קישור ישמח אותי מאוד
מחפש המלצה מנסיון לאבן יהלום להשחזה
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מחפש המלצה מנסיון לאבן יהלום להשחזהלהשחזת מפסלות ולהב מקצוע, משהו איכותי בבקשה, זבל כבר קניתי לבד
קישור ישמח אותי מאוד
Re: מחפש המלצה מנסיון לאבן יהלום להשחזהתבדוק DMT, כשקניתי היה באמזון.
לא ראיתי דברים אחרים ואני גם לא משתמש כבד אבל כשבדקתי לפני שקניתי כל חוות הדעת הצביעו על המותג הזה. יש להם מגוון סוגים. Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: מחפש המלצה מנסיון לאבן יהלום להשחזהמצטרף להמלצה על DMT. לא מנסיון אישי (למרות שיש לי "אבן" שלהם), אלא מתוך קריאת ביקורות.
עם זאת - יש לי מעט נסיון בהשחזת סכינים. הרושם שלי הוא שאבני יהלום מורידות חומר במהירות ובקלות, וזה אחלה. אבל גם משאירות שריטות/חריצים. וזה נכון גם לגריטים הגבוהים. לכן לשלבים הסופיים או לריענון השחזה, אני מעדיף להשתמש באבנים רגילות.
Re: מחפש המלצה מנסיון לאבן יהלום להשחזההנסיון שלך הוא עם אבן יהלום איכותית? , לא זכור לי שנתקלתי בטענה כזו לגבי שריטות וחריצים.
Re: מחפש המלצה מנסיון לאבן יהלום להשחזהלי יש DMT.
coarse, fine ו-extra fine. אני ממש אוהב לעבוד איתם אם כי לדעתי כדאי גם להוסיף לסט אבן 8000 להשחזה ברמה גבוהה, אני ממליץ על SHAPTON.
Re: מחפש המלצה מנסיון לאבן יהלום להשחזה
קודם כל, שים לב שכל מה שכתבתי הוא בהסתייגות, שזו התרשמות בלבד, על סמך נסיון מצומצם. לא בדיקה מעמיקה. אבני היהלום האיכותיות שיש לי הן בגריט יחסית גבוה. והעדינות (עד 2,000) זולות. לפעמים אני בודק את תהליך ההשחזה עם מקרוסקופ, והרושם שלי הוא שביהלום, הגבישים החדים משאירים חריצים. בגריטים העדינים, החריצים עדינים, אבל נמצאים. לעומת זאת, באבן "רגילה", הבוץ ושיברי הגבישים, מאפשרים ליטוש לרמת פני שטח גבוהה יותר, עד כדי מראה. יש סכינים וסוגי חיתוך שמרויחים מקיום שיניים (שריטות) בלהב. אני מניח שבמקצוע ומפסלת עדיף שהלהב יהיה חלק. אם למישהו יש מידע מתקדם יותר ממה שכתבתי, אשמח ללמוד.
Re: מחפש המלצה מנסיון לאבן יהלום להשחזהתודה לשניכם.
LYUV הנסיון וההתעמקות שלך מרשימים
Re: מחפש המלצה מנסיון לאבן יהלום להשחזהאני לא התעמקתי עד כדי מיקרוסקופ אבל יש לי כשלב אחרון גם חתיכת עור שעליה מורחים מן משחת ליטוש מקובייה שמשפשפים על העור ולאחר שימוש בה עם הלהב מתקבל גם גימור מראה.
האמת, השלב הזה נראה לי ממש מוגזם אבל זה מה שהסבירו באינטרנט אז אימצתי את זה בלי ממש להבין למה צריך רמת ליטוש כזו כאשר בסופו של דבר משתמשים בלהב לחיתוך עץ ולא לגילוח. Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: מחפש המלצה מנסיון לאבן יהלום להשחזהמציע לכם לעשות את הניסוי הבא:
לקחת להב (הכי פשוט מפסלת) חדש שמגיע לא מלוטש היטב (כמעט כל הכלים ככה למעט מותגי יוקרה). ואז לבצע עליו שתי בדיקות: כיצד הוא חותך נייר (כשהנייר משוחרר - יש מיליון דוגמאות ביוטיוב), וכיצד הוא חותך עץ (חיתוך מסוג גילוח). כדאי לנסות על עץ רך כמו אורן. לאחר מכן להשחיז עם האבן הכי גסה שלכם, ואז שוב לבצע את הבדיקות. להמשיך לאבן הבאה בתור, ולבדוק שוב. ככה תעברו על כל האבנים שלכם, ואז גם הסטרופ (העור עם המשחה). בסוף התהליך, כל אחד יבין בעצמו איפה הוא רוצה להפסיק להשחיז, ומהי הרמה שמבחינתו כבר מיותרת.
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים | |||||