חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

מגביה למסך מחשב

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

מגביה למסך מחשב

הודעהעל ידי Avi Israeli » 14 אוגוסט 2008, 23:18

שלום!
אני חדש כאן אז נעים להכיר...
הבעייה שלי היא כזו - במחשב הביתי שלנו משתמשים כמה אנשים, בעלי גבהים שונים, מה שאומר שכשיושבים מול מסך המחשב כל אחד צריך את המסך בגובה שלו. עד עכשיו היינו מניחים ספרים עבים מתחת למסך וכל אחד היה מוסיף או מוריד ספרים לפי הצורך והגובה שלו. העניין הוא שזה פתרון לא נוח ולא אחת המסך נופל וכמעט נשבר בזמן ההחלפה. יש לי רעיון כזה - משטח עץ שמתחתיו יש מנגנון מכני מתכוונן, משהו בסגנון "ג'ק" של רכב בעת תיקון פנצ'רים, שכל אחד יכול לכוונן באמצעות בורג פרפרי לגובה שלו. אין לי מושג איפה מוצאים מנגנון כזה, וגם אם כן, אחד שלא מצריך כיוונון של כמה דקות אלא יותר מהיר. יש אפשרות להשתמש גם במוט הידראולי שעובד על לחץ אוויר או שמן, משהו בסגנון של מנגנון הגבהה של כסא משרדי. כמובן שיש אפשרות להתקין גם זרוע ברקן/שיח אבל זה פתרון לא מועדף בגלל מבנה סביבת המחשב. למישהו יש פתרון אחר או מידע איפה אפשר להשיג את הדברים שציינתי? האם יש מוצר כזה בשוק שפספסתי? מה הייתם עושים במקומי?

תודה מראש,
אבי
Avi Israeli

Re: מגביה למסך מחשב

הודעהעל ידי harel » 14 אוגוסט 2008, 23:49

ברוכים הבאים.
קונים כסא עם גובה מתכוונן, לא משחקים עם גובה המסך.
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

נכון, אבל...

הודעהעל ידי Avi Israeli » 15 אוגוסט 2008, 01:58

גם עם הגובה של הכיסא אפשר לשחק ועדיין צריך לשחק גם עם הגובה של המסך. אז השאלה בעינה עומדת.

תודה לעונים!
Avi Israeli

הודעהעל ידי zigi » 15 אוגוסט 2008, 09:52

בתקווה שאתה משתמש במסך דק, אזי תנסה להכנס לקרביץ , יש להם פתרונות לבעיות משרדיות, נסה אולי תצליח.
(תכנס לסניף גדול שלהם) בהצלחה.
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

הודעהעל ידי Eyalf » 16 אוגוסט 2008, 00:11

הי, לא ציינת איזה מסך זה (דק או רגיל) , אם מדובר במסך רגיל ואתה רוצה קצת להשתעשע בייצור של מתקן , אז לדעתי אפשר לבנות ג'ק בצורה די פשוטה , הרי לא מדובר במשקל גבוהה.

אצלנו במשרד יש מסכים דקים של חברת CTX , שהזרוע שלהם מתכווננת (עולה ויורדת) בדיוק בשביל מספר משתמשים , אז שיהיה בהצלחה , או שפשוט תחליף מסך למסך מתכוונן (סדר גודל של 1200 ש"ח עבור 19"
Eyalf

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים