גם בפתרון, וגם במורכבות שהוא מוסיף, ולכן לא עשיתי אותו (שקלתי).

בגן יש 34 ילדים, אז גם אם 2-3 לא מגיעים, עדין מדובר על עגלה כמעט מלאה לגמרי, וזה גם היה שיקול בהחלטה לוותר על החלוקה לתאים.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
rondadon
סופר משתמש

Re: עגלת בקבוקים לגן

הודעהעל ידי lyuv » 29 אוקטובר 2020, 12:53

rondadon כתב:
lyuv כתב:כל הכבוד על היוזמה שלך. הלואי שהייתי זוכה שינצלו אותי ככה. אני בטוח שזו הרגשה ממש טובה.
נקודה למחשבה (ולא בטוח שאני צודק) - נראה שאם המדף לא מלא בבקבוקים, הם יכולים ליפול על הצד, ולהתבלגן. אולי היה כדאי ליצור כוורת של תאים, כך שלכל בקבוק יהיה מקום ותמיכה "אישית". גם לטובת היציבות, וגם עבור הילד - שיש לו מקום קבוע.

מצד שני - זו בניה יותר מסובכת, ועגלה גדולה וכבדה יותר. התלבטות.
בגדול אתה צודק, גם בחלק שהבקבוקים עשויים ליפול, גם בפתרון, וגם במורכבות שהוא מוסיף, ולכן לא עשיתי אותו (שקלתי).

בגן יש 34 ילדים, אז גם אם 2-3 לא מגיעים, עדין מדובר על עגלה כמעט מלאה לגמרי, וזה גם היה שיקול בהחלטה לוותר על החלוקה לתאים.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

אגב, אפשר לשקול תוספת "לאחר מעשה" - מוט שעובר בין הדופן הימנית לשמאלית, ומשמש כמחיצה. אפשר להשתמש ב-"דיבל" בוק פשוט, ולקדוח חור בקוטר המתאים, מעט מתחת לשפה העליונה של הדפנות. ואת המוט לקבע בתוך החורים עם דבק ו/או מסמר קטן מלמעלה.

בכל קומה, מספיק להתקין 2 מוטות כאלה - אחד לכל זוג בקבוקים. (ליתר דיוק, זוג בכל שורת בקבוקים. כלומר 6 בקבוקים). אז 4 מוטות מספיקים לכל העגלה. כמובן שאפשר לשים מוט לכל בקבוק, אבל יתכן שהם כבר יגרמו לצפיפות.
lyuv
סופר משתמש

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־4 אורחים