שלום,
ברשותי לוח בוצ'ר בלוק גדול שישמש כמשטח עבודה וחיתוך.
קראתי שעל מנת לאטום אותו מומלץ למרוח אותו בשמן מינרלי. איפה אני מוצא שמן מינרלי שכזה? כאשר אני מורח אותו בשמן, האם יש למרוח שכבה דקה או להטביע אותו בשמן?
תודה.
עמרי.
איטום משטח חיתוך- בוצ'ר בלוק
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
איטום משטח חיתוך- בוצ'ר בלוקשלום,
ברשותי לוח בוצ'ר בלוק גדול שישמש כמשטח עבודה וחיתוך. קראתי שעל מנת לאטום אותו מומלץ למרוח אותו בשמן מינרלי. איפה אני מוצא שמן מינרלי שכזה? כאשר אני מורח אותו בשמן, האם יש למרוח שכבה דקה או להטביע אותו בשמן? תודה. עמרי.
Re: איטום משטח חיתוך- בוצ'ר בלוקאני משאר שאפשר להשיג שמן מינרלי ברשתות הפארם השונות
ממליץ לך להשתמש במשהו שהוא יותר נגיש לכולם - שמן זית לשמן ולהסיר עודפים ע"י מטלית . בתיאבון משה
Re: איטום משטח חיתוך- בוצ'ר בלוקהיי עומרי,
הייתי ממליץ לך לקנות שמן פראפין בבית מרקחת ... לא הייתי ממליך לך להשתמש בשמן זית ושמנים אחרים כי זה יגרום לך אחרי זמן מסוים להיווצרות עובש ו כתמים על הלוח. אני משמן את המשטחים שלי כל שבועיים- חודש לפי השימוש. בהצלחה אלדד.
Re: איטום משטח חיתוך- בוצ'ר בלוקאני כבר שנה משתמש אך ורק בשמן זית
הלוח קיבל גוון מדהים ללא שום כתמים
Re: איטום משטח חיתוך- בוצ'ר בלוקהיי אלעד,
כמה שמן אני אמור לשים על הקרש? אני אמור להציף אותו (ממש לטבול אותו) או למרוח שכבה דקה? נ.ב אתה בטוח לגבי השמן פראפין? קראתי על זה גם באתרים בחו"ל אבל זה בכל זאת מיוצר מנפט...
על משטח עץ לחיתוך מזון, שמים רק שמן מאכל..נקודה..!!על משטח עץ לחיתוך מזון, שמים רק שמן מאכל..נקודה..!!
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־6 אורחים | |||||