שלום לכולם,
חדש בפורום ועוד יותר חדש בתחום הנגרות.
מעוניין להתחיל ממש מאפס - איזה כלים צריך - מסוגי ברגים, סוסי עבודה, דבקים ועד לאיפה משתלם לרכוש פלטות באזור השרון.
כל מידע יתקבל בברכה.
כלים לנגר המתחיל
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
כלים לנגר המתחילשלום לכולם,
חדש בפורום ועוד יותר חדש בתחום הנגרות. מעוניין להתחיל ממש מאפס - איזה כלים צריך - מסוגי ברגים, סוסי עבודה, דבקים ועד לאיפה משתלם לרכוש פלטות באזור השרון. כל מידע יתקבל בברכה.
Re: כלים לנגר המתחילברוך הבא
אם "תחפור" תראה שכולנו עברנו את הסף מתי שהוא. וגם תראה שכולם שאלו אותה שאלה - איזה כילים ואיזה ברגים וכולם קיבלו אותה תשובה: תבדוק עם עצמך מה אתה רוצה לבנות כראשית דבר? ארונות מטבח מפוארים? צעצוע לילדים? רובוט או דחליל אולי שרפרף? לאחר שתחליט לאן אתה רוצה לפנות - תקבל המלצות על כילים וגם ברגים ושוב ברוך המתחיל
Re: כלים לנגר המתחילרהיטים לבית - שרפרפים, שולחנות קפה, מתלי בגדים , שידות וכו'...
Re: כלים לנגר המתחילברוך הבא!
אני אמשיך ואדייק את ההצעה של עצמון. גם אני חדש בתחום, ומה שעשיתי היה לבחור את הפרויקט הראשון שממנו אתחיל. בניתי תכנית של איך אני רוצה שזה יראה, ואז עשיתי רשימה של כלים ציוד וחומרי גלם בהתאם לתכנית. וקניתי כל מה שרשמתי. לפרויקט השני הייתי צריך דברים נוספים אז קניתי... עם כל פרויקט תוסיף את הכלים הדרושים. ככה אף פעם לא תגיע למצב של קניה לא שימושית. המון בהצלחה! Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Re: כלים לנגר המתחילאת העצות החכמות כבר נתנו לך, אם חשקה נפשך ברשימה זה הסדר שלי (עבור הפרוייקטים שציינת):
חובה:
* מברגה קודחת (פוטר, קלאצ', יש לזה כמה שמות) * דבק נגרים * ברגים לפי הפרוייקט המתאים, אם אתה רוצה משהו כללי - תקנה חבילה של ברגי 45 מ"מ, 30 מ"מ ומעט 16 עד 20 מ"מ. קצת מסמרים גם לא יזיקו. * ניירות שיוף ידניים * סט מקדחים וביטים * כלי מדידה בסיסיים - מטר, סרגל וזויתן * חומר גמר כלשהו, מתאים לפרוייקט (ספריי לכה אופציה טובה להתחיל בלי להסתבך) דברים נוספים שיחסכו זמן ו/או יאפשרו אופציות נוספות:
מסור אנכי ג'יגסו מברגת אימפקט רוטר סט שופינים את הכלים החשמליים ניתן לרכוש בסטים מחול במחירים זולים במקרים רבים, שווה לברר. בהצלחה ואל תשכח להעלות לפה תמונות מהפרוייקטים!
Re: כלים לנגר המתחילברוך הבא לעולם העץ.
באם יש לך אמצעים כספיים אציע לך. 1. משור שולחני. 2. מקדחת עמוד. 3. מברגה וגם מקדחה נטענות של אותה חברה ובעלי אותו כוח על מנת שתוכל להחליף סוללות ביתר קלות. 4. קומבינטור ליטוש עם סרט ודיסק ליטוש. מבחינת כלים חשמליים זוהי התחלה מצוינת. כלים ידניים. משור חיתוך יפני. זווית נגרים ארוכה זווית נגרים קצרה משולש נגרים מקדחי עץ . ביטים לברגים, למרחיבים, וכו' ברגים לא קודחים מאורך 12 מ"מ עד אורך 70 מ"מ דבק נגרים ניירות לטש ברוך הבא והמון סבלנות. ההצלחה כבר מחכה לך.
Re: כלים לנגר המתחילאני מאוד חדש בתחום, אבל אני בחרתי להתחיל לגמרי עם כלים ידניים.
לדעתי עד שלא עובדים "ביד", ומרגישים את העץ ישירות, לא באמת "מכירים" את העץ. הקניות הראשונות שלי היו משור גב, כמה מפסלות (למדתי בדרך הקשה כמה חשוב לשמור עליהן סופר חדות), קליבות ודבק. דבר שהייתי צריך לקנות הרבה קודם הוא זוית נגרים (קצרה וארוכה) כמובן שזה אומר להתחיל בלבנות דברים קטנים. אישית, בניתי כמה ארגזים מעץ. זה מאפשר לבנות ולקבל את הפידבק מהר (אם החיבורים לא ב 90 מעלות, מהר מאוד נראה את זה). כמו כן, זה מאפשר להתנסות בצורות חיבור שונות. יוסי
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים | |||||