חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

המלצה על שולחן נגרות מתקפל

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

המלצה על שולחן נגרות מתקפל

הודעהעל ידי lahav79 » 31 מרץ 2019, 13:47

שלום חברים,

מישהו יכול להמליץ (או לא) על השולחן הזה: https://elitaieb.co.il/product/%D7%A9%D ... 7%9F-w123/
הוא שוקל כ-56 ק"ג, האם הוא יהיה מספיק יציב להקצעות? כרגע אני משתמש בשולחן מתקפל של כתר מפלסטיק והוא ממש לא יציב מספיק, לא להקצעות ולא לניסור.
lahav79
משתמש ותיק

Re: המלצה על שולחן נגרות מתקפל

הודעהעל ידי mayyan » 31 מרץ 2019, 15:40

בתקציב הזה אתה יכול למצוא שולחן מסיבי יד שנייה (למשל באתר יד שנייה) או לבנות משהוא מסיבי ופשוט בעלות קטנה בהרבה
נערך לאחרונה על ידי mayyan בתאריך 31 מרץ 2019, 15:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
mayyan
סופר משתמש

הודעהעל ידי icemen » 31 מרץ 2019, 15:43

[quote="lahav79"]שלום חברים,

מישהו יכול להמליץ (או לא) על השולחן הזה: https://elitaieb.co.il/product/%D7%A9%D ... 7%9F-w123/
הוא שוקל כ-56 ק"ג, האם הוא יהיה מספיק יציב להקצעות? כרגע אני משתמש בשולחן מתקפל של כתר מפלסטיק והוא ממש לא יציב מספיק, לא להקצעות ולא לניסור.[/q

היי.. יש לי למכירה שולחן נגרים מקצועי.. אם אתה מעוניין, שלח מס נייד ואשלח לך תמונות ומחיר..
אביחי-0523297860
icemen
סופר משתמש

הודעהעל ידי Alex Milch » 31 מרץ 2019, 18:56

שולחן נגרים מסיבי ומתקפל לא מסתדר לי ביחד. יכול להיות שבהתחלה זה יהיה יציב, אך עם הזמן החיבורים ואמצעי ההידוק יצברו "חופש" ואז תגיע לנקודה של הוסםת חיזוקים שיבטלו את אפשרות הקיפול.
בדוק את האפשרות ש-icemen מציע, לי יש שולחן נגרים מיקצועי, זה דבר אחר לגמרי.
בנוסף, כל שולחן עבודה מכל סוג עץ שתבנה, יהיה יותר איכותי ומתאים לעבודה ידנית מאשר מה שאתה שואל לגביו.
Alex the Cheesepenter
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

הודעהעל ידי Edi » 01 אפריל 2019, 08:35

Alex Milch כתב:שולחן נגרים מסיבי ומתקפל לא מסתדר לי ביחד. יכול להיות שבהתחלה זה יהיה יציב, אך עם הזמן החיבורים ואמצעי ההידוק יצברו "חופש" ואז תגיע לנקודה של הוסםת חיזוקים שיבטלו את אפשרות הקיפול.
בדוק את האפשרות ש-icemen מציע, לי יש שולחן נגרים מיקצועי, זה דבר אחר לגמרי.
בנוסף, כל שולחן עבודה מכל סוג עץ שתבנה, יהיה יותר איכותי ומתאים לעבודה ידנית מאשר מה שאתה שואל לגביו.

בדיוק, אם אתה צריך מתקפל אז תקנה ייעודי איכותי, מסיבי הוא לא יהיה אבל תמיד יתקפל כמו שצריך ואם מקום לא חסר לך אז מה הרעיון?
זה כמו שחקלאי שמגדל מלפפונים יקנה את המלפפונים לסלט שלו בסופר השכונתי, תבנה לך אחד שתפור לצרכים שלך ולשטח הפנוי.
Edi
סופר משתמש

הודעהעל ידי lahav79 » 01 אפריל 2019, 10:00

תודה לכל המשיבים. חששתי שהוא לא יהיה מאסיבי מספיק.
אני עובד כרגע במרפסת שלי בקומה השלישית, כך שאין הרבה מקום, ואני לא מעוניין להשאיר את השולחן במרפסת כל הזמן (גם האישה הטילה מגבלות).
חשבתי שזה יהיה פיתרון ביניים מסויים, אולי אם בעתיד אראה שאנחנו לא ממש מנצלים את המרפסת אשקול לבנות שולחן כזה תפור למידותיי.
אולי באמת אבנה שולחן רגיל מאסיבי מאוד שישמש כשולחן אירוח עליו אוכל בעת הצורך להניח/לחבר פלטה כבדה ועבה מאוד ואז הוא ישמש כשולחן עבודה.
lahav79
משתמש ותיק

הודעהעל ידי יניב » 21 אפריל 2019, 18:57

קיימת חיה כזו שהיא שולחן נגרים מאסיבי ומתקפל (יחסית) אבל... צריך לבנות אותו -
https://www.youtube.com/watch?v=GKI4aQtIRlg

אני בניתי כזה עם קצת התאמות לחומרים ולציוד שיש בארץ ויצא מאד מאסיבי ויציב והתכנון שלו הוא כך שהחיבורים יחזיקו להרבה שנים גם עם שחיקה של העץ.
לקח לי לא מעט זמן כפרויקט ראשון בנגרות ידנית בלבד והיה תרגיל מעולה לכניסה לתחום.
יניב
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־10 אורחים