בס"ד
יש ברשותי מסור חרב נטען של מקיטה ואני רוצה לחתוך כמה גזעים שמצאתי בשדה,
(אין אפשרות לעבוד שם עם מקור חשמל).
קוטר הגזעים , החל מ 50 סמ עד 80 סמ פלוס.
אשמח לשמות של ספקים או קישור למסוריות איכותיות כאלו
תודה ושבוע טוב
מישהו מכיר ספק בארץ של מסוריות ארוכות במיוחד, למסור חרב?
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מישהו מכיר ספק בארץ של מסוריות ארוכות במיוחד, למסור חרב?בס"ד
יש ברשותי מסור חרב נטען של מקיטה ואני רוצה לחתוך כמה גזעים שמצאתי בשדה, (אין אפשרות לעבוד שם עם מקור חשמל). קוטר הגזעים , החל מ 50 סמ עד 80 סמ פלוס. אשמח לשמות של ספקים או קישור למסוריות איכותיות כאלו תודה ושבוע טוב
Re: מישהו מכיר ספק בארץ של מסוריות ארוכות במיוחד, למסור חרב?קוטר 80 ס"מ לחתוך עם מסור נטען? הרבה יותר קל ידנית.
באיזו שדה מוצאים כאלו דברים?
Re: מישהו מכיר ספק בארץ של מסוריות ארוכות במיוחד, למסור חרב?
בס"ד לא בטוח שידנית יהיה יותר קל. ניסיתי בקטרים עד 25-30 סמ. אין מה להשוות, המסור חרב עשה את זה בקלות ויעילות ובמהירות לאין ערוך מידני. לגבי מיקום השדה, חכה שאממש את הפוטנציאל שם, ואז אגיד לך... בצחוק כמובן. איזור ירושלים, לעיתים בשל עבודות תשתית רציניות לאפיקי תחבורה חדשים, החברות נאלצות לכרות עצים וכו מידי פעם יש מציאות .
Re: מישהו מכיר ספק בארץ של מסוריות ארוכות במיוחד, למסור חרב?אני פה באזור ירושלים,
לא רואה כלום. לא אותך, לא מסור חרב, ולא גזעים בקוטר 80 ס"מ.
Re: מישהו מכיר ספק בארץ של מסוריות ארוכות במיוחד, למסור חרב?בקטרים כאלו רק עם מסור שרשרת, לדעתי הלהב הכי ארוך לחרב הוא 30
בס"ד
בס"ד בינתיים צודק. דיברתי כעת עם דלקו יבואני מילווקי. הכי ארוכים שלהם 305ממ. אבל, ציפור קטנה לחשה לי שיש להיטאצ'י מסוריות אקסטרים, מעל 60 סמ. מי שמוכן לאשר את דברי הציפור הקטנה, שיעדכן אותי בדחיפות בבקשה.
נניח שיש, לא נראה לך שזהו עומס גדול מדי על המסור? גם הניסור עצמו יהיה חסר עוצמה בקצה
בס"ד ייתכן. אבל אם לא נבדוק איך נדע? אם ייצרו אותם חברה רצינית, ככל הנראה הן יעשו את העבודה. לפחות חלקית
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||