חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

שולחן קפה בעזרת קרג R3

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

שולחן קפה בעזרת קרג R3

הודעהעל ידי atzmonster » 25 ספטמבר 2019, 20:12

מחקתי את השרשור הקודם, ואני מעלה את המוצר המוגמר - עכשיו מנוחה חודש מנגרות וחזרה לגינה.
סליחה - לא ניתן למחוק ברגע שעש תגובות, מנהל הפורום כנראה יכול
קבצים מצורפים
גמור.jpg
סמל אישי של המשתמש
atzmonster
סופר משתמש

Re: שולחן קפה בעזרת קרג R3

הודעהעל ידי אמיר ח. » 25 ספטמבר 2019, 20:38

יפה מאוד, העיצוב וגם שילוב הצבעים ממש יפה. שולחן שמקרין אור ושמחה. גם המימדים פרופורציונלים בצורה נאה לעין.
בהודעה הראשונה הזכרת שאתה הולך להשתמש בעץ גלריה עבור המשטח העליון, האם זה מה שעשית בסוף? האם הקורות נצמדו ללא רווחים? איך חיברת את הקורות של המשטח העליון, דבק או ברגים? ואיך המשטח העליון חובר לבסיס השולחן?

תודה.
אמיר ח.
סופר משתמש

הודעהעל ידי atzmonster » 25 ספטמבר 2019, 20:55

אמיר ח. כתב:יפה מאוד, העיצוב וגם שילוב הצבעים ממש יפה. שולחן שמקרין אור ושמחה. גם המימדים פרופורציונלים בצורה נאה לעין.
בהודעה הראשונה הזכרת שאתה הולך להשתמש בעץ גלריה עבור המשטח העליון, האם זה מה שעשית בסוף? האם הקורות נצמדו ללא רווחים? איך חיברת את הקורות של המשטח העליון, דבק או ברגים? ואיך המשטח העליון חובר לבסיס השולחן?

תודה.

תודה
במחסן העצים שלי, לכבוד ראש השנה, עשו לי מחיר על פלטת אורן מוכנה 2 מטר על 60. אז לקחתי וניסרתי למידה שביקשה כלתי
תשעים על 60. זה יחס מאוד נעים לעין. עובי הפלטה 2.8. היא לא ישרה פיקס אבל לא השתמשתי בשום אמצעי החלקה מלבד שיוף.

את המשטח העליון חיברתי ללא דבק באמצעות זוויות פליז קטנות בעלות 2 חורים לכול פאה. היו לי 8 אז התקנתי 3 לכול אורך ואחת לכול רוחב. השתמשתי בברגים שקודחים (אין צורך לקדוח חור מקדים) בעלי שייבה קטנה מחוברת - נדמה לי שבטמבוריות הם מכונים ברגי פח
סמל אישי של המשתמש
atzmonster
סופר משתמש

הודעהעל ידי אמיר ח. » 25 ספטמבר 2019, 21:04

תודה על התשובה וההסברים. עבודה יפה.
מקווה שיעבור פחות מחודש עד שתתגעגע לנגרות ותחזור לבנות עוד דברים יפים כאלה.

בברכה.
אמיר ח.
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו־12 אורחים